Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

οχι ρε μαν.ιταλια που ήμουν τα used ηταν σε πολυ καλες τιμες σε σχεση με δω.

ακομα και τωρα αμα ψαξεις autoscout.de θα δεις πολυ καλες τιμες..μιλαω παντα αναλογικα με τις τιμες των σουπερμινι της κατηγοριας..δλδ οντως ειναι πιο ακριβο..αλλα η διαφορα ειναι πολυ πιο μικρη απο οτι εδω...

τελος φιλος μου αγγλια καινουργιο μινι κουπερ σ τσιλι πακετο και μπλοκε..21.000 τελικη τιμη..οταν εδω παει πανω απο 27κ

Link to comment
Share on other sites

το οτι γενικά εδώ είναι κλέφτες είναι γνωστό, αλλά αν κοιτάς τιμές σε 2ο χέρι να ξέρεις πως τα παίρνεις ΠΟΛΥ πιο κάτω απο όσο λένε.

Εχω φίλο που πουλάει cooper s, εδώ και 5 μήνες και δεν χτυπάει τηλέφωνο με τις τιμές αυτές, μια χαρά τα παίρνεις πολύ πιο κάτω απο αυτά που ζητάνε οι άπληστοι "γιατί είναι κούπερ"

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τελικά τα δύο αυτοκίνητα που προκρίνονται ως τώρα είναι το Toyota Corolla 1.6 Luna, και το Nissan Qashqai 1.6 Action.

Ενώ στην Toyota μας έδωσαν για test drive [για ~1 ώρα] το αυτοκίνητο, στη Nissan μας άφησαν μόνο το γύρο του τετραγώνου... Τώρα είναι test drive αυτό;

Εδώ καρπούζι πας να πάρεις, και ο έμπορος σε αφήνει να το πασπατεύεις όση ώρα θες μέχρι να βρεις το "καλό". Αυτοκίνητο 20.000€ και δεν μας δίνουν την ευκαιρία να το δούμε πως συμπεριφέρεται; [4η σχέση στο κιβώτιο δεν πρόλαβε να μπει...]

Link to comment
Share on other sites

Πηγαίνετε σε άλλη αντιπροσωπεία, κάνε κι ένα τηλέφωνο και πες ότι θέλεις test drive και όχι γύρο στο τετράγωνο γιατί θες να το συγκρίνεις με το Corolla :)

Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα κι εγώ σε μία 25χλμ μακριά μου και όχι σε αυτή που ήταν στα 3χλμ από το σπίτι μου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ετσι είναι, ειδικά τώρα που δεν κουνιέται τίποτα, και ΣΚ να το ζητήσεις, ναι πρέπει να σου πούνε.

Λογικά δεν θα χρειαστεί να πάς ούτε τα 25 ΧΜ που έκανε ο Τζιπάβλις την σήμερον ημέρα.

Link to comment
Share on other sites

Στον Πίτσιο στη Μεταμόρφωση πήγαμε, και μας άφησε να κάνουμε αυτό το test drive. Όταν είπαμε ότι δεν είναι test drive αυτό και ότι θα έπρεπε να το δοκιμάσουμε παραπάνω, μας είπε ότι αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας. Πήραμε στη Θεοχαράκης, και μας είπαν ότι αυτή είναι η πολιτική τους. Στο site τους, βέβαια, λέει άλλα.

Ακόμη κι όταν αφήσαμε σπόντα "μήπως έχει τίποτα προβλήματα, που κρύβετε και φοβάστε μη φανούν με ένα test drive;", δεν έκαναν πίσω στο θέμα του test drive, παρά μόνο υπερασπίστηκαν το αυτοκίνητο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική τους.

Όπως κι αν έχει, απ'ότι φαίνεται -δεν προλαβαίνουμε την 1/7-, η αγορά θα πάει για μετά το καλοκαίρι, όπου θα έχουν μεγαλύτερο ζόρι οι αντιπροσωπείες :p

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου μακρια απο Qashqai 1.6... Νομιζω δεν υπαρχει πιο αθλιο αυτοκινητο (εννοω μονο απο θεμα μοτερ).

2-3 φορες που το οδηγησα στην εθνικη μου φανηκε εκνευριστικο.. 4κ rpm με 5η και 130χλμ...

Σου δινε την αισθηση οτι αμα πας για προσπεραση θα σε πατησουν αυτοι που ερχονται απο πισω.

Για ψιλοανηφορα δεν το συζηταω.. Απογοητευση :nada:

Εντος πολης δεν το εχω οδηγησει.

ps. οδηγω mondeo 1.8 '03

Link to comment
Share on other sites

LOL. Διαφήμιση που απευθύνεται σε ανθρώπους που απλά δεν εχουν καμία επαφή με την αυτοκίνηση ως σπορ ταχύτητας... (χρόνος vs απόσταση)

Το θέμα εχει εξαντληθεί νωρίτερα.

Φυσικά μιλάμε για δύο αυτοκίνητα σε εντελώς διαφορετική κατηγορία... δε τιθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ τους.

και τελικά βασίστηκαν στο προφανές marketing trick

Αν δηλαδη το μινι μεινει πισω μονο 9,422 δευτερολεπτα,ολοι θα λενε "ΑΑΑ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ 9,422 δευτερολεπτα ΜΟΝΟ",το ιδιο και αν μεινει πισω 19,422.?

Εννοείται οτι ο αγωνας τελικά εγινε σε σφιχτή-αργή πιστα με κόνους, συνθήκες που ευνοούν το ελαφρύτερο αυτοκίνητο.

Ε και σε αυτή τη περίπτωση η διαφορά είναι ΜΟΝΟ 2 δευτερολεπτα... :rolleyes: σε μια πιστα του ενός λεπτού και 10 δευτερολέπτων. Δηλαδή σε αν γύρναγαν σε ένα μικρό enduro 35 λεπτών, το mini θα έμενε πίσω ένα γύρο.

Φυσικά αυτος που θα πάρει porche, δε θα τη πάρει αποκλειστικά για autocross... Αν ειναι καμμένος θα το κατεβάζει σε trackdays στις ωραίες πίστες που έχουν στο εξωτερικό οπου οι αρετές ενός κεντρομήχανου καλοστημένου και ισχύρου sport car γινονται εμφανείς. Ή απλά θα απολαμβάνει ρεπρίζ σε cruizing υψηλών ταχυτητων.

Kαι στους δυο τομείς δεν υπάρχει επαφη μεταξύ των δυο αυτοκινητων. Όπως επίσης θα εμοιαζε χαζό να xαρακτηρίσει κανείς την 911 αυτοκίνητο πόλης.

Έγινε επεξεργασία από kaynd
βλακώδη typo...
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

img3287w.jpg

4-3-2-1 όπως τους βλέπετε... Δεν θέλει και πολύ να δείς τον ένοχο, ε; :haha:

Τα εδρανα της 2ρης μπιελας ( εδιτ της 2ρης αν μετρησουμε απο αριστερα της 3της απο δεξια ) τραβηξανε και πολυ ζορι προεδρε , το 2ρο κομματι της 4ρτης πηγε περίπατο η ντρεποταν να βγει φωτο ?

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς ο στρόφαλος την γλύτωσε. Τώρα, ο υπαίτιος για την 3η μπιέλα είναι η ανεπαρκής λίπανση, αλλα γιατι συγκεκριμένα στον 3ο κυλινδρο; Αν ήταν αντλία λαδιού θα είχα εμφανή ζημιά και σε άλλους κυλίνδρους αλλα κατι τέτοιο δεν ισχύει. Με έχει προβληματίσει...

Το μέταλλο που λείπει πήγε προς δειγματισμό στον Δράκο και δεν επέστρεψε ποτέ :hehe:

Τουλάχιστον έβαλα μέταλλα της Calico που ειναι λιγο ενισχυμενα γιατι τα CA18DET έχουν ιστορικό σε εκείνο το σημείο... Βέβαια το μοτέρ έχει και 160.000 χιλιόμετρα στην πλάτη του εκ των οποίων τα μισά ειναι under boost... Οπότε πάλι καλά :p

Link to comment
Share on other sites

Ισως να ειχε κρατησει καταλοιπα λαδιων ( ?οξειδωση? ) , παρατεταμενη ακινησια , δεν ξερω αν εχει και ξεχωριστα μπεκ απο κατω το long block που ψεκαζουν το σημειο οποτε ισως απλα να υπολειτουργησε το 1. Περαν της λιπανσης ισως απο υψηλο ρυθμο ( ποσο κοφταρει ειπαμε :p ) και το boost οπως λες καταπονει. :D

Bεβαια και τα 160.000 μπορουν να θεωρηθουν φυσιολογικη φθορα για boost κλπ πειραγματα. : P

Έγινε επεξεργασία από Athens2004
Link to comment
Share on other sites

Με ακούμπησε κάποιος με τον καθρέφτη. Είχα την φαϊνη ιδέα να ξύσω το πλαστικό που έμεινε πάνω στο χρώμα μου με πράσσινο scotch bright. To βερνίκι φυσικά έγινε πώλος. Καμία ιδέα? Αν πάρω διάφανο βερνίκι για τα νύχια θα κάνω τίποτα η θα το κάνω χειρότερα?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.