michalos Απρίλιος 25, 2011 #7282 Απρίλιος 25, 2011 Update (αλλαγή πλατφόρμας από AM3 σε s1155)[ATTACH]44359[/ATTACH]Ωραιο κουτακι και δυνατο hardware !O 2500k παει πολυ ψηλα στα clocks ! Και το coolermaster ωραιο κουτι , μονο πλαινο τζαμακι δεν ξερω αν εχει ...κατα τα αλλα πολυ καλα ολα!
michalos Απρίλιος 25, 2011 #7283 Απρίλιος 25, 2011 Πρωτο ποστ και ωρα να δειξω και εγω το κουτι μου!! silverstone tj07 Ωραιο κουτακι, λιγο το μωβ αν και ειναι προτοτυπο χρωμα δεν ξερω , θα προτιμουσα σε κατι κλασικο ,πχ κοκκινο . Επισης ωραιο μεσα με εξαιρεση τα sata καλωδια.Τωρα αν γινοταν να κανεις κατι να φαινονται απο την προσοψη led ανεμιστηρια θα ηταν πιο στυλατο..
zorikos69 Απρίλιος 25, 2011 #7284 Απρίλιος 25, 2011 Οριστε και μερικες φωτογραφιες απο τα δικα μου. Συγγνωμη που ποσταρω link του facebook αλλα τα εχω μαζεμενα εδω.Computers & Network Services
Dark Oblivion Απρίλιος 25, 2011 #7285 Απρίλιος 25, 2011 Πρωτο ποστ και ωρα να δειξω και εγω το κουτι μου!! Πολυ καλο χρωματακι. Ποσο σου πηγε η βαφη?Ηλεκτροστατικη?
dmarccos Απρίλιος 25, 2011 #7286 Απρίλιος 25, 2011 ωραία η μαυρη μητρική!Πράγματι δείχνει πολύ όμορφη σε συνδυασμό με το μαύρο εσωτερικόΩραιο κουτακι και δυνατο hardware !O 2500k παει πολυ ψηλα στα clocks ! Και το coolermaster ωραιο κουτι , μονο πλαινο τζαμακι δεν ξερω αν εχει ...κατα τα αλλα πολυ καλα ολα!Ναι ανεβαίνει αρκετά, είμαι στο ψάξιμο μιας και είχα πολλά χρόνια στο αντίπαλο στρατόπεδο (AMD).Όχι δεν έχει πλαϊνό τζάμι αλλά είναι στα άμεσα σχέδια ένα custom plexi με τον απαραίτητο φωτισμό φυσικά
jackess Απρίλιος 25, 2011 #7287 Απρίλιος 25, 2011 Πράγματι δείχνει πολύ όμορφη σε συνδυασμό με το μαύρο εσωτερικόΝαι ανεβαίνει αρκετά, είμαι στο ψάξιμο μιας και είχα πολλά χρόνια στο αντίπαλο στρατόπεδο (AMD). Όχι δεν έχει πλαϊνό τζάμι αλλά είναι στα άμεσα σχέδια ένα custom plexi με τον απαραίτητο φωτισμό φυσικά μαντεύω κοπριτιά
mavlmemos Απρίλιος 25, 2011 #7288 Απρίλιος 25, 2011 Ωραιο κουτακι, λιγο το μωβ αν και ειναι προτοτυπο χρωμα δεν ξερω , θα προτιμουσα σε κατι κλασικο ,πχ κοκκινο .Επισης ωραιο μεσα με εξαιρεση τα sata καλωδια.Τωρα αν γινοταν να κανεις κατι να φαινονται απο την προσοψη led ανεμιστηρια θα ηταν πιο στυλατο..Φαντασου οτι οταν το πηρα ηταν πορτοκαλι!! Εχω κατι στο μυαλο μου για προσοψη αλλα οχι τωρα!Πολυ καλο χρωματακι.Ποσο σου πηγε η βαφη?Ηλεκτροστατικη?2 ασταρια αλουμινιου 3 σπρει χρωματος αυτοκινητου και 3 βερνικια! Καμια 65αρα πρεπει να βγηκαν ολα μαζι ισως και λιγο παραπανω!το χρωμα το ξεσηκωσα απο βερνικι νυχιων!!!
dmarccos Απρίλιος 25, 2011 #7289 Απρίλιος 25, 2011 μαντεύω κοπριτιά Πολύ θα το ήθελα μιας και έχω δει τα αποτελέσματα από τις δουλειές του αλλά δεν είμαι Αθήνα οπότε είναι πολύ δύσκολο
jackess Απρίλιος 25, 2011 #7290 Απρίλιος 25, 2011 Πολύ θα το ήθελα μιας και έχω δει τα αποτελέσματα από τις δουλειές του αλλά δεν είμαι Αθήνα οπότε είναι πολύ δύσκολοΕχεις σκεφτεί αποστολή? 1
ProPitsiriko$ Απρίλιος 26, 2011 #7291 Απρίλιος 26, 2011 2 ασταρια αλουμινιου 3 σπρει χρωματος αυτοκινητου και 3 βερνικια! Καμια 65αρα πρεπει να βγηκαν ολα μαζι ισως και λιγο παραπανω!το χρωμα το ξεσηκωσα απο βερνικι νυχιων!!!Με ταραξες ασχημα με το μοβ-ακι.! σε σημειο που βλεπω το Cosmos μου με αλλο ματι..!Πολυ ωραιο το μοβακι..! Rocks..! :fun: 4
Tsunami Απρίλιος 26, 2011 #7292 Απρίλιος 26, 2011 Jerry μωβάκι rocks. Καιρό το σκέφτομαι να βάψω ένα κουτάκι σε μωβ και το δικό σου είναι ακριβώς έτσι όπως το φανταζόμουνα. 1
panzaxa Απρίλιος 26, 2011 #7293 Απρίλιος 26, 2011 καλο το μωβακι αλλα επρεπε να κανεισ κατι και με το cd 1
mavlmemos Απρίλιος 26, 2011 #7294 Απρίλιος 26, 2011 (edited) Με ταραξες ασχημα με το μοβ-ακι.! σε σημειο που βλεπω το Cosmos μου με αλλο ματι..!Πολυ ωραιο το μοβακι..! Rocks..! :fun:Ειδικα αν εχεις το cosmos s τραβαει πολυ φτιαξιμο!! Το εχει ενας φιλος και οχι μονο δεν ψηνεται να το φτιαξει αλλα δεν εχει και καθολου λοξα με τα pc ποσο μαλλον με το modJerry μωβάκι rocks. Καιρό το σκέφτομαι να βάψω ένα κουτάκι σε μωβ και το δικό σου είναι ακριβώς έτσι όπως το φανταζόμουνα.Δεν το ανεφερα πριν και δεν φαινεται και στη φωτο αλλα για την ιστορια να πω οτι το χρωμα μεσα εχει και κοκκινο μεταλλικο ελαφρυ ομως οχι εντονο.καλο το μωβακι αλλα επρεπε να κανεισ κατι και με το cdΘα κανω αλλα πολυυυυ πιο μετα γιατι δεν θα εχω χρονο τωρα. Σκεφτομαι να το κανω κρυφο το cd. Τι εννοω; Να παρω απο laptop ενα λεπτουλι και απο αυτα που τραβανε το cd μεσα (σαν τα cd player αυτοκινητου) και η προσοψη το μονο του θα εχει θα ειναι μια σχισμη. Τωρα βεβαια ειδομεν. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2011 από Jerry Vlsp Προσθηκη
jackess Απρίλιος 26, 2011 #7295 Απρίλιος 26, 2011 Θα κανω αλλα πολυυυυ πιο μετα γιατι δεν θα εχω χρονο τωρα. Σκεφτομαι να το κανω κρυφο το cd. Τι εννοω; Να παρω απο laptop ενα λεπτουλι και απο αυτα που τραβανε το cd μεσα (σαν τα cd player αυτοκινητου) και η προσοψη το μονο του θα εχει θα ειναι μια σχισμη. Τωρα βεβαια ειδομεν.Μπορείς να αγοράσεις και από το Πλαίσιο τέτοια :Sony Slim DVD-RW Sata AD-7700S-01 DL Black Bulk - Οπτικά Slim - plaisio.grPioneer DVD-RW Pioneer DVR-K05L - Optical Drives - plaisio.gr
G101416003215 Απρίλιος 27, 2011 #7296 Απρίλιος 27, 2011 μαλλον εννοει αυτοSony Slim DVD-RW Sata AD-7670S-01 Slot In Black Bulk - Οπτικά Slim - plaisio.gr
wesker Απρίλιος 27, 2011 #7297 Απρίλιος 27, 2011 Ξέστησατο κουτί μου για α το στήσω, και δυστυχώς δεν θυμάμαιαπο πια πλευρα παιει ο επανω ανεμιστήρας ώστε να στέλνει απ'εξω τον αέρα....
MOS Απρίλιος 27, 2011 #7298 Απρίλιος 27, 2011 Βάλτον να δουλέψει πρόχειρα για να δεις προς τα που πάει ο αέρας και βάλε σημάδι.Δεν έχει βελάκια στο περίβλημα του ??
wesker Απρίλιος 27, 2011 #7300 Απρίλιος 27, 2011 Από την μεριά της φτερωτής ρουφάειΌχι δεν έχει βελάκια δυστυχώς. Οταν λες απο την μερια της φρερωτής εννοείς απο εκει που κάνει την κούρμπα τα φτερά;
Recommended Posts