gchristod Σεπτέμβριος 21, 2015 #301 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 (edited) Geovas77 sorry που σε ξενερώσσμε, ήσουν πολύ γρήγορος για τα δόντια μας [emoji14] ΛΑΜΠΡΟΣ κρίμα για τα προβλήματα με το ping σου, ελπίζουμε να σε ξαναδούμε την επόμενη φορά. Mad_dog για τον επόμενο αγώνα περιμένω να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις γραφιστικές σου ικανότητες και να φτιάξεις poster, banner, flyer και φυλλάδια να μοιράσουμε έξω από το Πάντειο Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 21, 2015 από sud1500t 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 22, 2015 #302 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 (edited) Μην το υποτιμάτε το R3E...το επόμενο update που περιμένουμε έχει να κάνει με τα physics (φρένα, καιρός κ.τ.λ.)Το FFB είναι αρκετά καλό και μην ξεχνάτε είμαστε ακόμη στην Alpha 0.3...έχει πολύ δρόμο ακόμη.Με τον Λάμπρο είχαμε καλές μάχες σε μερικά σημεία και ζητώ συγνώμη γιατί από λάθος μου τον έβγαλα έξω...@sud1500t στον τελευταίο γύρο είπα να τα δώσω όλα, ελπίζω να μην σε τρόμαξα (στο τελευταίο S) όταν είδες ότι μου ξέφυγαν λιγάκι τα φρένα... To επόμενο λέγαμε να είναι WTCC σε Zolder, αλλά αν θέλετε Group 5 κανένα πρόβλημα.Να ξέρετε όμως τα group 5 δεν είναι για βόλτες, ιδρώνεις και μόνο να το κρατήσεις μέσα στον δρόμο...δεν μιλάω καν για πίεση και χρόνο... Aν βρω χρόνο θα κάνω video από τον αγώνα για προσηλυτισμό... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2015 από mad_dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngeloVZR Σεπτέμβριος 22, 2015 #303 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Εμενα παντως δεν χρειαζεται να με πεισεις. Θα ειμαι μεσα ειτε με Group 5 ειτε με WTCC. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 22, 2015 #304 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Το WTCC 2013 το εχω. Αν παιξει κατι απο αυτο θα σας κανω και γω παρεα..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 22, 2015 #305 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Ωραία, πολύ καλά νέα αυτά. Μια τελειώς υποθετική ερώτηση...θέλω να κάνω μια πρόταση για μελλοντική Leagues & CommunitiesΣτην περίπτωση που κάνω πρόταση, με τι αυτοκίνητα θα θέλατε να τρέξουμε... DTM 14DTM 92Group 5ADACGT3 Υπενθυμίζω για αυτούς που ενδιαφέρονται ό,τι πρέπει να διαλέξουν μια κατηγορία γιατί με αυτή θα τρέχουμε συνέχεια...Επίσης για τους φίλους του R3E υπάρχει μια μικρή ομάδα στο Steam και όσοι θέλουν μπορούν να γραφτούν για να ξέρουμε πόσοι είμαστε ενεργοί με το R3E Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Σεπτέμβριος 22, 2015 #306 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Εγώ θα έλεγα λόγω έλλειψης συμμετοχών οι συναντήσεις μας να παραμείνουν σε φιλικό επίπεδο. Αν θέλετε βαθμολογίες κτλ, εγώ χθες δήλωσα συμμετοχή σε αυτό και το προτείνω ανεπιφύλακτα και στους υπόλοιπους. Είναι ένα πολύ καλό περιβάλλον να τρέχουμε, με φιλικό κλίμα και προτεραιότητα στο clean racing χωρίς wreckers: https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/gearex-rre-season-2015-16-opened.2915/ @wolves, Λέγαμε για WTCC 14 αλλά έχω και ένα αυτοκίνητο από το '13, οπότε αν έχουν και τα άλλα παιδιά κανένα πρόβλημα από μένα να τρέξουμε με '13. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 22, 2015 #307 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Υπόψιν, πως όποιος θέλει να συμμετέχει, μπορεί να αγοράσει μόνο ένα αμάξι από κάθε κατηγορία. Οι πίστες είναι που δυσκολεύει. Προσωπικά θα περιμένω το update. Έτσι όπως είναι, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Αν όμως μου κάτσει ο συνδιασμός χρόνου / πίστας / αυτοκινήτου, θα αναφέρω διαθεσιμότητα. Το profile μου είναι αυτό για να βλέπετε τί έχω (πατάτε "Purchased content" ) : http://game.raceroom.com/users/liakjim/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 22, 2015 #308 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 (edited) Και το δικο μου profile Aντε @mad_dog, για κανε ενα ελεγχο να δεις αν υπαρχει κατι που το εχουμε ολοι (αν εχεις την ορεξη), εστω για κανα φιλικο αγωνα σε πρωτη φαση. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2015 από wolves 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 22, 2015 #309 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Έκανα μια προσπάθεια να δω αλλά δεν έχουμε όλοι τα ίδια...Όποιος όμως επιθυμεί και έχει χρόνο μπορεί να πει τι έχει από αυτοκίνητα και πίστες. Δηλαδή κάπως έτσι: Nickname: mad_dogAυτοκίνητα: ADAC14, DTM92, GTR3 κ.τ.λ.Πίστες: Salzburg, Zandvoort, Zolder κ.τ.λ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Σεπτέμβριος 22, 2015 #310 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Τα μόνα που δεν έχω είναι η Suzuka και το Paul Ricard. Από αυτοκίνητα έχω τουλάχιστον ένα από κάθε κατηγορία εκτός DTM '13 και το Audi Quattro GTO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 22, 2015 #311 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Aν έχεις χρόνο και διάθεση τρέχουμε σήμερα ένα για προπόνηση με WTCC και Zolder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Σεπτέμβριος 22, 2015 #312 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Δυστυχώς δεν μπορώ σήμερα, μάλλον από Πέμπτη. Αν αλλάξει κάτι σου λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 22, 2015 #313 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Aυτοκίνητα: WTCC 2013, Mercedes 190E Evo II DTM (DTM 1992), BMW Z4 GT3 (GT3)Πίστες: Hungaroring, Monza, Suzuka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngeloVZR Σεπτέμβριος 22, 2015 #314 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Αυτοκινητα: WTCC 14, DTM13, ADAC 14 BMW Z4, GROUP 5, RUF RT12RΠιστες: σχεδον ολες τις ευρωπαικες, laguna seca, mid ohio, macau, bathurst 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 22, 2015 #315 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Ωραία, να καταλήξουμε κάπου τουλάχιστον στα αυτοκίνητα...παράδειγμα βλέπω incompatibility ανάμεσα σε wolves και AngeloVZR Μπορούμε βέβαια να πούμε με τι επιθυμούμε να τρέξουμε και μετά καταλήγουμε...εγώ τα έχω σχεδόν όλα Τα Group 5 είναι τρομερά βγάζουν άγρια γούστα, το DTM92 είναι καλό και τα WTCC (αλλά και τα GTR3 και DTM14) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 22, 2015 #316 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Καταληξτε οπου θελετε σε combo και αμα μπορεσω (λογω τραπεζων κλπ...) αγοραζω κανα αυτοκινητο ή πιστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 23, 2015 #317 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 (edited) Την Πέμπτη θα γίνουν δοκιμαστικά με Zolder και Group 5. Yπενθυμίζω ότι για να κρατήσεις το Group 5 μέσα στον δρόμο θα ζοριστείς αλλά όταν μπαίνει το turbo φεύγει σαν ρακέτα... Bέβαια το τελειώς άρρωστο θα ήταν το παρακάτω... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 23, 2015 από mad_dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 23, 2015 #318 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Όποιος ενδιαφέρεται για αύριο μπορεί να ενημερώσει αλλιώς το αυριανό event δεν θα λάβει χώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 25, 2015 #319 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 25, 2015 #320 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Καλό...αλλά ειδικά σε F1 πάμε αλλού... (και όλοι γνωρίζουν ότι είμαι φανατικός του R3E !!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts