Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

To tdm θελει skill - το knife θελει skill - το bc2 ειναι περισσοτερο BF απτο BF3

Να υποθεσω και στο cod λες οτι το TDM θελει περισσοτερο μυαλο απτο SnD

Ok .........

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] εντάξει μην παρερμηνεύουμε και μην μακραίνουμε κάποια πράγματα ! Μπορείς να συγκρίνεις τον nooba με to m320 –rpg – smaw – grenade που βαραει κάτω η πάνω από μια σκάλα για να παίρνει kill μόνο και μόνο, π.χ να παίξει TDM και να σε σκίσει στα μαχαίρια?

Και στον BC2 ακόμα, κυριαρχούσε το πνεύμα της ομαδικότητας (αυτό είπα με άπλα λόγια)! Δεν καθόμουν τουλάχιστον εγώ με την ομάδα μου να βαράω granades και όποιον πάρει ο χάρος !

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=21849]benetton[/MENTION]

Όχι! Δεν θέλει skill! Σοβαρά.

Δηλαδή σίγουρα θα φανεί διαφορά μεταξύ κάποιου που έχει παίξει 100 ώρες και κάποιου που έχει 500 αλλά στη τελική σε τρώει λάχανο η κάθε κοτούλα με sniperoτσούτσουνο με 12x που δεν ξέρει καν να ρίχνει απλά έτυχε να μπεις στο πεδίο βολής του και ο κάθε λακαμάς με LMG που βάζει πάνω μια 4x και το παίζει pro.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει objective δεν μπορείς να βασιστείς σε κανένα δικό σου γτ ο καθένας παίζει για την παρτάρα του. Οπότε και skill να χω υπάρχουν κάποια όρια του παιχνιδιού που σου λένε ότι όταν πέφτεις πάνω σε δύο ο ένας σου ρίχνει rpg και ο άλλος με aek πρέπει να πεθάνεις. Το tdm είναι χαβαλετζίδικος τρόπος να παίξεις BF3. Ούτε νεύρα ούτε τπτ.

Σίγουρα θα κάνεις το μαχαίρι σου εκεί που δε το περιμένει ο άλλος ή ξέρω γω αν είσαι καλός στο sniper θα του καρφώσεις του άλλου σφαίρα στο μέτωπο ενώ ακόμα θα σε κοιτάει από τη souper γουάου 12x του (βάζω στοίχημα και κόβω τον δεξιό αντίχειρά μου ότι ο μισός κόσμος που παίζει sniper δεν έχει clue ότι διόπτρες πάνω από 6x γυαλίζουν).

Οπότε ναι εκεί θα δείξεις skill αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων θα τη φας από ψαρά με καμιά saiga usas F2000 και πάει λέγοντας thanks to DICE.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=21849]benetton[/MENTION]

οτι skill χρειαζεται το TDM το χρειαζεται και το conquest.

μονο που το conquest επιπλεον χρειαζεται να ξερεις να οδηγας (ή να αποφευγεις και να πολεμας) ΟΧΗΜΑΤΑ, να σκεφτεσαι τα objectives και το πως θα παραμεινεις ζωντανος ωστε να γινεις ενα κινητο spawn point για την ομαδα σου.

διαολε, παιζοντας TDM στο BF3 παρακαμπτεις τους κυριους λογους που κανουν το BF (ακομα και το 3 που πολλοι λενε οτι δεν ειναι οσο "battlefield" πρεπει, οποτε αποφασισανε να το παιζουνε με τροπο χειροτερο απο το COD... /facepalm) διαφορετικο απο τα περισσοτερα FPS. δεν βλεπεις καν ολοκληρες τις πιστες!

μπορει το metro (στο conquest) να ειναι CoD, αλλα το BF3 δεν ειναι μονο μετρο, ειναι και caspian, kharg, oman κλπ

μπορει να μην ειναι BF2 αλλα εγω προσωπικα αν θελω να παιξω σε στυλ CoD (που οπως σωστα λεει ο SoFGR, δεν ειναι ΜΟΝΟ ΤDM) παιζω CoD...

προσωπικα δεν ειμαι skilled BF παικτης. δεν πεταω καθολου καλα, δεν ειμαι καλος στα αρματα, δεν παιζω με VOIP... λογικα για μενα το TDM θα ητανε ιδανικο (αν και δεν τρελλαινομαι να δω στο chat μηνυμα οτι πηρα τα tags καποιου)

δεν ειναι ομως επειδη μονο και μονο το οτι χρειαζεται να προσεχω τα οχηματα και τον ουρανο, να χρησιμοποιω το σποταρισμα, τις ρουκετες, τις ναρκες, την βαση μου, τα flags ή τους συμπαικτες για spawn ειναι gameplay που με ευχαριστει, που ακομα κανει το BF3 να ξεχωριζει απο τα αλλα FPS και που δεν προκειται να βρω στο TDM του...

tl;dr: το οτι το BF3 CODιζει δεν το κανει COD. oυτε το να παιζω μονο TDM σε μια συγκεκριμενη πιστα το κανει CoD (αφου ακομα και το CoD εχει modes που το κανουνε πολυ πιο ενδιαφερον απο το TDM του BF3, το μονο που του λειπει ειναι ενα fancy knifing animation... :p)

το παιχνιδι ισως δεν δινει ολες τις δυνατοτητες των προκατοχων του, ομως μου δινει αρκετα πραγματα που ακομα το ξεχωριζουνε απο το CoD. αν εγω το παιζω με τροπο χειροτερο απο το CoD, μιση ντροπη της DICE αλλα ΚΑΙ μιση ντροπη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ... :p

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief
Link to comment
Share on other sites

WiFi Thief Δεν είπα ότι είναι CoD , είπα αυτό που ακριβός λες και εσύ “μπορεί το metro (στο conquest) να είναι CoD” – ‘’το οτι το BF3 CODιζει δεν το κανει COD’’, γι’αυτό είπα CoDιζει . Το BF3 ειναι BF3!

Στο “οτι skill χρειαζεται το TDM το χρειαζεται και το conquest.” Θα διαφωνήσω γιατί μια καλή squad ,από 2 tank ή από συνδυασμό άλλον οχημάτων και με τα κατάλληλα επιλεγμένα kits και με τη σωστή υποστηρίξει από την ομάδα μπορεί να σκίσει όλη η ομάδα !

Ούτε εγώ είμαι skilled παίχτης , το tdm βασικά δεν μου αρέσει , τη μετρό την παίζω συνήθως σε rules server, με τα γνωστά όπλα να απαγορεύονται , εκτός και αν βαριέμαι ,πάω να κάνω και κανένα ότι να ναι kill με τα m320!

@Grisos ετσι όπως το θέτεις σύμφωνο μαζί σου .

Έγινε επεξεργασία από benetton
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=21849]benetton[/MENTION]

υπαρχουνε (σε ολα τα FPS) καποια βασικα skills τα οποια πρεπει να εχεις: ευστοχια, αντανακλαστικα, να ξερεις τον χαρτη κλπ.

αυτα τα χρειαζεται το cod και το TDM του BF3.

απο εκει και περα, ακομα και να το BF3 δεν ειναι το ιδιο με το BF2, ακομα χρειαζεται καποια επιπλεον skills (οδηγηση, ομαδικοτητα, situation awarness κλπ) τα οποια δεν μπορεις να τα μαθεις σε TDM. εκει ειναι η διαφορα μας (αν καταλαβα καλα) :p

επιμενω: τo BF3 εχει (μαζι με το CQ DLC) 17 maps. αν οι 5 (το μετρο conquest και οι 4 του CQ) θυμιζουνε CoD δεν σημαινει οτι το παιχνιδι σε σπρωχνει να παιζεις TDM σε στυλ CoD αν εσυ δεν το θελεις...

και επειδη εχω το MW3 και εχω πανω απο 100 ωρες mp, μπορω να ισχυριστω οτι τουλαχιστον τα μισα modes του παιχνιδιου ειναι -για μενα- πιο ενδιαφεροντα απο το να τρεχω σαν το κοτοπουλο αναμεσα σε containers με μοναδικο σκοπο να σκοτωσω περισσοτερες φορες απο οσες θα πεθανω... γουστα ειναι αυτα :p

υπαρχουνε πραγματα που ακομα ξεχωριζουνε το BF3 απο το CoD και τους κλωνους του και αυτα δεν τα βρισκεις σε TDM. πολυ απλα :p

καποιοι βρισκουνε σαν δικαιολογια οτι το BF3 δεν ειναι BF2 και arma II και το κανουνε χειροτερο απο οτι πραγματικα ειναι, παιζοντας σχεδον αποκλειστικα TDM (και βριζουνε και τους metromaniacs που τους χαλανε το παλιο μεγαλειο των Battlefields... /facepalm)

σαν να λεω οτι επειδη το TT quattro δεν ειναι τοσο καλο σαν τα παλια quattros, οποτε το τρεχω με max speed 50 χλμ και βριζω τις θειτσες που κυκλοφορανε με 40 χλμ χαλοντας την οδηγικη εμπειρια μου και που αναγκαζουνε την audi αν νερφαρει το TT απο τα 250 τελικη στα 220 για να μπορουνε να το οδηγανε οι casuals...

Link to comment
Share on other sites

Παντως βλεπω οτι αυτο με τα Double XP weekends εχει παραγινει... Ηταν που ηταν το Ranking System τραγικο τωρα που καθε βδομαδα θα εχει Double XP θα γινει το κακο συναπαντημα των 100ριδων :rant:

Αυτο τωρα που λετε για TDM και Μετρο ειναι αναλογα την διαθεση- την παρεα και και και...

Προσωπικα TDM - Metro παιζω οταν δεν εχω παρεα για οχηματα. Γιατι κακα τα ψεματα χωρις το VOIP που ειχαμε στο BF2 και μπορουσες να μπεις σε εναν οποιοδηποτε σερβερ να κανεις Join ενα squad με ασχετους και πατωντας ενα κουμπι να μιλησεις μαζι τους και να συνενοηθεις δεν γινεται να πας σε Firestorm- Caspian και γενικα τις πιστες με full οχηματα. Το τανκ που παει μονο του ειναι κινουμενο φερετρο, το chopper ειναι αναλογα τον παιχτη υπαρχουν πολλοι skilled παιχτες που το πανε και μονοι τους. Αλλα με gunner καλο ειναι σαφως ανωτερο.

Οποτε απο το να μπεις alone σε εναν σερβερ που η ομαδα σου δεν σηκωνει Jets, δεν χρησιμοποιει κανεις το ΑΑ και βλεπεις κατι πεταμενους Sniper στην Firestorm στο βουνο... 1000 φορες 32αρι Μετρο.... τουλαχιστον εκει δεν ειναι τοσο αναγκαιο το να μιλας... ολοι ξερουν οτι την Β παλευουν....Αμα εχω παρεα και TS παω για chopper - Tank!

Γενικα το BF3 εχει χασει τον προσανατολισμο του προσπαθωντας να μαζεψει παιχτες και απο το COD. Εγω εκτος απο το BF2 δεν επαιξα κανενα COD - ουτε επομενο BF πλην του 3 και μπορω να πω οτι στην αρχη ειχα απογοητευτει αλλα τελικα το πηρα αποφαση οτι ετσι θα ειναι πλεον και τελος.

Link to comment
Share on other sites

To tdm θελει skill - το knife θελει skill - το bc2 ειναι περισσοτερο BF απτο BF3

Να υποθεσω και στο cod λες οτι το TDM θελει περισσοτερο μυαλο απτο SnD

Ok .........

νταξει δεν την λες και ασχημη αυτη με την οποια απαταει ο τζων τζων την κοκκινου.

Link to comment
Share on other sites

Παντως βλεπω οτι αυτο με τα Double XP weekends εχει παραγινει... Ηταν που ηταν το Ranking System τραγικο τωρα που καθε βδομαδα θα εχει Double XP θα γινει το κακο συναπαντημα των 100ριδων

Ποσώς με ενδιαφέρει. Ας χάσει το νόημα. Ήδη χαμένο είναι για εμένα, όταν βλέπω 100ρηδες που έχουν 1000 kills με όπλο και 10.000 με άρμα/ελικόπτερο.

Παίζω για να διασκεδάσω και όχι για να λέω στους φίλους μου ότι είμαι Colonel 100...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως για τη metro το έχω ξαναπεί,είναι φτιαγμένη για 16 άτομα.

Όποιος παίζει με 32/64 καλά του κάνουν και τον λούζουν με rpg/m320. :p

συν το μεγάλο fail είναι,ότι όποιος παίζει metro-μόνο-νομίζει ότι παίζει BF..

Συγνώμη αν κάποιοι παίζετε μόνο αυτό τον χάρτη,αλλά είναι η αλήθεια!:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Ενταξει οτι και να λετε αν το armored kill ειναι κατωτερο των προσδοκιων βλεπω ολους τους oldschool αδες BFαδες να το παρατανε το game.

Δε νομιζω να δωσουν αλλο συγxωροχαρτι στα τερτιπια της dice.

Προς το παρoν μιλωντας για gameplay και μονο βρισκω το ΒF2 ανωτερο.Για να μην πω την καφριλα οτι και το κονσολαδικο ΒFBC2 αν ειχε περισσοτερα οχηματα και οπλα με το υπαρχον map design commorose κλπ σε συγκριση ισως οριακα να εχει και αυτο καλυτερο gameplay απο BF3.

Έγινε επεξεργασία από Helly
Link to comment
Share on other sites

Ενταξει οτι και να λετε αν το armored kill ειναι φτωχο βλεπω ολους τους oldschool αδες BFαδες να το παρατανε.Δε νομιζω να δωσουν αλλο συγxωροχαρτι στα τερτιπια της dice.

Της το εχουν ηδη δωσει το συγχωροχαρτι... προ-αγοραζοντας το με το Premium.

Αυτα που εχω δει για το Armored Kill παντως, με εχουν τρομαξει αρκετα.

Απο το only infantry του CQ θα παμε στο no infantry του Armored Kill.

Βλεπω κατι σαν World of Tanks να ερχεται... με ενα c-130 να κοβει βολτες απο πανω...μακαρι να πεσω εξω...

Τωρα περι TDM, Metro κλπ., ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι.

Αναλογα τη διαθεση της παρεας και της στιγμης.

Εγω προσωπικα με το που εσφιξαν οι ζεστες μονο TDM παιζω...

Τετοια διαθεση εχω. Να μπω να παιξω κανα round του 15λεπτου-20λεπτου και εξω στον κηπο για καφε και τσιγαρο...

Conquest απο το Σεπτεμβρη παλι...

Το καλο ειναι παντως οτι το game μου τα προσφερει ολα...

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=163]Helly[/MENTION]

δεν εχω παιξει το BF2 αλλα με ολα αυτα που διαβαζω μαλλον πρεπει να ειναι ΤΟ game.

και ειναι πολυ πιθανον το armored kill να ειναι κατωτερο των προσδοκιων (αν οι προσδοκιες ειναι το VOIP, ο commander, το battlerecorder και αλλα πραγματα που ειχε το BF2 και ηδη λειπουν απο το 3)

το ερωτημα ειναι: να παρατησουνε οι oldschool το BF3 και να πανε ΠΟΥ? στο arma ή στο red orchestra? ποιοι παιχνιδι σημερα πλησιαζει πιο πολυ το BF2 απο οτι το ΒF3?

αν δεν υπαρχει καποιο αλλο παιχνιδι που να το πλησιαζει τοτε η ο κοσμος θα παρατησει γενικα το Battlefield (για να παιζει Far Cry 3, arma 3, crysis 3, black ops 2, red orchestra 2 ή οτι αλλο νομιζει οτι πλησιαζει την δοξα ΤΟΥ BF2) ή θα "επιστρεψει" στο BF2 και στο BC2... :p

Το καλο ειναι παντως οτι το game μου τα προσφερει ολα...

+1 like :T:

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief
Link to comment
Share on other sites

Το παιχνιδι τα προσφερει ολα αλλα δεν αριστευει ΠΟΥΘΕΝΑ, εγω ενα BF2 με καλυτερα γραφικα περιμενα, οχι ενα bugfield με κριση ταυτοτητας.

Tα 21 ευρω που εδωσα για το premium δεν ητανε συγχωροχαρτι, απλα ηξερα απο πριν οτι το AK θα το αγοραζα και δεν ηθελα στο ενδιαμεσο να μεινω στην απεξω, γενικα παντως η αναπτυξη του παιχνιδου εχει τασεις αυτοκαστραφης, βαλανε mode που απλα δεν ταιριαζει με το πνευμα του παιχνιδιου(TDM), σπασανε τους server και κατ επεκταση τους παικτες σε 10 κομματια ( premium - no premium , CQ no CQ, hardcore no hardcore κ.ο.κ )

Η τραγικη ειρωνια της υποθεσης ειναι οτι μου λειπει η BETA και ας ειχε μονο 2 map.

Link to comment
Share on other sites

Το καλο ειναι παντως οτι το game μου τα προσφερει ολα...

συμφωνω και εγω οτι στα προσφερει ολα.. κακα τα ψεμματα τωρα ειναι το καλυτερο fps που κυκλοφορει απο του ειδους..

το armored kill αν ειναι ετσι που λετε γτ δν το χω ψαξει το θεμα με τα expansions στην ουσια θα ναι ενα Μod με οχηματα...

δν ειναι κακο που σου προσφερει διαφορους τροπους να παιξεις το παιχνιδι..

απλα ειναι αυτο που λενε και τα παιδια πιο πανω.. το ιδανικο ειναι να παιζεις με TS Και ομαδικα..

ειστε σ κν σερβερ στο TS? μπορουμε να φτιαξουμε εκει κν? τωρα πηρα επιτελους ακουστικα και mic..

Link to comment
Share on other sites

Rainbow Six 3: Raven Shield ρε! ( Και τα μυαλά στα κάγκελα! )

On topic πάλι...

Προσωπικά με "λίγες" διορθώσεις σε κώδικα, και gameplay πιστεύω ότι το game γίνεται διαμαντάκι ( άλλο το ότι δεν δουλεύουν ούτε σκοπεύουν να το κάνουνε οι λαμάκες εκεί στην DICE & EA ).

Στο Conquest & Conquest Large by the way, σε servers με 500++ tickets, αν η μια ομάδα πάρει όλα τα points και κάνει κυριολεκτικά baserape στην άλλη, με την άλλη ομάδα να είναι στο deployment point και να σκοτώνει σκοτώνεται εκεί επί λεπτά των λεπτών δίχως νόημα, δύσκολο ήταν να φτιάξουνε ένα mode π.χ. Conquest Time όπου αν η μια ομάδα πάρει όλα τα points στην κατοχή της ταυτόχρονα για 5 συνεχή λεπτά να τελειώνει το round ?

Στο TDM δεν μπορούνε να βάλουνε να spawnάρεις πάνω σε Squad-mate να γίνει πιο teamplay-friendly το παιχνίδι ?

Δεν μπορούνε να διορθώσουνε το μαμημένο keyboard lock bug που με το τελευταίο patch αντί να μειωθεί γίνεται όλο και πιο συχνά ?

Θα έλεγα και για map editor, αλλά αυτά πάνε πια, πως θα πουλήσουνε προχειράτζες DLC, και το BF4 που λένε να το βγάλουνε σε κανά 4μηνο α λα CoD: Ξεζουμίζουμε 13 Edition DX9+ :p

Link to comment
Share on other sites

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ (απάντησε μου σε παρακαλώωωωωωωωω...)

Όχι! Δεν θέλει skill! Σοβαρά.

Δηλαδή σίγουρα θα φανεί διαφορά μεταξύ κάποιου που έχει παίξει 100 ώρες και κάποιου που έχει 500 αλλά στη τελική σε τρώει λάχανο η κάθε κοτούλα με sniperoτσούτσουνο με 12x που δεν ξέρει καν να ρίχνει απλά έτυχε να μπεις στο πεδίο βολής του και ο κάθε λακαμάς με LMG που βάζει πάνω μια 4x και το παίζει pro.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει objective δεν μπορείς να βασιστείς σε κανένα δικό σου γτ ο καθένας παίζει για την παρτάρα του. Οπότε και skill να χω υπάρχουν κάποια όρια του παιχνιδιού που σου λένε ότι όταν πέφτεις πάνω σε δύο ο ένας σου ρίχνει rpg και ο άλλος με aek πρέπει να πεθάνεις. Το tdm είναι χαβαλετζίδικος τρόπος να παίξεις BF3. Ούτε νεύρα ούτε τπτ.

Σίγουρα θα κάνεις το μαχαίρι σου εκεί που δε το περιμένει ο άλλος ή ξέρω γω αν είσαι καλός στο sniper θα του καρφώσεις του άλλου σφαίρα στο μέτωπο ενώ ακόμα θα σε κοιτάει από τη souper γουάου 12x του (βάζω στοίχημα και κόβω τον δεξιό αντίχειρά μου ότι ο μισός κόσμος που παίζει sniper δεν έχει clue ότι διόπτρες πάνω από 6x γυαλίζουν).

Οπότε ναι εκεί θα δείξεις skill αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων θα τη φας από ψαρά με καμιά saiga usas F2000 και πάει λέγοντας thanks to DICE.

Έδωσες ρέστα!!! Χωρίς πλάκα!!! Δεν υπάρχει αντίλογος σε όλα αυτά. Απλά τα δέχεται αυτός που τα διαβάζει και προχωράει.

νταξει δεν την λες και ασχημη αυτη με την οποια απαταει ο τζων τζων την κοκκινου.

Ο [MENTION=3942]Grisos[/MENTION] έκοβε το δεξιό του αντίχειρα στο post του. Εγώ έκοβα το αριστερό μου ...... οτι θα πετούσες ατάκα.

Έγινε επεξεργασία από AnimaTronic
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.