Jump to content

BILL5

Recommended Posts

Posted

Η Codemasters ανακοίνωσε το Colin McRae: DiRT 2 -το sequel του off-road racer που παίξαμε το 2007- το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2009 για τα Xbox 360, PC, PS3, Wii, DS και PSP. Το παιχνίδι θα εστιάσει στο να βελτιωθεί σε σχέση με το αρχικό DiRT, με τον Gavin Raeburn -executive producer του τίτλου- να υπόσχεται πως τα γραφικά, τα physics, το single player career και τα multiplayer χαρακτηριστικά του DiRT 2, θα λάβουν ιδιαίτερη προσοχή από το εσωτερικό studio της Codemasters που δουλεύει επάνω στην ανάπτυξή του.

Ο τίτλος θα συνεχίσει να λέγεται Colin McRae, στη μνήμη του θρυλικού οδηγού αγώνων που πέθανε το 2007 σε ένα ατύχημα με ελικόπτερο, ενώ θα εμπνευστεί και από τις τελευταίες στιγμές της καριέρας του. Επιπλέον, θα χρησιμοποιεί μία εξελιγμένη έκδοση της μηχανής γραφικών NEON, η οποία χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και στο GRID (ως EGO). Τέλος, το DiRT 2 αναμένεται να έχει ενισχυμένα replay και ολοκαίνουργια multiplayer χαρακτηριστικά, καθώς και ένα single-player career mode που θα περιλαμβάνει αληθινούς οδηγούς -όπως οι Travis Pastrana και Ken Block.

http://gameover.gr/news/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Colin-McRae-DiRT-2.6452.html

  • Replies 305
  • Created
  • Last Reply
Posted

To 1 ηταν παιχνιδαρα...αφου θα βασιζεται στην μηχανη του Grid ειμαστε κομπλε..

Posted

3 φορες το τερματισα το πρωτο...ειχε κ γραφικαρες ετσι...αλλα ηταν πολυ βαρυ..:)

Posted

γενικα το 1 σε wrc φαση μου αρεσε πιο πολυ..απο grid με τα muscle cars και αλλα ασχετα..ακομα το τρεχω στην 30αρα ειναι απολαυση..ποσο μαλλον το 2 ...καλα νεα παντως

Posted

μετα τον Σεπτέμβριο θα εχουμε ημερ/νια. μεχρι τοτε περιμενουμε

Posted

Το πρωτο δεν ηταν καλο. Ειχε ωραια γραφικα μεν αλλα ηταν πιο βαρυ απ'τον Παγκαλο και το gameplay ηταν για τα υπουργεια.

Παντως θυμηθειτε τις εικονες που μας εδειχναν πριν κυκλοφορησει και τι πραγματικα ειδαμε στο παιχνιδι.

Posted

το 1 αμα το τρεξεις με τωρινο hardware παει τεζα..εκτος αν δεν εχεις αναβαθμισει τα τελευταια 2 χρονια ..

Posted

Το ιδιο πιστευω και για το δυο. Οι εικονες που κυκλοφορουν αποτελουν ''visual target'' για την εταιρια.

Posted
Το πρωτο δεν ηταν καλο. Ειχε ωραια γραφικα μεν αλλα ηταν πιο βαρυ απ'τον Παγκαλο και το gameplay ηταν για τα υπουργεια.

όχι ρε συ βαρύ το grid! έχω την εντύπωση οτι το dirt αν και πιο παλιό ήταν βαρύτερο. Σε μένα πάει νεράκι πάντως σε 1920 και άμα το dirt2 έχει την μηχανή του είναι ευχάριστο.

Posted

Το dirt 1 το ψιλοπάλευε μια ΑΤΙ1950Pro στα 1680, χαμηλωμένο λίγο, αλλά μετά από 4-5 πίστες το παράτησα. Δε γουστάρω να οδηγάω για να βγω πρώτος! Οδηγάω just for fun. Fun σημαίνει carmagedon, ultimate carnage, κτλ. Ίσως όμως του δώσω μια ευκαιρία με τη 260 κατά το καλοκαίρι.

Posted

καλη φαση αλλα ξενερωσα για τι δεν ηξερα ο ειχε πεθανει ο Colin McRae:rip: κριμας

Posted
όχι ρε συ βαρύ το grid! έχω την εντύπωση οτι το dirt αν και πιο παλιό ήταν βαρύτερο. Σε μένα πάει νεράκι πάντως σε 1920 και άμα το dirt2 έχει την μηχανή του είναι ευχάριστο.

Στο Dirt αναφερομαι. Το Grid ηταν αρκετα πιο ελαφρυ απο το Dirt.

  • 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.