Jump to content



Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα


sotiris

Recommended Posts

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχεις σωστη εκτιμηση της καταστασης εκεινη την ωρα.

ΕΚΤΟΣ αν εισαι εκπαιδευμενος ;)

Θα ξυπνησεις μεσ'τη αγρια νυχτα θελεις να μου πεις, θα δεις καποιον να σημαδευει ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ και θα εισαι ΗΡΕΜΟΣ ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Το μόνο καλό της θητείας μου ήταν η εκπαίδευση.τωρα θα μου πεις η εκπαίδευση αύτη δεν ήταν πάνω σε τέτοιες καταστάσεις,άλλα όσο να ναι σε βοηθάει να εκτιμησεις την οποία κατάσταση βρεθείς.

Link to comment
Share on other sites

Το σοφότερο εννοειται είναι να κάνεις την πάπια..

Όχι επείδη μπορεί να κινδυνέυσεις να πάθεις ζημιά (ποιος κλέφτης θέλει να πάει φυλακή;),

αλλά επειδή ακριβώς, ακόμα και να τον τραυματίσεις, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις φυλακή. Το σύστημα δικαιοσύνης βλέπετε το Ελληνικόν...

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION] κανεις δεν αξιώνει "δολοφονίες" φίλε μου. Καταρχήν δεν πρόκειται για δολοφονία. Δεν υπάρχει δόλος σε κάποιον που αμύνεται μέσα στο σπίτι του, ενάντια σε κακόβουλους εισβολείς. Αν πιαστείς στα χέρια, δεν ξέρεις που θα καταλήξει...

Βέβαια ένας "καλός" δικηγόρος σε συνεργασία με το έξοχο Ελληνικό σύστημα δικαιοσύνης μπορεί να αποδείξει τα δικά του....

Δυστυχώς όμως θα επαναλάβω αυτό που είπαν και οι άλλοι..."Έξω από το χορό...."

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=1143]Snips[/MENTION]

Οκ, δέχομαι όσα λες, αλλά είναι σωστό να κρίνουμε ορθή την πράξη του εκ των υστέρων;

Εκ των υστέρωn... έχει αφήσει πίσω του έναν νεκρό, αυτό ξέρω εγώ.

Δυστυχώς όμως θα επαναλάβω αυτό που είπαν και οι άλλοι..."Έξω από το χορό...."

Δε μου αρέσει να το λέω έτσι, γιατί μου θυμίζει την θρησκευτική ευλάβεια, αλλά με το αξιακό σύστημα στο οποίο μεγάλωσα, έχω μάθει να μην αφαιρώ κανενός τη ζωή.

Αν έστω και μία στο εκατομμύριο το έκανα, δε θα ένιωθα και πολύ ωραία να με τιμούν για αυτό. Το ίδιο άσχημο θα ήταν και για τα παιδιά μου, να έχουν έναν ήρωα - φονιά.

Νομίζω η συζήτηση μπορεί να δώσει ένα δείγμα για την κοινωνική κατάντια που μας περιβάλλει. Τόσο έυκολα έχουν μερικοί να σκοτώσουν ακόμη και στη θεωρία, χωρίς να τους έχουν κλέψει ποτέ. Only in Greece! :baby:

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω η συζήτηση μπορεί να δώσει ένα δείγμα για την κοινωνική κατάντια που μας περιβάλλει.

Ναι, έχουμε γεμίσει λαθρομετανάστες που κλέβουν, σκοτώνουν, βιάζουν, εμπορεύονται ναρκωτικά και αντί να ορθώσουμε ανάστημα, προσπαθούν να μας κάνουν να είμαστε αμυντικοί, ακόμη και όταν απειλείτε η ζωή μας και της οικογένειας μας, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=1143]Snips[/MENTION]

Οκ, δέχομαι όσα λες, αλλά είναι σωστό να κρίνουμε ορθή την πράξη του εκ των υστέρων;

Εκ των υστέρωn... έχει αφήσει πίσω του έναν νεκρό, αυτό ξέρω εγώ.

Δε μου αρέσει να το λέω έτσι, γιατί μου θυμίζει την θρησκευτική ευλάβεια, αλλά με το αξιακό σύστημα στο οποίο μεγάλωσα, έχω μάθει να μην αφαιρώ κανενός τη ζωή.

Αν έστω και μία στο εκατομμύριο το έκανα, δε θα ένιωθα και πολύ ωραία να με τιμούν για αυτό. Το ίδιο άσχημο θα ήταν και για τα παιδιά μου, να έχουν έναν ήρωα - φονιά.

Νομίζω η συζήτηση μπορεί να δώσει ένα δείγμα για την κοινωνική κατάντια που μας περιβάλλει. Τόσο έυκολα έχουν μερικοί να σκοτώσουν ακόμη και στη θεωρία, χωρίς να τους έχουν κλέψει ποτέ. Only in Greece! :baby:

Ρε hydra, πραγματικά δλδ ώρες ώρες....

ΤΙ θα πει only in Greece? Δηλαδή στις άλλες χώρες τι σκέφτονται;

"Αν μπει κανείς μέσα στο σπίτι μου να κλέψει θα βρει τις οδηγίες πάνω στο τραπέζι;" "Α. να αφήσω και κανα φοντάν, μην πει ο άνθρωπος ότι δεν τον περιποιηθήκαμε κιόλας...."

Ξερείς εσύ αν αυτός που μπήκε, μπήκε για να κλέψει; Αν δεν θέλει να περιοριστεί στον κλοπή; Ξέρεις ποιος είναι;

Σϊγουρα δεν θα ένιωθες πολύ ωραία. Και όχι όταν σε "τιμούσαν", αλλά από την επόμενη στιγμή που θα τον έβλεπες σκοτωμένο μπροστά σου. Θα το κουβαλάς μια ζωή ότι σκότωσες άνθρωπο. Αλλά τι αλλάζει αυτό; Νομίζεις τώρα αυτός ο μπάρμπας αισθάνεται μέσα του περήφανος; Ότι και να λέει. Δυστυχώς όμως θέλει κλάσματα για να πάρεις αποφάσεις σωστές η λάθος, η να σου γυρίσει το μυαλό. Και πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο, για το προς τα που θα κλείνει η ζυγαριά.

Link to comment
Share on other sites

Σπίτι σε κάπως ερημική περιοχή της Kερατέας που ξεκίνησε να φτιάχνεται με προσωπική εργασία των γονιών μου από το 1985. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τα σαββατοκύριακα τα καλοκαίρια, δουλεύαμε με τα χέρια μας κάθε πιθανή και απίθανη εργασία πάνω σε αυτό για να το ολοκληρώσουμε. Σκοπός ήταν να γίνει μόνιμη κατοικία κάποια στιγμή. Από τα μέσα του 90 κατάφεραν και μπήκαν κουφώματα/πόρτες, oπότε αν και ημιτελές ήταν κατοικήσιμο.

Στα μέσα του 92 έγινε η πρώτη διάρρηξη (σε μια αποθήκη - σπιτάκι όπου μέναμε τα διαστήματα που ήμασταν εκεί και δουλεύαμε)

Τη πρώτη φορά πήραν τα πάντα (από, οικοδομικά - ξυλουργικά - γεωργικά εργαλεία και μια γεννήτρια ως τα πιρούνια και τα κουτάλια).

Τις επόμενες φορές δεν είχαν τι να πάρουν... αφού κουβαλούσαμε όλα τα απαραίτητα στο αυτοκίνητο και η αποθήκη ήταν σχεδόν άδεια. (εκεί ήταν μόνο εργαλεία που ανανεώνονταν εύκολα σε περίπτωση απώλειας πχ σταπα-φτυαρι-μυστρι)

Από το 92 ως το 98 οι διαρρήξεις ξεκίνησαν από μηνιαίο και κατέληξαν σε εβδομαδιαίο φαινόμενο. Γι αυτό το λόγο και σταματήσαμε να μετράμε πολύ νωρίς.

Κάθε φόρα σπασμένες πόρτες - παράθυρα, και κάθε φορά προσπαθούσαμε να τα επισκευάζουμε έτσι ώστε να παραμείνει ο κατοικήσιμος χώρος. (γιατί διαρκως εκτεθειμένος σε ζώα και καιρικά φαινόμενα, δε θα ήταν κατοικήσιμος πια)

Όσο περνούσε ο καιρός και επαναλαμβανόταν η ζημιά, προσπαθούσαμε να βρίσκουμε όλο και πιο ευρηματικούς τρόπους έτσι ώστε να κλείνει η πόρτα, αλλά να ανοίγει εύκολα από άνθρωπο. (Για να μη γίνεται κάθε φορά ζημιά αφού δεν υπήρχε πια κάτι αξίας μέσα.)

Αρχίσαμε να αφήνουμε εντελώς ξεκλείδωτα... αρκούσε να γυρίσεις τη μπετούγια για να μπεις μέσα.

αποτέλεσμα 0... κάθε φορά βρίσκαμε κλωτσιές και σχισμένη τη κάσα στη μέση.

έπρεπε να γίνουμε "εφευρετικοί"... Τοποθετήθηκε ένα λεπτό έλασμα που κάλυπτε τη τρύπα για τη γλώσσα της κλειδαριάς, ενώ ταυτόχρονα με μια εύκολη κίνηση θα μπορούσε να απομακρύνεται για να λειτουργεί σωστά η πόρτα όσο μέναμε εμείς μέσα...

Για ποιό λόγο σας ζαλίζω με χαζές λεπτομέρειες?? Προσπαθώ να μεταδώσω πως είναι το να μη σου ανήκει το σπίτι σου... Να έχεις αποδεχτεί ότι όποιος γουστάρει, θα πηγαίνει και θα το σπάει, και εσύ επειδή πια φροντίζεις να μην υπάρχει τίποτα μέσα για να πάρει, να προσπαθείς να ελαχιστοποιήσεις τη ζημιά που θα γίνει στην ιδιοκτησία σου...

Η υπόθεση με τις διαρρήξεις χαλάρωσε κάπου εκεί γύρω απ το 2000, και ως το 2005 είχαν μειωθεί αρκετά στα απομονωμένα σπίτια σε αγροτικές περιοχές. (ανακάλυψαν βλέπεις ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, με σαφώς μεγαλύτερα κέρδη)

Αυτό, σε συνδυασμό με τις σποραδικές πια διαρρήξεις, μας έκανε να αλλάξουμε στάση και να αποφασίσουμε να σιδεροφράξουμε το σπίτι. Παρ όλες τις καταστροφές κατά την διάρκεια των ετών, η κατασκευή είχε σχεδόν τελειώσει. Υπήρχε η προοπτική να μένουμε πια μόνιμα εκεί, οπότε θα έπρεπε να φροντίσουμε και για την ασφάλεια μας όσο είμαστε εμείς μέσα. (Άλλο να ξυπνήσεις με τον διαρρήκτη πάνω απ το κεφάλι σου, και άλλο να ακούσεις κάποιον να βαράει σίδερα πρώτα...)

Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσω, για όποιον έχει την εσφαλμένη εντύπωση, ότι μπορείς να ασφαλίσεις 100% με πόρτες ασφαλείας και συναγερμούς ένα σπίτι... Τα πάντα εξαρτώνται απ τις συνθήκες. Αν υπάρχει αρκετός χρόνος για να δουλέψει ανενόχλητος ο διαρρήκτης, μπορεί να κάνει ότι γουστάρει... ποια κάγκελα, ποιες πόρτες... Μπορεί να τρυπήσει οπλισμένο σκυρόδεμα με κουταλάκι του γλυκού αν έχει την όρεξη. Ειδικά αν μιλάμε για μια ερημική τοποθεσία, έχει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει... και δε πα να βαράνε 58 σειρήνες εκείνη την ώρα.

Επιστρέφοντας στο θέμα, μετά από ένα καλοκαίρι προσωπικής εργασίας, το 2005 καταφέραμε να σιδεροφράξουμε κάθε πιθανό και απίθανο άνοιγμα του σπιτιού. (εξωστρεφές σπίτι στη μέση ενός λόφου... αναγκαστικά πρέπει να γίνει φυλακή για να πεις ότι δυσκολεύεις έστω και λίγο τη διάρρηξη)

Μάλιστα, είχε μπεί σιδεριά ακόμα και στην εσωτερική πόρτα που οδηγούσε στο υπόγειο του σπιτιού, όπου από το 2001 βρίσκόντουσαν εκεί μέσα μερικές μπαταριές ενός μικρού αυτονόμου φωτοβολταικού συστήματος (για φωτισμό)

Από το 2006 μαλιστα είχαμε ξεθαρρέψει κι όλας... Στηθηκε κύκλωμα κεντρικής θέρμανσης στο σπίτι (πάντα με προσωπική εργασία). Παράλληλα αυξήθηκε λίγο και η ισχύς του φωτοβολταικού συστήματος... τώρα άντεχε και ένα ψυγείο το καλοκαίρι / τον κυκλοφορητή της κεντρικής θέρμανση το χειμώνα, και μια μικρή τηλεόραση με προοπτική συνεφιάς 2 ημερών.

Το καλοκαίρι του 2007 άλλαξε η εξίσωση, αφού ένας καρκίνος αποφάσισε να στείλει στα τέλει του 2008 τη μητέρα μου στον άλλο κόσμο.

Η αξιοποίηση αυτού του σπιτιού σαν μόνιμη κατοικία έμοιαζε ασήμαντη πια... οι όποιες εργασίες συνεχίστηκαν σε αυτό εξυπηρετούσαν περισσότερο σαν ένα σημείο φυγής για τον πατέρα μου.

Τα τελευταία 3 χρονιά πέρασαν με σχετική ηρεμία... Υπήρξαν κάτι μικροκλοπές, πχ οικοδομικών υλικών, αλλά μετά από όσα έχουν γίνει, συνηθίζει κανείς και δε δίνει ιδιαίτερη σημασία.

Ώσπου φτάσαμε σε κάποιο βράδυ των περασμένων ημερών.

Μπήκαν στο κτήμα με όχημα και σίγουρα ηταν ομαδα. Έσπασαν ένα παραθυράκι φωταγωγού προς το υπόγειο με απίστευτη υπομονή. Ξήλωσαν τις 4 μπαταριές 12V 200Ah του συστήματος που ζυγίζουν 70 κιλά η μια, έκοψαν ότι χαλκοσωλήνα κεντρικής θέρμανση και ύδρευσης φαινόταν, τραβώντας τες… (δεν είχαν καν ένα ψαλίδι μέταλλων μαζί τους) με αποτέλεσμα να κάνουν μεγάλες ζημιές σε σώματα και καυστήρα... Γενικότερα πήραν οτιδήποτε σχετικά-βαρύ μεταλλικό υπήρχε. Δεν ασχολήθηκαν με ηλεκτρικά εργαλεία ή τον inverter πχ. (είναι μικρός και δε γεμίζει το μάτι)

Ήταν ξεκάθαρο ότι τους αφορούσαν μέταλλα υψηλής αξίας (χαλκός - μολύβι) και κατά προτίμηση απαλλαγμένα από περιττά πλαστικά.

οκ, μόνο οι μπαταρίες έκαναν ~1400 ευρώ (ήταν σχετικά φρέσκιες αφού οι πρώτες από τις αρχές του 2001 είχαν χαλάσει). Η αξία της ζημιάς στη κεντρική θέρμανση είναι επίσης μεγάλη.

Παρ όλα αυτα, εξακολουθεί να είναι το πιο βασανιστικό πράγμα η καταστροφή των πραγμάτων που κοπίασες τόσο για να τα δημιουργήσεις.

Φανταστείτε τον παππού που με υπομονή φτιάχνει για μήνες το καραβάκι που θα μπει μες το μπουκάλι, και μόλις τα καταφέρνει κάποιος το παίρνει και το ποδοπατάει.

Αν δεν νιώθεις τη παρομοίωση ή τη πραγματική κατάσταση, δυστυχώς μόλις σπατάλησα 10 λεπτά απ τη ζωή σου. και σου ζητώ συγγνώμη γι αυτό. Μπορείς να κάνεις ignore οτιδήποτε άλλο γράφω από εδώ και στο εξής.

side note 1

Όταν εγώ και η οικογένεια μου, (όπως συνέβαινε και με άλλους ανθρώπους με απομακρυσμένα σπίτια) αναφέραμε αρχικά στην αστυνομία σε φίλους και γνωστούς το πρόβλημα, εν έτει 1995, δεν βρίσκαμε κατανόηση σχεδόν πουθενά. Ήμασταν οι "υπερβολικοί" οι "γραφικοί" οι "ρατσιστές"

Καλώς οι κακώς τότε τα πράγματα ήταν εντελώς ξεκάθαρα... κάποιο σοβιετικό μπλοκ έπεσε, κάποιες φυλακές άνοιξαν, κάποια σύνορα άνοιξαν... τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια... Έβλεπες να κυκλοφορούν μπουλούκια μόνο ~25αρηδες σκυθρωποί άνδρες στις αγροτικές περιοχές χωρίς καμία δουλειά. κάτι που πριν το 1992 απλά δεν υπήρχε.

Τώρα είναι πιο σύνθετα τα πράγματα. Με την κατάρρευση των ηθών και του βοιωτικού επιπέδου, δεν αποκλείεται ο man next door να σπάει το σπίτι του άλλου ακόμα και για πλάκα. Η ατιμωρησία σε όλους τους τομείς έχει επιτρέψει σε όλες τις προβληματικές ιδιοσυγκρασίες να εκδηλώνονται ανεξαρτήτως προέλευσης.

side note 2

Κάποιοι ανακάλυψαν πρόσφατα το πρόβλημα του υπερβολικού όγκου λαθρομεταναστών και νομίζουν ότι είναι φαινόμενο των τελευταίων δυο ετών...

Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι είναι αποτέλεσμα λανθασμένων κινήσεων των τελευταίων ετών...

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που χτίζεται σιγά σιγά τα τελευταία 20 χρόνια.

Μάλιστα, κατα τη γνώμη μου, δεν προκειται για λάθος, αλλα για σκόπιμη "αμέλεια" απο προδοτικές κυβερνήσεις που τους ενδιαφέρουν μονο οι φτηνοι ψηφοφόροι και τιποτε αλλο.

side note 3

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι αν έχεις πρόβλημα με το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, έχεις αυτόματα πρόβλημα με τον κάθε ένα μετανάστη ξεχωριστά, ή ότι έχεις πρόβλημα με την εθνικότητα τους. Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και υπερβολικοί που μετατοπίζουν ένα γενικότερο πρόβλημα σε προσωπική υπόθεση, επιτιθέμενοι σε ανθρώπους που πιθανότατα δε φταίνε σε τίποτα, και δε θα δώσω ποτέ δίκαιο στη τυφλή βία.

Η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος όμως, δεν είναι θέμα ηθικής... είναι καθαρά επιβίωσης... και δυστυχώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αριθμητικά.

Μετά από την εμπειρία ζωής που έχω, νομίζει κάνεις ότι αν πετύχω τον οποιονδήποτε να με απειλεί / καταστρέφει τον χώρο μου, θα σκεφτώ δεύτερη φορά πριν επιχειρήσω να τον βλάψω? (θανάσιμα ή μη δε μπορώ να το γνωρίζω... το σίγουρο είναι ότι πάνω στην αναμπουμπούλα υπάρχει πιθανότητα να σκοτώσεις ακόμα και αν νομίζεις ότι κάνεις κίνηση εκφοβισμού, ενώ απ την άλλη δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις πειστικός χωρίς να κρατάς κάτι επικίνδυνο πάνω σου.)

Ή μήπως για να δικαιολογήσω την άποψη μου, θα πρέπει να εκθέτω κάθε πιθανή και απίθανη λεπτομέρεια της ζωής μου σε κοινή θεά?

Έγινε επεξεργασία από kaynd
Link to comment
Share on other sites

Μα και οι διαρρήκτες στην ανοχή του πολιτισμού βασίζονται . Αν ξέρανε πως θα τους τσακώσει η αστυνομία και δεν θα τους αφήσει μετά απο 3-4 μερες αλλα θα τους κόβανε τα χέρια στην κορυφή του λόφου του σπιτιού για παραδειγματισμό . Η αν ξέρανε οτι δεν εχουν να κάνουν με πολιτισμό γενικότερα δεν νομίζω να παίζανε την ζωή τους για χάλκινους σωλήνες και οικοδομικό εξοπλισμό .

Απο την άλλη αν ησουν κανας κυνηγός και εσκαγες απρόοπτα στο σπίτι με καμια ημιαυτόματη 7σφαιρη και ζούσαν σκήνες resident evil πιθανώς να βρισκόσουν φυλακή και να έμενε ο πατέρας σου μόνος του . Αυτή είναι η Ελλας δυστηχως πλέον.

btw ορίστε και νεότερα απο το θέμα του βασανισμού- δολοφονίας της κυρίας στα Ιωάννινα

http://www.skai.gr/news/greece/article/202577/ioannina-epta-georgianoi-oi-dolofonoi-60hronis/

Έγινε επεξεργασία από Athens2004
Link to comment
Share on other sites

και για τα επομενα 234324 χρονια ολοι οι μεταναστολαγνοι θα σου πετανε αυτο οταν θα πηγαινεις να πεις οτι οι μεταναστες στο κεντρο εχουν αχρηστευσει τα μεσα μεταφορας και δεν πλερωνουν κ τπτ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτή την τάση σου να ερμηνεύεις τα άρθρα όπως σε βολεύουν, να την κοιτάξεις....

Το ζουμί είναι ότι οι Μπαγκλαντεσιανοί, εάν είχαν έξτρα εισιτήρια, δεν θα τα έδιναν ποτέ σε Έλληνες :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Η αληθεια ειναι οτι η αιτια καταστροφης των ΜΜΜ ειναι οι αλλοδαποι.

Πολλω δε μαλλον η λυση για την εξυγιανση των ΜΜΜ ειναι προφανως η κλωτσοπατιναδα, το καψονι και η δημοσια διαπομπευση των αλλοδαπων που δεν εχουν εισιτηριο....

Αν και λογικα μετα απο αυτο... πιστευω θα αγοραζουν εισιτηριο οι συγκεκριμενοι :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν έχω ανανεώσει την κάρτα εδώ και 5 μήνες, όπως και δεν αγοράζω εισιτήριο.

Επίσης, βάσει νόμου, απαγορεύεται να πάρει τα στοιχεία της ταυτότητός σου ελεγκτής, το ίδιο και αστυνομικός χωρίς διαταγή από εισαγγελική αρχή. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος, για τον ελεγκτή σίγουρα! Οπότε, παρακαλάω να μου πέσει κανένας τέτοιος τσαμπουκάς να "παίξουμε". ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν έχω ανανεώσει την κάρτα εδώ και 5 μήνες, όπως και δεν αγοράζω εισιτήριο.

Επίσης, βάσει νόμου, απαγορεύεται να πάρει τα στοιχεία της ταυτότητός σου ελεγκτής, το ίδιο και αστυνομικός χωρίς διαταγή από εισαγγελική αρχή. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος, για τον ελεγκτή σίγουρα! Οπότε, παρακαλάω να μου πέσει κανένας τέτοιος τσαμπουκάς να "παίξουμε". ;)

Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες συμπεριφορές "κάνω ότι γουστάρω και όχι ότι πρέπει" είναι από τους λόγους που μας έφεραν εδώ που είμαστε ε;

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες συμπεριφορές "κάνω ότι γουστάρω και όχι ότι πρέπει" είναι από τους λόγους που μας έφεραν εδώ που είμαστε ε;

Όχι, δεν καταλαβαίνω καν την πρόταση.:dots: :lock:

Link to comment
Share on other sites

Πάντως, είπα και κάτι που πρέπει να κρατήσετε όσοι δεν έχετε 3 ευρώ να δίνετε κάθε μέρα για υπόθεση 5-10 λεπτών - δυο στάσεις παρακάτω... ότι δεν μπορεί να σε ακουμπήσει ελεγκτής και να πάρει στοιχεία σου. Στο μετρό κάνεις πίσω βέβαια, γιατί είναι δίπλα οι αστυνομικοί και είναι ικανοί να σε πάνε τμήμα ακόμη και γιατί δεν είσαι κούκλος.

Στο λεωφορείο όμως...

Link to comment
Share on other sites

Σιγά μην το πιστέψουμε.

Σενάριο του Σεφερλή για το Δελφινάριο είναι και το ρίξανε να δούνε αντιδράσεις : )

Link to comment
Share on other sites

Τς τς τς. Μα δεν είναι λογικό να φωνάζει «Eγώ είμαι φασίστας και Χρυσή Αυγή και θα μιλάω όπως θέλω και θα κάνω ό,τι θέλω» και όχι "κωλομετανάστες, μπλα μπλα μπλα";

Link to comment
Share on other sites

Τς τς τς. Μα δεν είναι λογικό να φωνάζει «Eγώ είμαι φασίστας και Χρυσή Αυγή και θα μιλάω όπως θέλω και θα κάνω ό,τι θέλω» και όχι "κωλομετανάστες, μπλα μπλα μπλα";

Μα το θεο... αμα ελεγε το 2ο... δεν θα ειχα κανενα προβλημα.

Το οτι πριν 2 μερες βγαλανε 21 λεβεντηδες με μαυρα μπλουζακια στη βουλη και ASAP βγηκανε απο το καβουκι τους ολα τα κρυφο-φασισταρια με πειραζει.

Τα 21 "λεβεντοπαιδα" που τοσα χρονια βρεξει χιονισει τα ιδια λεγανε τι να τα κανεις. Αυτα ειναι δεν θα αλλαξουνε.

Εχω τυχει σε απειρες σκηνες με ελεγκτη που τσακωνει ελληνες/μαυρους/πακια/ταπανταολα. Τετοια φαση δεν εχω πετυχει.

Ειμαι 99% σιγουρος οτι θα τον ξερω φατσικα τον ελεγκτη (γιατι θεωρω οτι με τις περιοχες πανε ολοι και στο 13 παντα rotation ιδιων ελεγκτων εβλεπα)

Το ζητημα ειναι οτι πλεον περα απο τους 21 καμπανατους λεβεντηδες βγηκαν απο το καβουκι τους και καμμια 10000ρια μη καμπανατες κιουριες να φωναξουν για το μεγαλειο της Ελληνικης/λευκης φυλης.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.