Jump to content

Recommended Posts

wut???

Tι πισωπλατο χτυπημα ηταν αυτο??

εδιτ

παντως αν καποιος μοιραζει 800αρες εκει που ειστε ..κρατηστε και μια για μενα :p

Παμε δυνατα :magic::magic:

Θα γινει σε λιγο καιρο το Topic"Περι Φωτογραφικων μηχανων Nikon,Περι φακων Nikon και αξεσουαρ Nikon.

ομως το πρόβλημα μου παραμένει........για να παιξεις με τόσα κουμπια πρεπει να ξερεις φλάουτο:rolleyes:

Από φακούς τι πήρες Σάκη; Τα κουμπιά συνήθεια είναι.. μετά δε θα τα αλλάζεις :D Επίσης, πήρες απλή ή Ε;

απλή πήρα εδω η Ε έχει κοντα στο 1000αρικο παραπάνω...........εναν 50αρι 1.4 πήρα,μόλις μπορεσω θα παω για 24-70 και 70-200 φ4 κλασικα δηλ.εάν δω ότι δεν αντεχω το χρηματικό τότε 28 1.8 και 70-200 φ4.....δεν μπορω να δουλεψω χωρίς 70-200....

ΜΕΓΕΙΕΣ!!

Έλα η 800αρες να ρέουν!!!

Νίκο, σου έχω παραγγείλει ένα μεγάλο ώμο να κλαις! :shout::):)

Σάκη όπως έχω πει και σε Άγγελο (αν και είσαι μακριά), απο 22/12 θα είμαι Αθήνα, και έχω 24-70 αν θες να παίξεις!

Αν προσέξεις να μην κοπείς από την οξύτητα στον δίνω ;)

Ευχαριστω αλλα πολύ δυσκολα να κατεβω......σε πιστευω ειναι πρωτη προτεραιοτητα σε νορμαλ ζουμ,δεν προκειται δηλ να παιξει κατι άλλο...

Μεγειες Σακη...εκανες τη σωστη επιλογη

Να γυρναγαμε το θεμα σε nikonian users?

να πώ ότι δεν την πήρα γιατι με περιόριζε η μκ2.......απλώς βρεθηκα κάπως να χρειάζομαι καινούργια κάμερα,οπότε δεν νομιζω οτι χρειάστηκε να το σκεφτω πολύ για πια να πάρω....

Έτσι όπως τα έχει κανει η κανον με τις τιμές δεν ειχα αλλη επιλογή.....

να πώ ότι δεν την πήρα γιατι με περιόριζε η μκ2.......απλώς βρεθηκα κάπως να χρειάζομαι καινούργια κάμερα,οπότε δεν νομιζω οτι χρειάστηκε να το σκεφτω πολύ για πια να πάρω....

Έτσι όπως τα έχει κανει η νίκον με την D800 δεν ειχα αλλη επιλογή.....

FIXED

(edited)

Μαμώ μαμώ μαμώ..

Επίσης εδώ Ρουμανία από Δευτέρα η D600 έχει έκπτωση και μαζί δίνουν και δώρο ένα SB-700. Για τον f4 δεν κόβουν τίποτα. ~1320 βγαίνει.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

post-4655-1416076883,3372_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από racer
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.