Borg Αύγουστος 2, 2011 #321 Αύγουστος 2, 2011 τελικά μάθαμε καθόλου πότε ανοίγει η βέτα? Diablo 3 Beta - Forums - BlizzCon
EraserheadX Αύγουστος 4, 2011 #322 Αύγουστος 4, 2011 Beta FAQ: Blizzard Entertainment: Diablo III Beta AnnouncementThe beta test approaches! We’ve just updated our System Check program and would like everyone to update their Battle.net Beta Profile information by running the new one. You should do this regardless of whether there have been hardware changes made to your system.
FrOsT Αύγουστος 4, 2011 #323 Αύγουστος 4, 2011 Αν έρθει η beta γρήγορα και δεν είναι τραγική, ισως (μεγάλο)να το δούμε... Χριστούγεννα; (κάπου εκεί παίζει να βγει και το 4.4 για το wow)Παντός το αργότερο q2 2012 θα εχει βγει πιστεύω!
Volrath Αύγουστος 4, 2011 #324 Αύγουστος 4, 2011 (edited) Goldfarmers ενωθείτε. Και αληθινό χρήμα στο auction house...άμα στεναχωριόντουσαν οι χρήστες στο world of warcraft όταν τρώγανε hacks, φανταστείτε τι έχει να γίνει στο diablo... Θα κρατάει balance η blizz στυλ paypal, αλλά θα μπορείς να "τραβάς" χρήματα μόνο όταν πουλάς πράμα στο AH, ότι δε βγάλεις απευθείας πάει σε balance για αγορά αντικειμένων.Θέλω να δω ποια θα είναι η πολιτική της blizzard άμα σε χακάρουν...θα σου δώσουν τα φράγκα πίσω;EDIT: προφανώς θα υπάρχει fee στο battle.net<=> paypal,visa κάτι, και από την blizzard (να μη βάλουν το χεράκι τους εκεί; )επίσης θα έχει και το fee deposit στο AH σε χρήματα. (ε, να μη βάλουν το χεράκι τους και εκεί;!!) Δε ξέρω πώς θα γίνεται ακριβώς, gold και $, ένα από τα 2 κ.τ.λ αλλά γνωρίζοντας την εταιρία είμαι σίγουρος ότι δε θα χάσουν τέτοια ευκαιρία... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2011 από Volrath
The One Αύγουστος 5, 2011 #325 Αύγουστος 5, 2011 Εγω δεν καταλαβα γιατι χαιρονται τοσοι πολλοι με το real money auction house. Για να μπορεσουμε να βγαλουμε εμεις φραγκα, πρεπει καταρχας να εχουμε τα gz items (που αν κατσουμε να το καψουμε, θα τα βρουμε) και επίσης να υπαρχουν πολλα noobia που θα ειναι αρκετα απελπισμενα ωστε να βαζουν φραγκα συνεχως στο παιχνιδι. Το θεμα ειναι λοιπον ποσο απελπισμενος ειναι ο αλλος, και τι τσεπη εχει.
tragikos Αύγουστος 8, 2011 #326 Αύγουστος 8, 2011 Diablo 3 Will Require Players to be Online When Playing:wassat:
tragikos Αύγουστος 9, 2011 #328 Αύγουστος 9, 2011 Video: Diablo III's Five Character Classes - PC Feature at IGN
EraserheadX Αύγουστος 9, 2011 #329 Αύγουστος 9, 2011 Πρέπει να πω οτι τα τελευταία gameplay videos που είδα με ξενέρωσαν λίγο.Ένα skill του witch doctor δημιουργεί κάποια zombie που ανεβαίνουν το ένα πάνω στο άλλο και μετά πέφτουν πάνω στους εχθρούς σαν κομμένο δέντρο! lol?Και ο monk δημιουργεί μια τεράστια καμπάνα που χτυπάει και σπρώχνει τους εχθρους πίσω. Seriously?Μόνο εμένα μου φαίνονται γελοία αυτά;
tragikos Αύγουστος 17, 2011 #330 Αύγουστος 17, 2011 Diablo 3 Beta Dated By Blizzard At Gamescom - NowGamerBlizzard's game director on Diablo 3 Jay Wilson has revealed at Gamescom that Diablo 3 will be getting a beta for PC gamers sometime in September, hopefully earlier if possible.
The One Αύγουστος 19, 2011 #331 Αύγουστος 19, 2011 Νεο επιπεδο δυσκολιας Inferno>Hell Diablo III Just Got Harder Than Hell With New 'Inferno' Difficulty
Nemesis89 Αύγουστος 24, 2011 #332 Αύγουστος 24, 2011 (edited) [iNFO] Current Beta Information - Forums - Diablo III Για δείτε εδώ ++ το Community Site! Diablo III :clap: Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 24, 2011 από Nemesis89
EraserheadX Αύγουστος 24, 2011 #333 Αύγουστος 24, 2011 Απ' ότι διαβάζω η beta θα είναι μικρότερης κλίμακας από το SC2.
Volrath Αύγουστος 24, 2011 #334 Αύγουστος 24, 2011 Απ' ότι διαβάζω η beta θα είναι μικρότερης κλίμακας από το SC2. Η πραγματική beta ξεκινάει όταν το κάνουν release. Και ναι ξέρω ότι η blizz έχει από τα καλύτερα beta testings/quality controls κτλ.
EraserheadX Αύγουστος 30, 2011 #335 Αύγουστος 30, 2011 Το Αμερικανικό battle.net website είναι down for maintenance. Ο αισιόδοξος μέσα μου θέλει να πιστεύει ότι αυτό έχει κάτι να κάνει με την beta και μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα ξεκινήσει... All I Need is a Beta Key
The One Αύγουστος 30, 2011 #336 Αύγουστος 30, 2011 I just wanna play Diablo 3 all I need is a beta key ωραιο τραγουδακι :D:D
The One Σεπτέμβριος 3, 2011 #340 Σεπτέμβριος 3, 2011 Οι φωτο που ανεβηκαν ειναι απο το closed beta testing το οποιο αναμενεται να ολοκληρωθει αυτον τον μηνα. Επειτα ακολουθει το open beta testing. Αν ολα πανε καλα λεγεται οτι θα κυκλοφορησει τον Δεκεμβριο του 2011.
Recommended Posts