Jump to content

Samsung MLC/SLC thread

Teodor_ch

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply
Εξαφανίστηκαν από το site οι Samsung. Καρφωτή θα πήγε. :p
Που να πιάσουν τους Έλληνες :p :P :p

Τα τελευταία κομμάτια (αυτά με την τιμη 240 λίρες) τα "εφαγαν" εσωτερικά : http://forum.novatech.co.uk/showpost.php?p=70560&postcount=117

They have all been sold I am afraid, we sold into 4 figures on these drives *, simply because our pricing was mental, plus a lot of the stock got eaten up by our corporate and production teams too.

* Πουλησαν πάνω από 1000 κομμάτια και φαντάζομαι οτι καμια 200αριά "ήρθαν" Ελλάδα. Φανταστήτε να έστελναν και Ελλάδα :p

Φανταστήτε να έστελναν και Ελλάδα :p

Οντως πολυ κριμα... Χασαμε τουλαχιστον 2 thread διαμαρτυριας προς τους υπευθυνους του novatech που δεν ειχαν την... "εξυπναδα" να πουν 3 τεμ./ανα πελατη, και αλλα 4-5 για τα "λαμογια" που ψωνισαν 78 σκληρους και τα καθιερωμενα ΒΑΝ σε 6-7 χρηστες.

it's a pity...

Οντως πολυ κριμα... Χασαμε τουλαχιστον 2 thread διαμαρτυριας προς τους υπευθυνους του novatech που δεν ειχαν την... "εξυπναδα" να πουν 3 τεμ./ανα πελατη, και αλλα 4-5 για τα "λαμογια" που ψωνισαν 78 σκληρους και τα καθιερωμενα ΒΑΝ σε 6-7 χρηστες.

it's a pity...

[Θωμα εισαι σπιτι mode]

Oh it's a pity...

you have already got a drive

and then you go and buy those things oh why

i say geekboy it is a pity...

that i need a day to search a file

while your bargain SLC can fly

geekboy its such a pity...

that me don't get an ssd tonight

and i'm still stuck with my 10 k boring drive

Jah damn you are so greedy....

●█〓██▄▄▄▄▄▄ ●●●●●●>>>>>>>QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ

▄▅██████▅▄▃▂

██████████████

◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲◤

Καλά μας σκότωσες τώρα....

Απληστία FTW...

Έχω έναν Intel X-25E, μάλλον καβάτζωσα και 2x Samsung 64 SLC και ψήνομαι ΚΑΙ για αυτά....

Καταραμένο Αροξόλ! :D

τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο?

λέω να πάρω έναν για παιχνίδια κυρίως

όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν έναν να μου στείλουν ΠΜ :)

Αν μπορείς να κάνεις τέτοια εξυπηρέτηση :jump1:

Λόγω μηνυμάτων δε μπορώ να στείλω ΠΜ αυτή τη στιγμή, όμως ενδιαφέρομαι :victory:

το username μου εδώ στο hotmail.com είναι το εμαιλ μου ;)

όσοι ενδιαφέρεστε, υπόψιν ότι το στοκ έρχεται απο Δευτέρα όπως λέει στο novatech

Καλά μας σκότωσες τώρα....

Απληστία FTW...

Έχω έναν Intel X-25E, μάλλον καβάτζωσα και 2x Samsung 64 SLC και ψήνομαι ΚΑΙ για αυτά....

Καταραμένο Αροξόλ! :D

Μαλλον , ξε-μαλλον θα τους πληρωσεις!!!! :ph34r:

Και εγώ τρώγομαι άσχημα για 2 MLC

Απληστία δεν λες τίποτα....

Εσύ καλά είσαι.

Προσπάθησε να αντισταθείς και εσύ μαζί μου :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.