Makis Hourdakis Μάϊος 24, 2005 #1181 Μάϊος 24, 2005 Και κάτι άλλο... Παίζει κανένα παραπάνω mod ωστε να μπουν δυο κουμπιά (ή έστω ένα) και να έχεις επιλεγμένες κάποιες πληροφορίες και να τις εναλλάσεις πατώντας ένα πλήκτρο; Πως είναι δλδ που στα win από τις τόσες γλώσσες που υποστηρίζει έχεις ορίσει 2 και τις αλλάζεις συνέχεια μεταξλυ τους με δυο πλήκτρα...
Spooky Μάϊος 24, 2005 #1182 Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:07] Και κάτι άλλο... Παίζει κανένα παραπάνω mod ωστε να μπουν δυο κουμπιά (ή έστω ένα) και να έχεις επιλεγμένες κάποιες πληροφορίες και να τις εναλλάσεις πατώντας ένα πλήκτρο; Πως είναι δλδ που στα win από τις τόσες γλώσσες που υποστηρίζει έχεις ορίσει 2 και τις αλλάζεις συνέχεια μεταξλυ τους με δυο πλήκτρα... Το προγραμμα που βαζεις για να την ρυθμιζεις, στο βγαζει στο taskbar κατω δεξια διπλα απο κει που εχει τις γλωσσες και μπορεις να εχεις φτιαξει διαφορα προφιλ. Αυτα τα προφιλ μπορεις να τα αλλαζεις πατωντας στο εικονιδιο. Επειδη την εχω βγαλει εδω και καποιο καιρο δεν ειμαι σιγουρος μπορουσες να τα αλλαξεις και με πληκτρα, αλλα νομιζω οτι γινοταν.
Makis Hourdakis Μάϊος 24, 2005 #1183 Μάϊος 24, 2005 Έτσι και ήταν και αξιόπιστες οι μετρήσεις θερμοκρασίας ή τάσης από προγράμματα τύπου motherboard monitor φαντάζεσαι τι θα 'χε να γίνει!!! :D ΤΗΝΧ a lot!
Spooky Μάϊος 24, 2005 #1184 Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:21] Έτσι και ήταν και αξιόπιστες οι μετρήσεις θερμοκρασίας ή τάσης από προγράμματα τύπου motherboard monitor φαντάζεσαι τι θα 'χε να γίνει!!! :D ΤΗΝΧ a lot! Τωρα που ειπες θερμοκρασιες... και θερμοκρασιες μπορεις να το κανεις να δειχνει αρκει να τρεχεις καποιο αναλογο προγραμμα πχ MBM, και οτι αλλες ενδειξεις σου δειχνει το προγραμμα αυτο. Για αξιοπιστες τασεις σκεφτηκα λυση. Παιρνεις ενα πολυμετρο και το εχεις συνδεδεμενο μονιμα σε ενα μολεξ. Mονταρεις και το κουτι ετσι ωστε να φαινεται η οθονη του πολυμετρου σε καποιο bay και εισαι αρχηγος. :p
spresv Μάϊος 24, 2005 #1185 Μάϊος 24, 2005 Τα κανονικα πολυμετρα σβηνουν μετα απο καποια ωρα αυτοματα. Εχω ομως ενα σχδιο στο μυαλο μου κανα μηνα τωρα, και απλα δεν ειχα λεφτα να το υλοποιησω....
jax7480 Μάϊος 26, 2005 #1187 Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Μια μαζι με την νεα οθονη... Αλλαξε επιτελους το πληκτρολογιο και ΒΑΨΕ την οθονη, ή παρε μια EIZO ΜΑΥΡΗ.
greekfragma Μάϊος 26, 2005 #1188 Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 10:21] Αλλαξε επιτελους το πληκτρολογιο και ΒΑΨΕ την οθονη, ή παρε μια EIZO ΜΑΥΡΗ. :worship: δωσε δωσεεεεεεεεεεεεεε:worship: πες βρε και μια καλη κουβεντα για το πισακι που μια χαρα το μαζεψε παρουλη ασε να λεει ο κακος.......μια χαρα ειναι το κεησ τεκακι σου και κουκλαρα η ΕΙΖΟ.......ειναι και τελειως φλατ.........βλεπεις τον λαμπη με χ10 ζουμ ε?
Vagouridis Μάϊος 26, 2005 #1189 Μάϊος 26, 2005 Πληκτρολογιο δεν αλλαζω.Μια χαρα ειναι , εαν παω σε κατι αλλο ειναι το σετακι της logi dinovo.Η Eizo παντως θα βαφτει μαυρη γιατι δεν παει αλλο.Προς φραγμα , και η παλια μου η 19αρα φλατ ηταν , απλα οι εξτρα ιντζες ειναι η διαφορα που μετα απο 12ωρες CS με εκαναν να δακρυσω.
def Μάϊος 26, 2005 #1191 Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Μια μαζι με την νεα οθονη... σωστος.αρε αθανατη EIZO:worship: :worship: :worship:
Vagouridis Μάϊος 26, 2005 #1192 Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από chriss Πως θα το κάνεις το βάψιμο?? Tην διαλυεις και βαφεις τα πλαστικα μερη.
Κοπρίτης Μάϊος 26, 2005 #1193 Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 16:17] Tην διαλυεις και βαφεις τα πλαστικα μερη. ετσι ακριβως.... κι αμα εχεις κι ορεξη.... ενσωματωνεις και το IR του Keyboard, κανα-δυο usb θυρες στο πλαϊ... προαιρετικα κανενα λεπτο card reader αντε και κανενα 12αρι φανακι στην οροφη... (πωπω μου τη βαρεσε παλι λεμε... πρεπει να βρω κανενα υποψηφιο θυμα ....)
magicman Μάϊος 26, 2005 #1195 Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 16:25] ετσι ακριβως.... κι αμα εχεις κι ορεξη.... ενσωματωνεις και το IR του Keyboard, κανα-δυο usb θυρες στο πλαϊ... προαιρετικα κανενα λεπτο card reader αντε και κανενα 12αρι φανακι στην οροφη... (πωπω μου τη βαρεσε παλι λεμε... πρεπει να βρω κανενα υποψηφιο θυμα ....) καποιο γνωστο μοντ μου θυμιζει!!! :D
Κοπρίτης Μάϊος 26, 2005 #1196 Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 18:43] καποιο γνωστο μοντ μου θυμιζει!!! :D εαν αναφερεσαι στην πολυ γνωστη οθονη-χελωνονιντζακι-πισι που κυκλοφορει... οχι δεν εχω κατι τετοιο στο μυαλο μου... σκεφτομαι κατι απειρως πιο διακριτικο και καλαισθητο... ισα που να το παιρνεις χαμπαρι δλδ... ειδωμεν...
BeetleJuice Μάϊος 26, 2005 #1197 Μάϊος 26, 2005 με ολο το σεβασμο να πω οτι καπου εκει μεσα εχει πυκνωτες που σε στελνουν στο πρωτο νεκροταφειο κατευθειαναυτο το μοντ το εχω κανει και εγω αλλα μερικες οθονες οταν τις λυνεις ναι μεν το πισω μεγαλο κομματι (σαν κουτι) βγαινει ολοκληρο και το κανεις οτι θες αλλα το μπροστα μενει κολημενο λη βιδωμενο με την οθονη και ειναι δυσκολο να βγειαπλα το λεω μηπως ταλαιπωρηθειςεπισης δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις τοσα πραγματα μεσα σε μια οθονη γιατι η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ειναι τεραστια και φοβαμαι μηπως σου καταστρεψει κατι απο ολα αυτα που θες να δουλευουν μεσα στην οθονη εχει μεχρι και 15000 βολτ αν θυμαμαι καλα που σημαινει οτι εχει πολυ παρεμβολη , θα δουλεψει το card reader εκει μεσα?σαν ιδεα στηριζω , μακαρι να πετυχει !
magicman Μάϊος 26, 2005 #1198 Μάϊος 26, 2005 παιδια προσοχη με τις οθονες.. το εχω ακουσει και εγω αυτο. οι πυκνωτες ειναι επικυνδυνοι. κοπριτη ναι αυτο ελεγα, αλλα βαλε και cd-rom ηταν ωραιο.
Κοπρίτης Μάϊος 26, 2005 #1199 Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 20:21] με ολο το σεβασμο να πω οτι καπου εκει μεσα εχει πυκνωτες που σε στελνουν στο πρωτο νεκροταφειο κατευθειαναυτο το μοντ το εχω κανει και εγω αλλα μερικες οθονες οταν τις λυνεις ναι μεν το πισω μεγαλο κομματι (σαν κουτι) βγαινει ολοκληρο και το κανεις οτι θες αλλα το μπροστα μενει κολημενο λη βιδωμενο με την οθονη και ειναι δυσκολο να βγειαπλα το λεω μηπως ταλαιπωρηθειςεπισης δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις τοσα πραγματα μεσα σε μια οθονη γιατι η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ειναι τεραστια και φοβαμαι μηπως σου καταστρεψει κατι απο ολα αυτα που θες να δουλευουν μεσα στην οθονη εχει μεχρι και 15000 βολτ αν θυμαμαι καλα που σημαινει οτι εχει πολυ παρεμβολη , θα δουλεψει το card reader εκει μεσα?σαν ιδεα στηριζω , μακαρι να πετυχει ! Κωστα καταρχην να ξεκαθαριζω οτι δουλευω ηδη σε αλλο project και οτι απλα μια ιδεα μου ηρθε...δεν σκοπευω να πρχωρησω σε τετοια κατασκευη (στο αμεσο μελλον τουλαχιστον)τωρα...αποσω εχω διαπιστωσει και card reader και USB hub αλλα και IR για πληκτρολογιολειτουργουν απροβληματιστα κολλημενα στο κατω μερος της οθονης αρα οτι παρεμβολες και να υπηρχαν μονωνται απο το πλαστικο καλυμμα,...αρα θεωρητικα τουλαχιστον αν μονωθει καταλληλα και οτιδηποτε αλλο τοποθετηθει μεσα σαυτην δεν θα υπαρχει προβλημα....οσο για τις οθονες εχει χρειαστει να ανοιξω μονο δυο Hitachi CMχχχ (17αρα & 19αρα)και αποσω θυμαμαι τα πλαστικα λυνονταν τελειως....
Makis Hourdakis Μάϊος 26, 2005 #1200 Μάϊος 26, 2005 Έλεος!!! Όχι CD-ROM ρε παιδιά, μη το μαμήσουμε τελείως!!! ωστόσο εμένα αυτό που θα μου άρεσε θα ήταν ένας δέκτης υπερύθρων...
Recommended Posts