Jump to content



Grand Theft Auto IV


angel_f

Recommended Posts

Παιδια έχω λάπτοπ με 8600 GS 512 mb,4gb ddr2,core2duo penryn@2,1ghz και Windows Xp sp3 OS...βάζω το παιχνίδι σε medium επιλογές με ανάλυση οθόνης 800χ600(60hz),ρίχνω το benchmark του παιχνιδιού και βγάζει 17,67 average fps...Όταν είχα δει τις συνιστώμενες προδιαγραφές έγραφε 8600,οπότε αν και είναι η mobile 8600,είναι στα μινιμουμ,είναι η 512 και οχι η 256,η μνήμη είναι καλή πιστεύω,και ο επεξεργαστής δεν είναι τετραπύρηνος,αλλα ούτε και άθλιος...οπότε αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει...μήπως υπάρχει η αναμένεται καποιο patch που να βελτιώνει την κατάσταση,η μήπως το παιχνίδι είναι optimised για dx10 άρα πρέπει να βάλω vista(απο οτι θυμάμαι,dx10+xp δεν παίζει,διορθόστε με αν εχω μείνει πίσω;))

Υγ:Ελπίζω να γράφω στο σωστό τοπικ :p

Link to comment
Share on other sites

Κυκλοφόρησε το patch 1.0.4.0

http://www.gtaforums.com/index.php?&showtopic=415183

Πρόκειται για pre-patch update, αφού λέει ότι ουσιαστικά προετοιμάζει την εγκατάσταση για το επόμενο μεγάλο patch και η μόνη "διόρθωση" που κάνει είναι:

Resource management adjustments based on the operating system detected.

Δοκίμασε κανείς με ATi, ο οποίος είχε πρόβλημα με πάγωμα του παιχνιδιού μετά το 1.0.3 να δει αν διορθώθηκε τπτ;

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε κανείς με ATi, ο οποίος είχε πρόβλημα με πάγωμα του παιχνιδιού μετά το 1.0.3 να δει αν διορθώθηκε τπτ;

Ας απαντήσω στον εαυτό μου και να πω ότι δεν ξέρω αν φταίει το 1.0.4 ή το ότι πήγα από τους 9.3 στους 9.6 αλλά το μόνο που άλλαξε είναι ότι αντί να κολλάει το pc τελείως με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλη λύση παρά το hard restart, πλέον κολλάει αλλά παίζει και το alt-tab και το ctrl-alt-del οπότε απλά τερματίζω την εφαρμογή και συνεχίζω κανονικά. Αναμένουμε το κανονικό update λοιπόν.

Αν ούτε με αυτό διορθωθεί το πρόβλημα θα απογοητευτώ πολύ από την R*

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μετα το καινουργιο patch 1.04 ξερει κανεις αν τελικα διορθωνονται στο παιχνιδι ολα τα αρχικα προβληματα με γραφικα καμερες κτλ.Εχω και εγω μια sapphire 4870 512mb και ειχα αρκετα προβληματακια....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ρε σεις... να ρωτήσω. Παραβλέποντας όλη την πρότερη ιστορία, την συναισθηματική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή και τα συμπεράσματα που έχω βγάλει περι αγοράς αυθεντικών παιχνιδιών και υποστήριξης κλπ (και δεν είναι οτι δε μπορούσα να το βρω αλλού το γ***νο, αλλά είπα ε, αυτό, παιχνιδάρα είναι, θα το πάρω και θα το πάρω αυθεντικό τιμής ένεκεν, και καμάρι μου, το κέρατο μου...). Απο τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται το Windows live στην Ελλάδα, και ότι και να κάνω δε μπορώ να συνδεθώ, ΠΩΣ κάνετε save στο παιχνίδι? Έχω δοκιμάσει να κάνω και άλλο λογαριασμό με δηλωμένη άλλη χώρα, αλλά δε πιάνει (βλέπει οτι είμαι απο Ελλάδα, μου λέει "Χα, ζώο, ταμ-ταμ, αλήτη που πας να αξιοποιήσεις αυτό που πλήρωσεεες... Να μάθεις άλλη φορά!").

Οπότε: ΠΩΣ κάνω save?

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν με απατά η μνήμη μου με άλλον τίτλο παιχνιδιού,εκεί που ξεκινάει το game σου βγάζει μια μπάρα πάνω που λέει κάτι για Games For Windows κτλ,εκεί πατάς για λογαριασμό και επιλέγεις offline account,όνομα και τα σχετικά και έτοιμο.

Link to comment
Share on other sites

Απο τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται το Windows live στην Ελλάδα

Κατά την δημιουργία του λογαριασμού σου στο Windows Live αν το "παίξεις" ξένος και μπεις στο ξένο site δηλώσεις παντού ως πολίτης χώρας που υποστηρίζεται κτλ, μπορείς να παίξεις και online κανονικά.

Κάπου είχα διαβάσει σε αυτό το θέμα για αυτό, το έχω κάνει και εγώ αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία. Αν το ψάξεις λίγο θα βρεις άκρη. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

10 μήνες από την κυκλοφορία του στο PC και 3,5 patches μετά κατέληξε κανείς τι σύστημα χρειάζεται για να το παίξεις στα full;

Επίσης έχει κανείς εμπειρία στο πόσο το επηρεάζει ένας SSD, τα Windows 7, αν έχει πρόβλημα με το overclocking, αν έχει κόλλημα με τις ATi κάρτες, αν οι 58ΧΧ έχουν διαφορά στην απόδοση και πόση κτλ;

Με άλλα λόγια, σκοπεύω στο άμεσο μέλλον (Χριστούγεννα) να προμηθευτώ έναν SSD, να μεταβώ σε Windows 7 και ίσως να πάρω μία 58ΧΧ. Μέχρι και επεξεργαστή μπορεί να αναβαθμίσω :p

Είναι το μόνο παιχνίδι αυτόν τον καιρό που μπορώ να παίξω καθημερινά, που έχω ξεκινήσει το story 3 φορές, που αγόρασα χωρίς να περιμένω κάποια προσφορά και που δεν φαίνεται να βαρεθώ σύντομα και θα ήθελα να μπορώ να το παίζω αξιοπρεπώς...

Έγινε επεξεργασία από tragikos
Link to comment
Share on other sites

10 μήνες από την κυκλοφορία του στο PC και 3,5 patches μετά κατέληξε κανείς τι σύστημα χρειάζεται για να το παίξεις στα full;...

Για να το παιξεις full χρειαζεσαι καρτα με πανω απο 1 GB vram.

Με το OC κανενα προβλημα, με ατι drivers εχω ακουσει γκρινιες παλιοτερα αλλα παει και κοντα χρονος που βγηκε το παιχνιδι, θαρρω θα εχει στρωσει.

Σε vista64 παιζει αξιοπρεπεστατα με i7 και gtx285. Ομοιως και με q6600 στα 3,2 και gtx260. (σε αναλυση 1920*1200 και τα παντα high πλην draw distance που πινει vram)

Στα 7 εχει θεματα ακομα. Ενα που ακουσα προσφατα σε legit εκδοση, ειναι οτι δεν κανει save καποια preferences οπως την εμφανιση του online χαρακτηρα που φτιαχνεις.

Για τον ssd δεν εχω αποψη, παντως απο απλο δισκο 7200 σε ραπτορ καμια αξιοπροσεκτη διαφορα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Με το OC κανενα προβλημα, με ατι drivers εχω ακουσει γκρινιες παλιοτερα αλλα παει και κοντα χρονος που βγηκε το παιχνιδι, θαρρω θα εχει στρωσει.

Κι όμως με την 4870 μου ακόμα το παίζω στο patch 1.0.2 γιατί από το 3 και μετά crashάρει κατευθείαν. Αυτό συνηθίζεται σε χρήστες XP με κάρτες της σειράς 48xx. Γιαυτό ρωτάω αν κάποιος με 58xx έχει πρόβλημα...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

patch 1.0.5.0

GENERAL:

* Convert all region SKU's into the same SKU.

* Include support for all languages within single exe.

CONTROLS:

* Allow controls to be double mapped on keyboard.

* Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters.

* Adjust keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles.

MULTIPLAYER:

* Security Updates to deter cheating in multiplayer.

* Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting.

* Fixed a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Γεια παιδια αγορασα σημερα το GTA IV και απογοητευτικα. Αγορασα πριν λιγες μερες το sony vaio nw.

Εχει Τ6600 2.20 64bit, ΑΤΙ mobility HD 4570, 4 GB και τρεχει windows 7 64bit. Αλλα κολλαει. Εχω βάλλει τα patch. Ειμαι μεσα στο παιχνιδι και ενω το αυτοκινητο προχοράει ειναι σα να σταταματαει κ μετα συνεχιζει. ακομα κ στα Low γραφικα γινεται αυτο. Γιατι γινεται αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.