Jump to content



Elder Scrolls V: Skyrim


astrolabos

Recommended Posts

Καταρχάς καλησπέρα,

Μου συμβαίνει το εξής παραδοξο με το παιχνίδι,ενώ το τρέχω με την gtx 560ti πεφτουν τα fps σε μονοψήφιο αριθμό μόλις αλλάζω κατεύθυνση η μπαίνω-βγένω απο πόρτες.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ενα update τα drivers και έβαλα τα νέα beta της nvidia,τρέχω το game και το παίζει άψογα,όυτε ίχνος lag,stuttering κλπ ενω τα fps είναι υψηλά και σταθερά. Και εδώ αρχίζει το πρόβλημα,μόλις κλείσω το pc και το ανοίξω πάλι,τρέχω το skyrim και είναι ακριβώς όπως ήταν πρίν κάνω το update :wall::wall: lag λίγα fps κλπ. Αν ξανακάνω την ίδια διαδικασία παίζει τέλεια,κλείνω πάλι το pc και πάλι τα ίδια.

Μπορεί να με διαφωτίσει κάνεις?:shout:

Δεν υπάρχει ακόμα λύση σε αυτό το πρόβλημα με το Lag, ούτε με Drivers ούτε με patches, το έχω ποστάρει πολύ πιο πίσω, η μόνη λύση προς το παρον είναι να κάνεις alt+tab να βγαίνεις στο desktop, να ξανα μπαίνεις στο παιχνίδι και θα στρώνουν τα fps.

edit αμα δεν δουλευει το alt+tab γιατί σε εμένα κολλάει πολλές φορές, κάνε alt+control+delete.

Έγινε επεξεργασία από Arxagelos
Link to comment
Share on other sites

Έκανα unistall και μετά clean install και βελτιώθηκε αρκετά,σίγουρα όχι 100% αλλά είναι playable.:dance3:

[MENTION=3978]Arxagelos[/MENTION] το alt tab όταν το έκανα κολούσε αρκετά,θα δοκιμάσω το alt control delete όμως.

thanks:T:

Link to comment
Share on other sites

| P U R E E P I C N E S S |

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dXmPrYEOvM8&feature=g-like&context=G2dc4ad0ALTu8pNgALAA]I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee. - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aKb-k1XFiaY&feature=g-like&context=G2311d26ALTvutMwAAAA]I used to be an adventurer like you..."SKYRIM in REAL LIFE" ( Pranks by NosTeraFuTV ) - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ISfdCtuHy9g]The Ender Scrolls V: Minerim Trailer (Minecraft/Skyrim Machinima) - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Alexander Blade : Main page

έκδοση 1.3 Πολύ καλό ,με όλα τα γραφικά max ,εκεί που "γονάτιζε" το σύστημα με 20-24 fps (whiterun ας πούμε), τώρα τρέχει με 30+fps.Mε δύο απλά πράγματα τόση βελτίωση.K..οκώδικες

Link to comment
Share on other sites

Τί πρέπει να κάνω για να φτιάξω κανά armor της προκοπής;

Είμαι 10 level και φοράω steel armor :p.

Γενικά:

-Smithing, Enchanting, Alchemy είναι απαραίτητα για να φτιάξεις αντικείμενα μέγιστης ισχύος. Και glass armor μαξαρισμένη είναι αρκετή. Το Alchemy για λεφτά περισσότερo(filled soul gems, enchanted items) μιας και υπάρχουν έτοιμα φίλτρα ενίσχυσης enchanting-smithing.

-Φρόντισε από νωρίς να εκπαιδεύεσαι(με λεφτά) σε όσα περισσότερα δευτερεύοντα-άχρηστα skills μπορείς, ώστε φτάνοντας λέβελ 50 να μπορείς να ανέβεις ευκολότερα μαξάροντας μετά και τα κύρια skills.

-Στο speech δώσε περκς μέχρι το trader(όχι πάνω από τρία-τέσσερα νομίζω) γιατί τα λεφτά από τα φίλτρα είναι πάρα πολλά και οι έμποροι που τα πουλάνε έχουν συνήθως αστεία ποσά.

-Μη βάλεις κανένα περκ στο block.

-Το enchanting σε γλιτώνει από το haggling του speech μόλις βρεις το κατάλληλο enchanted item.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.