Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ξερεις τι?Δεν ξερω πως μου εχει κατσει..ισως επειδη ηταν η πρωτη μου μεγαλη σχεση...και σιως επειδη ειμαι εγωιστης και εφαγα εγω την απορριψη να ειμαι εστι...ωρες ωρες νιωθω ακομα κολλημενος..... 1 χρονο δεν την εχω δει βεβαια..ουτε εχουμεμιλησει..ο χωρισμος πολυ ασχημος..:(

Και λειτουργει αρνητικα και σε στιγμες που δεν πρεπει...ας πουμε απο τοτε δεν εχω ερωτευθει καμια(νομιζω μπαινει η συγκριση στην μεση , και ειναι καο)...και απο την αλλη..οποια και αν μ'αρεσει..οσο και να μου αρεσει..με το που νιωσω οτι ενταξει με θελει..η κανω κατι μαζι της..ξενερωνω και εξαφανιζομαι...:(

Ομοιοπαθής, απλά δεν είχα μεγάλη σχέση. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, bill.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ασχολήθηκα με το o/cing. Πριν φοβόμουν μη κάψω τπτ, μετά είπα "δε πάει κι αυτό στα γιαμήδια" :hehe:

Just chill out man, Θα το ξεπεράσεις ;-)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Βασιλη μη στεναχωριέσαι μαν!:flower:

Σε τρωγε ο κωλος σου, γι αυτο σε πηρε απο κατω.

Για ποιο λογο εψαξες το hi5 δλδ? Δε νομιζω ετσι απλα να την βρηκες μπροστα σου, ε?

Θα βρεθει η κοπελα που θα σε κανει να την ξεχασεις εντελως... απλα μια μικρη βοηθεια απο σενα χρειαζεται και να μην το ψαχνεις σα ξελιγομενο :D

Παντα XL! :smoke:

Ρε θα τρελαθω με την dfi... δε παμε καλα...

Στο Συριο επαιξε μια χαρα... σε μενα γιατι δε παιζει dual channel με τιποτα? :wall:

Οπτερον του κουτιου και να εχει τετοιο προβλημα ο mem controller του?

Μια βδομαδα παιδευομαι.... :rant: :mad::crazy: :cry:

Ξερεις τι?Δεν ξερω πως μου εχει κατσει..ισως επειδη ηταν η πρωτη μου μεγαλη σχεση...και σιως επειδη ειμαι εγωιστης και εφαγα εγω την απορριψη να ειμαι εστι...ωρες ωρες νιωθω ακομα κολλημενος..... 1 χρονο δεν την εχω δει βεβαια..ουτε εχουμεμιλησει..ο χωρισμος πολυ ασχημος..:(

Και λειτουργει αρνητικα και σε στιγμες που δεν πρεπει...ας πουμε απο τοτε δεν εχω ερωτευθει καμια(νομιζω μπαινει η συγκριση στην μεση , και ειναι καο)...και απο την αλλη..οποια και αν μ'αρεσει..οσο και να μου αρεσει..με το που νιωσω οτι ενταξει με θελει..η κανω κατι μαζι της..ξενερωνω και εξαφανιζομαι...:(

Μικρός δεν είσαι ακόμη?Μη σκας πολλοί την παθαίνουνε έτσι τη πρώτη φορά, κάτσε να μεγαλώσεις λίγο ακόμη και σε 3-4 χρόνια που θα δεις και θα καταλάβεις πολλά περισσότερα θα τα σκέφτεσαι αυτά και θα γελάς! ;) Εϊναι (χωρίς πλάκα) μέχρι να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα, αργά ή γρήγορα. Είναι μ@λ@κι@ να σκας για κάτι που έχασες, τη στιγμή που μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο(ή καλύτερα :p) από αυτό που είχες, θα πρέπει να αποκοληθείς από το παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά.Τα λέω γιατί αργά ή γρήγορα αυτό θα κάνεις. Φυσικά δεν είναι αρκετά παρήγορα αυτά, είναι πολύ άσχημο αυτό ιδίως όταν πρόκειται για τη πρώτη σχέση αλλά δεν μας έρχονται όλα όπως θέλουμε, και γενικά η πρώτη σχέση τις πιο πολλές περιπτώσεις δε κράτησε, απλά αφήσε μια γλυκιά και πικρή ανάμνηση για πάντα. Σου λέω σε 3-4 χρόνια μακάρι να θυμηθείς να τα ξαναδιαβάσεις αυτά! Θα θυμάσαι τα καλά της σχέσης και θα χαίρεσαι, όσο για τα άσχημα αισθήματα που βίωσες(βιώνεις) θα τα έχεις στο μυαλό σου για να το λες με κανένα φίλο σου και να γελάτε για τις π@π@ριες της ζωής! :)

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Για ποιο λογο εψαξες το hi5 δλδ?

Επειση μιλουσα με μια φιλη στο msn και μου ειπε πως την εκανε add...και μπηκα και την βρηκα....:(

Αρχική απάντηση από ΝTG

εχουμε κατι μ-ο-σ-χ-α-ρ-ι-α στην πολυκατοικια....αλλο πραμα!

Εχουμε γεμισει ολο το ασανσερ και σε ολους του οροφους "μεγιστο βαρος 225Κg" ,"3 ατομα"

Mπηκαν 4 και κλειστηκαν.....Ζωα..!!!!

Δευτερη φορα που την πατανε...!(πριν το καλοκαιρι η πρωτη)

Θα βαλω την παρακατω πινακιδα και θα λεω ενα - ενα!(και καλα να μπαινουν στο ασανσερ)

Αν και το πιο λογικο ειναι απλα να τη βαλω εξω απο το σπιτι να προειδοποιω τους διερχομενους!:fist:

Ρε δε λες σοβαρά!Τις προάλλες κλείστηκαν στο ασανσέρ κάποιοι γνωστοί μου 4 άτομα 100κιλά περίπου ο καθένας κοντά(Δεν απορώ τόσο πως άντεξε το ασανσέρ όσο το πως χωρέσανε) που χωρούσε 3 άτομα μέχρι 225 κιλά σαν αυτό που λες!Η φάση είναι ότι , από το βάρος πήγε 20πόντους πιο κάτω από το δάπεδο και δεν άνοιγε η πόρτα. Κανείς δεν άκουγε τπτ, τελικά είχε ένα κινητό σήμα καλέσανε πυροσβεστική και μείνανε μ@λ@κες οι πυροσβέστες, 4 ζώα μέσα στο ασανσέρ στριμωγμένα! Προσπαθούσανε να κρύψουνε τα γέλια τους από τη γελία φάση που είδανε!

:hehe::rofl:

Επειση μιλουσα με μια φιλη στο msn και μου ειπε πως την εκανε add...και μπηκα και την βρηκα....:(

Ααα τα θελει ο κωλος σου εσενα....

Ρε θα ρθω και θα σ αρχισω στις φαπες!! πας καλα?

Η αθηνα ειναι τιγκα στις γκομενες και εσυ ασχολησε ακομα με μια!

Και μενα μου πηρε χρονο να ξεπερασω κατι αναλογο... με αυτα που κανεις κανεις κακο μονο στον εαυτο σου... και της δινεις και την χαρα..........

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Ααα τα θελει ο κωλος σου εσενα....

Ρε θα ρθω και θα σ αρχισω στις φαπες!! πας καλα?

Η αθηνα ειναι τιγκα στις γκομενες και εσυ ασχολησε ακομα με μια!

Και μενα μου πηρε χρονο να ξεπερασω κατι αναλογο... με αυτα που κανεις κανεις κακο μονο στον εαυτο σου... και της δινεις και την χαρα..........

ελα , ελα και βαρα με...:p

η πλακα ειναι οτι βλεπω τον γκομενο της να κοιταει το Profile μου και εχουμε παει να πλακωθουμε 2 φορες...

:nuke:

Τι να σου πω... αξια της δινεις!

PS: Η νεα ψυχτρα των opteron ειναι απιστευτη! Στα ιδια και ισως καλυτερη απο την xp120 με χαλαρο ανεμηστηρα!

Αρχική απάντηση από ΝTG

εχουμε κατι μ-ο-σ-χ-α-ρ-ι-α στην πολυκατοικια....αλλο πραμα!

Εχουμε γεμισει ολο το ασανσερ και σε ολους του οροφους "μεγιστο βαρος 225Κg" ,"3 ατομα"

Mπηκαν 4 και κλειστηκαν.....Ζωα..!!!!

Δευτερη φορα που την πατανε...!(πριν το καλοκαιρι η πρωτη)

Θα βαλω την παρακατω πινακιδα και θα λεω ενα - ενα!(και καλα να μπαινουν στο ασανσερ)

Αν και το πιο λογικο ειναι απλα να τη βαλω εξω απο το σπιτι να προειδοποιω τους διερχομενους!:fist:

XAXAXAXA!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.