VIL Νοέμβριος 28, 2008 #381 Νοέμβριος 28, 2008 Τι γίνετε ρε παίδες είμαι στην έρημο και δεν κάνει βήμα όλο ζαλίζεται και πέφτει.Κάνω 2 βήματα και πάλη τα ίδια, καμία λύση? πλίζ:help1::worship:
bezdim Νοέμβριος 28, 2008 #382 Νοέμβριος 28, 2008 αν περάσεις τα όρια του χάρτη το παθαίνεις αυτό. όσο μένεις μέσα στο χάρτη νο προμπλέμο. ΑΣΧΕΤΟ: Με τόσα γκνού, γαζέλες, βουβάλια, κοτόπουλα, κατσίκια πρέπει να έχεις σφάξει τα πάντα με τη ματσέτα, ε κύριε Βασίλη;
VIL Νοέμβριος 28, 2008 #383 Νοέμβριος 28, 2008 αν περάσεις τα όρια του χάρτη το παθαίνεις αυτό. όσο μένεις μέσα στο χάρτη νο προμπλέμο. ΑΣΧΕΤΟ: Με τόσα γκνού, γαζέλες, βουβάλια, κοτόπουλα, κατσίκια πρέπει να έχεις σφάξει τα πάντα με τη ματσέτα, ε κύριε Βασίλη; Σε μένα το λές βρε?
bezdim Νοέμβριος 28, 2008 #384 Νοέμβριος 28, 2008 Eμ που αλλού! Κρεατέμπορας, σφάχτης, Κυκλάδες μόνο εσύ είσαι!
VIL Νοέμβριος 29, 2008 #387 Νοέμβριος 29, 2008 Eμ που αλλού! Κρεατέμπορας, σφάχτης, Κυκλάδες μόνο εσύ είσαι! ΧΑΧΑΑΧΑ Σωστός, οφείλω να ομολογήσω ότι στα μαχαίρια έχω μία ειδικότητα (λόγω επαγγέλματος), έτσι ναι στο παιχνίδι χρησιμοποιώ το σπαθάκι ιδιαίτερα στις κοντινές μάχες Αλλά όχι στα ζώα. :nono:
VIL Δεκέμβριος 2, 2008 #388 Δεκέμβριος 2, 2008 Επιτέλους το τερμάτισα ουφ. Πολύ τρέξιμο πολύ μέχρι χαλάλι του
amartolos Δεκέμβριος 2, 2008 #389 Δεκέμβριος 2, 2008 εγω τωρα το ξεκινησα, αλλα δεν με ενθουσιασε και πολυ οπως το 1ο....αλλα θα του δωσω μια 2η ευκαιρια
edward Ιανουάριος 4, 2009 #391 Ιανουάριος 4, 2009 Απατη τελειως το παιχνιδι... Πολύ ωραίο παιχνίδι, σενάριο, γραφικά, δύσκολες αποστολές, δηλαδή τι άλλο έπρεπε να δείς?
Billys Ιανουάριος 4, 2009 #392 Ιανουάριος 4, 2009 Πολύ ωραίο παιχνίδι, σενάριο, γραφικά, δύσκολες αποστολές, δηλαδή τι άλλο έπρεπε να δείς? Ειπα την γνωμη μου...οσο για τα γραφικα του ειναι απο τα πιο ψευτικα που εχω δει..το Far Cry 1 το εχεις παιξει να δεις τι σημαινει πραγματικο far cry?
edward Ιανουάριος 4, 2009 #393 Ιανουάριος 4, 2009 Ειπα την γνωμη μου...οσο για τα γραφικα του ειναι απο τα πιο ψευτικα που εχω δει..το Far Cry 1 το εχεις παιξει να δεις τι σημαινει πραγματικο far cry? Και εγώ είπα τι γνώμη μου οτι το Το Far Cry 2 ωρίμασε σε σχέση με το προηγούμενο έχει καλύτερα αληθοφανή γραφικά και δεν μπορείς να το λές απάτη.
edward Ιανουάριος 4, 2009 #395 Ιανουάριος 4, 2009 Πού τις είδες καλέ ? Καλά δεν είναι και dead space:nuke: αλλά πιό δύσκολο απο το 1 είναι. Ίσως επειδή μεγάλωσα 4 χρόνια...
amartolos Ιανουάριος 4, 2009 #396 Ιανουάριος 4, 2009 τελικα κορυφη το παιχνιδι, βιαστηκα να το κρινω....
jpavly Ιανουάριος 4, 2009 #397 Ιανουάριος 4, 2009 Ωραίο είναι, αλλά δεν είναι Far Cry πως να το κάνουμε.
raven_g20 Ιανουάριος 4, 2009 #398 Ιανουάριος 4, 2009 καμμια σχεση με το 1 παιδεια....απλα ειναι και το στυλ του παιχνιδιου διαφορετικο...δεν εχει αποστολες και enemies που ειχε το 1....ειναι και καλα πιο αληθοφανες με ανθρωπους κτλ κτλ...αλλα παντως ειναι μια καλη ασχολια...τιποτα παραπανω...
new1 Ιανουάριος 4, 2009 #399 Ιανουάριος 4, 2009 Απο βδομαδα παω να δωσω για διπλωμα λεωφορειου με τοσο οδηγημα που εχει. Ψαχνει διαμαντια ο γερολαδας, τρυπιεται ανα διασταυρωση, βγαζει σφαιρα με την πενσα, βαζει μονος του τον αγκωνα και συνεχιζει ο duracell, τετοια εκανε και ο Ραμπο και τωρα γυριζει το Ροκυ! Τα τερατα στο Ημιθεικο, ανυπερβλητο, Νο 1, μου φαινονται πιο καθημερινα πλεον. Χαθηκε να δωσουν στον Τζακ καινουρια ρουχα, σκηνικα (αν και... ποιος παει απο τις παραλιαρες στη ζεστη, στα κουνουπια, στην ελονοσια-ε λ ε ο ς ρε παιδια, στο τρια θα εχει και ειτζ, δλδ νο Βαλερυ ), γραφικα, τζιπ-βαρκα-Βαλερυ απο το 1 κλπ. Στο CoD4 μοιαζει λογω συνεχους γκριζου σκηνικου. Συγνωμη για το κραξιμο αλλα εχω πιαστει απο το οδηγημα ρε παιδια. Δε μου παιζει το WaW, χανω στο τελος στο HoV και το FC2 δε μου εκατσε καλα. Κατα τα αλλα εντυπωσιαζει.
Louris7 Ιανουάριος 16, 2009 #400 Ιανουάριος 16, 2009 Το εβαλα και εγω να το δω..Καλο φαινεται αλλα απο οτι καταλαβα, οσοι εχετε παιξει το 1 , απογοητευτηκατε...Ωστοσο τα γραφικα , μια χαρα ειναι. Οι διαλογοι λιγο μου τη σπανε , και βασικα καλο θα ηταν να μπορεις να τους περασεις..Μηπως κανεις ξερει γιατι με ALT+TAB κλεινει το παιχνιδι?EDIT:ΜΠορει μ'αυτο να φτιαξει..PATCH 1.02http://files.filefront.com/Far+Cry+2+v102+Patch/;12683465;/fileinfo.htmlEDIT2: Μπα..και με το update τελικα παλι το ALT+TAB με πεταει απο το παιχνιδι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.