Jump to content



Recommended Posts

 

wat. Ένας τύπος 110 Paragons μας εξηγεί πόσο δυνατά είναι τα νέα Boots of Disregard, κάνοντάς σε αθάνατο σε Torment 1; Μάλιστα...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

χωρίς να είμαι σίγουρος, ο ήρωας του είναι seasonal, αλλά μιλάμε και για τον leader της HHH (holy hermit heroes) που θεωρητικά είναι καλός παίκτης... (κρατάω πολλές πισινές)....

 

(checked...είναι seasonal o ήρωας)

Link to comment
Share on other sites

εχουν δίκιο εν μέρει... Άπαξ και βαρεθεί η παρέα σας, μετά αναγκάζετε ο παίκτης να παίξει solo...Έτσι μετά η πρόοδος του παγώνει..

 

Δεν λέω, πρέπει το καλυτερο να είναι τo group play (εδώ εγώ θέλω 8 άτομα στο party άσχετα αν θα γίνεται της ταναπους από εφέ). Αλλά ένα buffaρισμα το solo το χρειάζεται.

 

Θα μπορούσαν ας πούμε να ξεκλειδώσουν Τ10 Μode που θα ήταν αντίστοιχο σε grift 40 με αντίστοιχα bonus σε xp και drops. Δηλαδή αστείο δεν έχει καταντήσει το Τ6;

 

Από την άλλη όμως δεν θέλω παίκτες να το γυρίσουν στο solo καθώς θα χαλάσει όλο το concept του παιχνιδιού.

 

anyway εμένα το πρόβλημα μου είναι άλλο...και λέγετε MATERIALS... Το drop rate των μπλε αντικειμένων είναι τραγελαφικό...Δώστε μπλε ρε...έχω γεμίσει 20000 κίτρινα και από μπλε 0. Ακόμα και η Kadala 10% leg :hehe: 10% blue και 80% κίτρινα...

Έγινε επεξεργασία από tavliban
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή αστείο δεν έχει καταντήσει το Τ6;

 

Για σένα και για μένα, ναι. Υποψιάζομαι όμως ότι ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών D3 είναι οι κλασικοί 165 paragons, με rare amulet και Invoker γάντια, για τους οποίους το Τ6 είναι ακόμα μακρινός στόχος.

 

Αν και το Τ6 έχει πλέον γίνει σούπα για όλους τους chars μου εκτός από τους zdps, δεν θέλω άλλα επίπεδα δυσκολίας, μου αρκούν τα GR. Και ο λόγος είναι ότι προτιμώ να υπάρχει ένα χαμηλό baseline σαν το Τ6 όπου σχεδόν όλα τα builds είναι viable, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε τον χαβαλέ μας με Archon builds, thorns builds κλπ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και ο λόγος είναι ότι προτιμώ να υπάρχει ένα χαμηλό baseline σαν το Τ6 όπου σχεδόν όλα τα builds είναι viable, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε τον χαβαλέ μας με Archon builds, thorns builds κλπ

Θα σε χαλαγε να μπορουσες να τα τεσταρεις σε μεγαλες δυσκολιες (Τ7 - Τ10), χωρις trials, χωρις χρονομετρα, χωρις να ψοφας και να πρεπει να περιμενεις μισο λεπτο κοιταζοντας την οθονη; 

Link to comment
Share on other sites

Πέτρο, από το season διαπίστωσα, ότι αν ένας παίκτης ασχοληθεί με τον χαρακτήρα του 12 ώρες (όχι παραπάνω), μπορεί να έχει χαρακτήρα που πάει grift 40 α-νε-τα. Ψάχνεται και μια στο diablofans βρισκει πιο είναι το καλό build Και το πάει στοχευμένα...

 

Όμως, θα έπρεπε να είχα εναν τρόπο να τεστάρω ένα build σε Τ10, πριν μπω σε grift...Τώρα αν πάω να παίξω ενα Build στο Τ6 απλά δεν βγάζω συμπέρασμα όταν ΟΛΑ είναι μονοκοπανιά και ο guardian τρια χτυπήματα.

 

Ακόμα μπορούν να ανεβάσουν πολύ το grift drop rate στο τέλος. Άμα παίζεις 45+ να σου ρίχνει 10 legs να γίνεται χαμός από materials Κλπ. Να αξίζει δηλαδή να παίξεις και solo αλλά και με παρέα.

 

αυτό που λέει ο Παντελής είναι σωστό. Ας αλλάξουν λίγο τα drop rates στα bounties και στα rifts να έχουμε Τ1-Τ10 αντίστοιχο με 15-40 grift. Τέλος στους guardians στα rift να ρίχνουν κατευθείαν keystone με αριθμό (random ανάλογα το επίπεδο που παίζεις). Όχι για trial.

Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχάς τα trials πούλοβιτς. Το είπε σε πρόσφατη συνέντευξη ο Wyatt Cheng, ότι το build του RoS πάνω στο οποίο δουλεύει το dev team για το επόμενο patch, δεν έχει καθόλου trials.

Και υπάρχει υποψία ότι τα keystones γενικότερα θα φύγουν κι αυτά, θα γίνουν λέει currency (σαν τα shards και το gold).

 

 

 

Θα σε χαλαγε να μπορουσες να τα τεσταρεις σε μεγαλες δυσκολιες (Τ7 - Τ10), χωρις trials, χωρις χρονομετρα, χωρις να ψοφας και να πρεπει να περιμενεις μισο λεπτο κοιταζοντας την οθονη; 

 

Εμένα; Όχι βέβαια. Τους casuals όμως πολύ πιθανόν. Και ως παίκτης που μου αρέσει το Diablo και θέλω να συνεχίσει το development του, η γνώμη των 60.000 casuals είναι εξίσου σημαντική με αυτή των 5.000 "καμμένων".

Ναι, σπαστικά τα 30 δευτερόλεπτα, μακάρι να το αλλάξουν σε time penalty (να αφαιρούνται τα 30" αμέσως από τον υπολειπόμενο χρόνο σου), αλλά μέχρι τότε υπάρχουν εναλλακτικές.

Εγώ π.χ. μέχρι το 50% του progress ενός GR έχω πάρει πρέφα το αν το παλεύω να βγει ή αν το έχω χάσει ό,τι και να κάνω. Αν το έχω χάσει, πάω και κάνω ένα bounty κι επιστρέφω όταν έχουν περάσει τα 15 λεπτά και το βγάζω με την ησυχία μου.

 

 

 

 

 

Rifts και Grifts είναι 2 διαφορετικές νοοτροπίες και είναι και οι 2 απαραίτητες, imho. Χρειάζεσαι το σύστημα δυσκολίας που έχει ταβάνι (Τ6) εξίσου με ένα σύστημα χωρίς ταβάνι (GR).

Το που θα είναι αυτό το ταβάνι, δε μπορούν να το αποφασίσουν με βάση την απόδοση παικτών που σολάρουν στο τοπ-1000 όλων των παικτών. Λογικό δεν είναι;

 

Άσε που το να βάλουνε Τ10 δεν είναι λύση στο ζήτημα "επίπεδα δυσκολίας με ταβάνι". Πριν από 14 μήνες που αγόρασα το παιχνίδι, ένα δυνατό dmg για έναν char ήταν τα 110k. Πριν από ένα χρόνο ήταν τα 600-700k. Τώρα με ντύσιμο 2 εβδομάδων έχω 2.5 μύρια στην καρτέλα, χωρίς elemental/buffs τρίτων κλπ. Όπου και να πάει το ταβάνι, πάλι faceroll θα γίνεται στο επόμενο patch. Αν μετακινούν το ταβάνι σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές σου και τις δικές μου, δεν θα υπάρχει Torment, αλλά ακόμα ένα σύστημα GR.

Link to comment
Share on other sites

Ισως να ηταν αλλιως στο vanilla μιας και ειχα εναν monk τουμπανο dps (τοτε) και για να βγαλεις ενα elite, ε, επρεπε να το παλεψεις και λιγο. Ισως το να δωσουν παραπανω δυσκολιες να το βρισκω σαν «αντιδοτο» στο οτι κανανε το παιχνιδι πολυ ευκολο και σε δυσκολια και σε θεμα ντυσιματος του χαρακτηρα.

Βιντεο που ειχα βγαλει τοτε:

 

https://www.youtube.com/watch?v=tR10wNJMkos

Έγινε επεξεργασία από P70
Link to comment
Share on other sites

10 level riff !!!

δεν πίστευα ότι υπάρχει 

 

xmJ5CH5.jpg

 

 

για τους solo players,βάλτε Gem Of Ease στο weapon,Helm με Topaz και Puzzle Ring

σας κόβει λίγο dps αλλά απο 300+ Paragon δεν έχουν πρόβλημα

\και XP και  Loot και Legs άφθονα σε T6 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σκαλιξε κανενας σας το monk exploit? Εχει κανεις τελικα ιδεα τι το procαρε?

 

Αν δεν το εχετε παρακολουθησει, HC monk καθαρισε 55 solo σε 4 και κατι λεπτα, και για καλυψη καθαρισε μετα απο λιγο 56 σε πιο φυσιολογικο χρονο για να μην κινησει υποψιες. Το bug/xploit βασιζοταν σε life regen manipulation, πολλες οι εικασιες μεχρι στιγμης για το build που χρησιμοποιηθηκε, χωρις να εχει βγει ακρη ακομα για το πληρες setup. Το Near death experience επισης ειχε κατι να κανει με ολο αυτο.

 

Κey item ηταν το life regen παντελονι απο to bounty, rogars huge stone, ενα hardcore only amylet, και το wildbeast life regen gem.

 

Αν εχει καποιος παραπανω info, ας το μοιραστει για εγκυκλοπαιδικους λογους ^^

 

 

deaths-bargain-220bug1.jpg

 

deaths-bargain-220bug2.jpg

 

deaths-bargain-220.jpg

Έγινε επεξεργασία από Apat0A
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

LOL τι νουμερο ειναι αυτο απο πανω. Real?

 

 

Περα ως περα real. Φαντασου οτι με αυτο το setup το life regen sou γινεται raw dps.

 

Οποτε επαιξε μαμουνια μεγαλη στα leaderboards και σε αυτο το season.... στο προηγουμενο ειχαμε τον dh, με sever kai MFD.

 

Aς ελπισουμε το επομενο season να ειναι πιο καθαρο. Χθες επισης στα 4ppl GR καποιοι εφτασαν το 70. 

 

Τελως παντων, τα εν λογω pants, ειναι απενεργοποιημενα προς το παρον. Να δουμε τι θα γινει....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.