Jump to content



Windows 7 Game Lag Problem.


Jerry007

Recommended Posts

Την τελευταία βδομάδα παρατηρώ προβλήματα lag σε online games, συγκεκριμένα στο CoD4.

Μόλις συνδεθώ σε έναν server ανά τακτά χρονικά διαστήματα τρώει lagιές. Επιβεβαωμένα δεν τρέχει κάτι με την σύνδεση μου, ούτε κατεβάζω τίποτα. Καθώς και απο το netlimiter μόνο το παιχνίδι τραβάει πόρους.

Έψαξα στο google και βρήκα πάρα πολλά threads απο άτομα με το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα ένα σωρό fix και δεν έγινε τίποτα. Το έχει αυτο το πρόβλημα κανένας άλλος ρε παιδιά; Υπάρχει λύση;

Η θα πρέπει να περιμένουμε για το Service Pack; Τι δι*ολο, καλά και άγια τα Seven και γεμάτα bugs τα Vista αλλά δύο χρόνια που είχα Vista 64bit δεν είχα κανένα πρόβλημα! :tomato:

Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής με Windows 7 Ultimate 64Bit RTM έκδοση με περασμένα όλα τα τελευταία updates.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Link to comment
Share on other sites

Μετά από ατελείωτο διάβασμα στον googlη συμπέρανα ότι για όλα φταίει το Punbuster. Πάρα πολύ χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα σε παιχνίδια που χρειάζονται PB enabled (Cod4,Cod5,Cod2,BF2 etc.) και μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει ένα σωρό fix που δεν λειτούργησαν. :suicide2:

Link to comment
Share on other sites

Αποφάσισα να κάνω update το PB πριν κάτι μέρες και μετά στον ίδιο server που έπαιζα μια χαρά πριν, πλέον μετά απο λίγα λεπτά άρχιζε και freezare κάθε λίγα sec. Με το ζόρι μπορούσα να βγώ απο τον server.

Μόνο σε αυτόν τον server μου κόλλαγε πάντως. Και επίσης για κάποιο λόγο δεν έβγαινε και η console.

Ξαναέκανα το update μήπως δεν πέρασε καλά αλλά τίποτα. Μετά απο ένα restart είχα ξανά κονσόλα.

Επίσης κάτι άλλο που μου κάνει στα windows 7 είναι οτι στο πρώτο map που θα μπώ αφού ανοίξω το παιχνίδι, κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα. (πριν ακόμα διαλέξω ομάδα)

Αυτό μου το έκανε από την πρώτη μέρα σε όλα τα widnows 7 install αλλά οκ δεν με πειράζει.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το πρόβλημα δεν είχε σχέση με το punkbuster.

Έκανα ένα ping στην γραμμή μου και είδα ότι έχανε πολλά "πακέτα".

Πήρα ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ χθες το βράδυ και σήμερα είναι όλα κανονικά (ελπίζω να μείνουν έτσι :hehe:).

Problem Solved. :)

Link to comment
Share on other sites

Ειχα και εγω προβληματα με το lag στα 7, πιο συγκεκριμενα δουλευω XP και 7 σε dual boot κανονικα, ειχα δοκιμασει cs 1.6 και bf2 online και ειχα τελειως ακυρα lag spikes, στην 1.6 ο χαρακτηρας μου "κολλαγε" για 2-3 secs ανα τακτικα διαστηματα ενω στο bf2 ο server με τηλεμετεφερε πισω ενω προχωρουσα :S

Δοκιμασα οοοολα τα παρακατω fixes χωρις ομως αποτελεσμα :S http://www.sevenforums.com/gaming/46278-fixes-rtcw-single-player-quake-ii-opengl.html http://www.sevenforums.com/gaming/35544-stuttering-games-mainly-valve.html#post355977 http://www.sevenforums.com/gaming/33625-counter-strike-series-windows-7-lag.html#post342268 http://wowacker.uuuq.com/ http://www.sevenforums.com/gaming/49546-lags-games-windows-7-x64-pro.htmlhttp://www.sevenforums.com/network-sharing/12568-high-fps-high-ping-games-solution-anyone-3.htmlhttp://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=247163http://www.sevenforums.com/gaming/11064-windows-7-high-ping-fix-5.htmlhttp://www.sevenforums.com/gaming/38549-high-ping-choke-windows-7-css-tf2.html#post377783http://www.sevenforums.com/gaming/31980-lag-online-games-windows-7-a.html

Μου προτεινε ενας γνωστος μου να τα βγαλω ολα απτα properties του lan adapter εκτος απτο IPv4, ετσι και εκανα, πλεον χρησιμοποιω πιο πολυ τα 7 αποτι τα XP, εχω +50fps στο stress test του CSS, +30fps στο clear sky ιδια-χαμηλοτερα ping αποτι στα XP sp3, και ενα σωρο αλλα προτερηματα που δεν τα αναφερω για να μην βγω τελειως off topic :p

Link to comment
Share on other sites

Μπααα, μαλλον λογω router (baudtec ISDN wifi αυτο που δινουν μαζι με conn-x ) ειχα τα spikes επειδη δεν την παλευε με τις εξτρα επιλογες στο control panel ( ipV6, QoS etc ) Τα fix στα παραπανω link μπορει να μην εξαφανισανε τα lag spikes αλλα ειμαι σιγουρος πως μου χαμηλωσανε το ping

Link to comment
Share on other sites

Λες να το δοκιμάσω και εγώ; Δεν πιστεύω να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, έτσι;

Κανένα πρόβλημα απολύτως.

Τα :

- Client for Microsoft Networks

- Qos Pachet Scheduler

- File and Printer Sharing for Microsoft Networks

καλό είναι να τα έχεις ξετικαρισμένα, καθώς δε χρειάζονται αν ο υπολογιστής σου δεν είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο με άλλους υπολογιστές.

Το IPv6, μπορείς επίσης να το βγάλεις. Mε μια μικρή επιφύλαξη, νομίζω πως χρειάζεται μόνο για το Homegroup.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

εβαλα τα windows 7 ultimate 64-bit και αντιμετωπιζω προβλημα με το latency.παιζω το counter-strike...

μπενω σε καπιον server και μoυ ανεβενει το latency απο 70 στο 120 με 130 καθε λιγο και λιγακι...

βεβεωθηκα πως δεν ειναι προβλημα της εταιρια μου...Μιπως φταινε τα 64 bit??αν εβαζα τα windows 7 se 32 bit ισως να λυνοταν το προβλημα??

αν μπορει καπιος ας με βοηθησει ή αν εχει καμια ιδεα τι φταιει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Link to comment
Share on other sites

Όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει στα torrents τα Windows 7 RTM (Ultimate 64bit), τα είχα κατεβάσει για να τα δοκιμάσω για κανά μήνα, και είχα παρατηρήσει ανεβασμένο lag σε κάποια online παιχνίδια. Π.χ. στο Counter Strike 1.6 είχα συνεχώς ανεβασμένο latency ενώ στο Medal of Honor ήταν μια χαρά.

Αφού πέρασε λίγος καιρός και κατέβασα τα αυθεντικά Windows 7 (Professional 64bit) από MSDNAA, το θέμα λύθηκε και από τότε το latency είναι φυσιολογικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδια τελικα προσεξα πως κατω δεξια μεσα στο counter strike εχει την λεξη <<choke>> ....εκει περα μου ανεβαινει στο 100... και

αυτο ειναι που μου δημιουργει LAg...ξερει κανεις τι ειναι , τι το προκαλει και πως μπορω να το κατεβασω στο 0 οπως ηταν παλια ???????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.