tragikos Μάρτιος 15, 2012 #101 Μάρτιος 15, 2012 Έχει καλές τιμές για pre-order και σε sales. Το συγκεκριμένο το είχε στα 21€ την Collectors σαν pre-order και υπολογίζω ότι το καλοκαίρι θα έχει προσφορά τουλάχιστον 50%...
mchls Μάρτιος 19, 2012 #102 Μάρτιος 19, 2012 Alan Wake's Night Springs: The Complete Series - 'Man in the Mirror'
mchls Μάρτιος 20, 2012 #103 Μάρτιος 20, 2012 Alan Wake's Night Springs: The Complete Series - 'Family Occasion'
sstav Μάρτιος 21, 2012 #104 Μάρτιος 21, 2012 Δεν ξέρω αλλά εμένα δεν με τραβαει....επαιξα χθες μιση ωρίτσα ...το σταμάτησα (αρχές 3ου επεισοδίου)... εβαλα DeusEx Human Resources και έφαγα τρίωρο χωρίς να το καταλαβω...
hurin Μάρτιος 21, 2012 #105 Μάρτιος 21, 2012 Δεν ξέρω αλλά εμένα δεν με τραβαει....επαιξα χθες μιση ωρίτσα ...το σταμάτησα (αρχές 3ου επεισοδίου)... εβαλα DeusEx Human Resources και έφαγα τρίωρο χωρίς να το καταλαβω... Σε μισή ώρα έφτασες στο 3ο επεισόδειο?
sstav Μάρτιος 21, 2012 #106 Μάρτιος 21, 2012 όχι δα...απλά λέω πως δεν μπορώ παραπάνω από μισή ωρίτσα κάθε φορά...δεν με κρατάει....θα το τελειώσω μόνο και μόνο γιατί δεν αφήνω παινχίδια ημιτελή...
mchls Μάρτιος 21, 2012 #107 Μάρτιος 21, 2012 Alan Wake's Night Springs: The Complete Series - 'Dream of Dreams'
mchls Μάρτιος 22, 2012 #108 Μάρτιος 22, 2012 Alan Wake's Night Springs: The Complete Series - 'Taken In His Prime'
mchls Μάρτιος 23, 2012 #109 Μάρτιος 23, 2012 Alan Wake's Night Springs: The Complete Series - 'Quantum Suicide' and 'Absence of Creativity'
mchls Μάρτιος 26, 2012 #110 Μάρτιος 26, 2012 An all new episode of Alan Wake's Night Springs: 'Eternal Endurance'
mchls Μάρτιος 29, 2012 #111 Μάρτιος 29, 2012 An all new episode of Alan Wake's Night Springs: 'What's in a Name'
mchls Μάρτιος 29, 2012 #112 Μάρτιος 29, 2012 Remedy explains why the free camera mode in Alan Wake PC requires a gamepad
mchls Μάρτιος 30, 2012 #113 Μάρτιος 30, 2012 An all new episode of Alan Wake's Night Springs: 'Doomed Samaritan'
mchls Απρίλιος 15, 2012 #114 Απρίλιος 15, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YQCz7tIVxMo]Start Game - Alan Wake Greek Presentation - YouTube[/ame]
kaRAmeLA Απρίλιος 22, 2012 #115 Απρίλιος 22, 2012 Μια αηδία...όλο αυτό με τις σφαίρες και τις μπαταρίες.Είναι αυτός τρόπος για να ανεβαίνει η δυσκολία?Με την καμία δε φτάνουν και όλο ξεμένεις, χάνεις έτσι το στόρυ και την ατμόσφαιρα.Πω ρε π..στη μου παιχνιδάκια για μωρά και με πρήξανε ότι είναι παιχνιδάρα και παιχνιδάρα.Έβαλα trainer για να μη το σπάσω και να το τερματίσω αλλά γιατί να πρέπει να "κλέψω"?όταν ξεφεύγει η κατάσταση από την ψυχαγωγία και γίνεται εκνευρισμός:shout: ,επιβάλλεται να πάρεις τα μέτρα σου
hurin Απρίλιος 22, 2012 #116 Απρίλιος 22, 2012 Μια αηδία...όλο αυτό με τις σφαίρες και τις μπαταρίες.Είναι αυτός τρόπος για να ανεβαίνει η δυσκολία?Με την καμία δε φτάνουν και όλο ξεμένεις, χάνεις έτσι το στόρυ και την ατμόσφαιρα.Πω ρε π..στη μου παιχνιδάκια για μωρά και με πρήξανε ότι είναι παιχνιδάρα και παιχνιδάρα.Έβαλα trainer για να μη το σπάσω και να το τερματίσω αλλά γιατί να πρέπει να "κλέψω"?όταν ξεφεύγει η κατάσταση από την ψυχαγωγία και γίνεται εκνευρισμός:shout: ,επιβάλλεται να πάρεις τα μέτρα σου Έλα τώρα, αφού σε πόρωσε τόσο που έβαλες cheat για να το τερματίσεις δεν μπορεί να είναι κακό παιχνίδι, ε???
kaRAmeLA Απρίλιος 22, 2012 #117 Απρίλιος 22, 2012 Έλα τώρα, αφού σε πόρωσε τόσο που έβαλες cheat για να το τερματίσεις δεν μπορεί να είναι κακό παιχνίδι, ε??? Ούτως η άλλως το αηδία δε πήγαινε στο παιχνίδι αλλά σε αυτό το απαράδεκτο χαρακτηριστικό με τις σφαίρες και τις λάμπες, έχει ατμόσφαιρα αλλά πάσχει, νομίζω ότι οι σχεδιαστές του φτιάχνοντάς το, μία είχαν στο μυαλό τους τους 15χρονους και την άλλη τους πιο... ώριμους από εμάς, anyway δεν έγραψα για να trollάρω αλλά για να βρω κανένα συμπαραστάτη στην απόπειρα που έγινε να εξοντωθώ
javaneze: Απρίλιος 22, 2012 #118 Απρίλιος 22, 2012 χεχ ... το παρατησα μετα την πρωτη πιστα...Ωραια ατμοσφαιρα ok, αλλα μου φανηκε εκνευριστικα μονοτονο στον ιδιο τομεα που περιγραφεις και δεν με τραβηξε καν για να ψαχτω με trainer.Ειμαι ακριβως της ιδιας φιλοσοφιας, μολις η ψυχαγωγια γινεται εκνευρισμος, delete.
billpeppas Απρίλιος 22, 2012 #119 Απρίλιος 22, 2012 Εμένα μου την σπάει ο χειρισμός ( χαρακτήρα και κάμερα ) [ εννοείται πως παίζω με kb + mouse ] Τα παιχνίδια εμένα μου αρέσουνε να είναι δύσκολα εώς απίστευτα αδύνατα, μου αρέσει το οτιδήποτε κάνω να είναι challenging. Όταν ήτανε κανονικά να είχε βγεί το περίμενα πως και πως. Τώρα πλέον τα παιχνίδια γενικώς δεν με διασκεδάζουνε, ότι παίζω για τα reviews. Οι σφαίρες είναι ακριβές, πόσες ξοδεύετε ρε σεις και ξεμένετε τόσο εύκολα ?
kaRAmeLA Απρίλιος 22, 2012 #120 Απρίλιος 22, 2012 Η δυσκολία είναι πρόκληση αλλά να σε οδηγεί σε εναλλακτικούς τρόπους που είναι εφικτοί και όχι στο ότι οι σφαίρες πάπαλα και ο θάνατος σίγουρος...εδώ μόλις "μείνεις" από σιδερικό σε τρώνε λάχανο και δε ξεφεύγεις με τίποτα, ούτε να ανέβεις κάπου, ούτε να τρέξεις, είναι φανερό ότι δε σχεδιάστηκε έτσι, δεν είναι gothic! θυμάμαι στα πρώτα level (στο gothic)ήταν αδύνατο να σκοτώσεις orc ας πούμε, όμως αν είχες υπομονή μπορούσες από ψηλά να το φας με καμιά 500!! βέλη.Αυτό είναι πρόκληση, όχι σαδισμός.Αν δεν ήθελες απλά φρόντιζες να μην μπλέξεις, συνέχιζες όμως να παίζεις κανονικά, όχι όπως εδώ loading ξανά και ξανά.
Recommended Posts