Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Οι καλες τραπεζες

με λιγα λογια ολες οι καταθεσεις παγωνουν για καμμια 10ρια χρονια....

μπορουν ομως αν θελεις να σου δωσουν ενα δανειακι απο τα λεφτα σου...

As Pedro recounts in an informative video (in Spanish), one bank teller told him:

‘No, no, I mean… If necessary, we can give you a loan.’ And I said, ‘A loan of my own money? What are you talking about? How am I going to take a loan of my own money out if it’s my money?’ ‘Well, we’re going to pay you part of it in March.’ ‘Pay me? What are you going to pay me? When a person talks about paying someone, it’s because they worked for it. We’re talking about my money. You’re not paying me anything!’

οταν τα λεει ο Γλεζος ειναι γραφικος και γελοιος και "ελα τωρα με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ειναι ετοιμος να κυβερνησει και λεει αρλουμπες, ο,τι του κατεβει της καθεμιας συνιστωσας...

Οταν τα κανει η Caixa.... ειναι "ετσι δουλευει το συστημα, βρε κουτο"

ΜΟΛΟΤΩΦ ρε καραγκιόζηδες!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω πόσο ακόμα χρειάζεται να πειστεί κάποιος ότι το πράμα μέσα στο ευρώ δεν τραβάει και πρέπει να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια; Πρέπει να αυτοκτονήσει κι άλλος κόσμος;

Προσοχή , όταν λέω να φύγουμε , να το κάνουμε εμείς συντεταγμένα και με σχέδιο , όχι να μας το επιβάλουν μία ωραία Δευτέρα. Γιατί δεν είναι το ίδιο.

Ίδωμεν , διότι ο καιρός γαρ εγγύς , όπως λέει και ο πρώην δάσκαλός μου.

Link to comment
Share on other sites

Κυβερνώντας από τα παρασκήνια. Η δολοφονία ενός ενοχλητικού κοινοτάρχη.

"Οι Βαρδινογιάννηδες ασκούν αφόρητη πίεση στον νομάρχη να γκρεμίσει τα σπίτια των ανθρώπων, όμως όλα πέφτουν πάνω στην άρνηση του κοινοτάρχη ο οποίος απαντά ότι πρώτα θα γκρεμιστούν τα αυθαίρετα της εταιρίας, οι βίλες των Βαρδινογιάννηδων κλπ.

Τον χειμώνα του 1985 γίνεται απόπειρα δολοφονίας του κοινοτάρχη όταν ένα άγνωστο αυτοκίνητο προσπαθεί να ρίξει το αυτοκίνητο του Κουτσάκη σε γκρεμό, ενώ σε μια συνάντηση του με τους εκπροσώπους της εταιρίας, οι μπράβοι ξυλοκοπούν τον ανυπόταχτο κοινοτάρχη.

Ο Κουτσάκης σχεδιάζει να επισκεφτεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τα εξαφανισμένα συμβόλαια της μονής Οδηγήτριας και να ξεσκεπάσει την απάτη των Βαρδινογιάννηδων, μόνο που τον πρόλαβαν οι πληρωμένοι δολοφόνοι."

Link to comment
Share on other sites

Προσοχή , όταν λέω να φύγουμε , να το κάνουμε εμείς συντεταγμένα και με σχέδιο , όχι να μας το επιβάλουν μία ωραία Δευτέρα. Γιατί δεν είναι το ίδιο.

συντεταγμένα και με σχέδιο δεν συνάδει με την ελληνική πραγματικότητα...Θλιβερό αλλά πραγματικό!

Link to comment
Share on other sites

Κάποια στιγμή θα πρέπει όμως να αντιληφθούμε την πραγματική διάσταση του προβλήματος και των υπευθύνων που οδήγησαν τη χώρα εδώ που βρίσκεται. Ή θα ξυπνήσουμε μόνοι μας ή θα μας ξυπνήσουν απότομα μία ωραία πρωία.

Και την καραμέλα του ανεύθυνου Έλληνα δεν τη δέχομαι , του ατιμώρητου ναι , όχι όμως του ανεύθυνου.

Link to comment
Share on other sites

"Το Έθνος να λυπάστε, αν φορεί ένδυμα που δεν το ύφανε. Ψωμί αν τρώει, αλλά όχι από τη σοδειά του. Κρασί αν πίνει, αλλά όχι από το πατητήρι του. Το Έθνος να λυπάστε που δεν υψώνει τη φωνή παρά μονάχα στην πομπή της κηδείας. Που δεν συμφιλιώνεται παρά μονάχα μεσ' τα ερείπια του. Που δεν επαναστατεί παρά μονάχα σαν βρεθεί ο λαιμός του ανάμεσα στο σπαθί και την πέτρα. Το Έθνος να λυπάστε που έχει αλεπού για πολιτικό, απατεώνα για φιλόσοφο και μπαλώματα και απομιμήσεις είναι η τέχνη του."

[Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, Χαλίλ Γκιμπράν, 1923]

Link to comment
Share on other sites

Ο τραπεζικός κλάδος εμφανίζεται εύρωστος έχοντας μηδενική έκθεση σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα υψηλού κινδύνου, με υγιή καταθετική βάση, ενώ αρχίζει σταδιακά να απολαμβάνει τα οφέλη από τη στρατηγική διαφοροποίησης των πηγών εσόδων του προς την κατεύθυνση των ταχύτατα αναπτυσσόμενων αγορών της ΝΑ Ευρώπης. Η έμφαση στη μείωση του λειτουργικού κόστους καθώς και στην οργανική ενσωμάτωση των δικτύων του εξωτερικού αποτελούν τους βασικούς πυλώνες διατήρησης της δυναμικής κερδοφορίας του κλάδου για τα επόμενα χρόνια.

grrm_adorable.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει ρε παιδί μου και εσύ. Είπανε " Οι αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας παραμένουν θετικές βραχυπρόθεσμα."

Μάλλον ήταν πιο βραχυπρόθεσμα από όσο νόμιζαν. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Άντε να το πω, μιας και διάβασα την μπουρδολογία της ΕΤΕ.

Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και πήγαινα σχολείο, ότι σε όποιον δεν του έκοβε πολύ και δεν μπορούσε να πάει πολυτεχνείο και γενικά Α δέσμη αλλά δεν τό χε με τα αρχαία και τις φιλοσοφίες, πήγαινε στην Δ δέσμη.

Τι γινότανε λοιπόν από την Δ δέσμη ως επί το πλείστον?????

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΜΑΝΑΤΖΕΡ - ΚΛΠ.

Τυχαίο?????

Δεν νομίζω!!!!!

(προφανώς δεν είναι απόλυτο για όλους, εκ των πραγμάτων ίσως Δ δέσμη καλύτερα Α, έτσι όπως έχουν τα πράγματα πλέον, αλλά λέμε τώρα!).

Link to comment
Share on other sites

Η τεταρτη δεσμη ηταν πιο ευκολη. Απλα γιατι καποιος ευκολα παπαγαλιζε τα μαθηματα. Στην πρωτη που ειχαμε Αλγεβρα/Αναλυση/Φυσικοχημεια, αν δεν το ειχες, απλα δεν τα εβγαζες περα.

Δεν λεω οτι η πρωτη ηταν καλυτερη κλπ, απλα οτι επρεπε να κατσεις να διαβασεις κ να ασχοληθεις. Οπωσ και με την Δευτερη που θεωρειτο πιο δυσκολη!

Αυτο φενοταν κ απο τον αριθμο μαθητων. Στο Λυκειο μου η Α' ειμασταν 15 παιδια, η Β' 3, η Γ' καμια 30αρια(90% μπιτσιζ) και η Δ' 60(3 τμηματα!!!)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.