koukoubetses Οκτώβριος 18, 2011 #421 Οκτώβριος 18, 2011 [GUIDE]Installing Stock ROM (GT-I9000 only) | DarkyROMτην εβαλα,αλλα ειναι froyo.το kies,δεν μου δινει αναβαθμιση.
MadCatMk21416003342 Οκτώβριος 18, 2011 #422 Οκτώβριος 18, 2011 την εβαλα,αλλα ειναι froyo.το kies,δεν μου δινει αναβαθμιση.Αφού γράφει στο site ότι είναι 2.2.1Γιατί αρκετά μάλλον σε μπερδέψαμε, δεν υπάρχει "2.3.3" γενικώς. Υπάρχουν πολλά "revisions" που κατατάσσονται εκεί όμως:[Firmwares]Stock I9000 and I9000M Firmwares collection [Latest: XWJVP, XFJV7, XWJVQ] - xda-developersEUR είναι το CSC για ελλαδιστάν.Ξεκινάς απ'τις πιο καινούριες. Αν έχεις προβλήματα πηγαίνεις σε παλαιότερες. (Ή παλαιότερο modem για παράδειγμα).
x-treme Οκτώβριος 18, 2011 #423 Οκτώβριος 18, 2011 Μια ενημέρωση μήπως κάποιος δεν το πήρε πρέφα: Το MIUI υποστηρίζει και ράδιο πλέον
NoDsl Οκτώβριος 19, 2011 #424 Οκτώβριος 19, 2011 Δεν είδα συγκεκριμένο thread οπότε ποστάρω εδώ. Καταρχάς είμαι πανάσχετος με android και πήρα απο επιδότηση ένα galaxy mini => WIN 1ον, δεν μπορεί να συνθεθεί με το gmail account παρόλο που το σύνδεσα με το wifi του σπιτιού. internet βλέπει κανονικά απο browser αλλά κατα τη διάρκεια σύνδεσης με το gmail account λέει οτι δεν έχει συνδεση => ούτε μαρκετ ούτε τπτ. Το κινητό είναι 2.2.1 voda. απο εκεί και πέρα. Αν περάσω 2.3 μπορώ να επαναφέρω την αρχική rom? Είδα μερικούς οδηγούς με το odin αλλά δεν αναφέρει πουθενά πως παίρνω backup την αρχική για περιπτώσεις προβλήματος. Επιπλέον τι κερδίζω με το root? μπορώ να πειράξω περισσότερα security features μπάς και γλυτώσουμε κανα δεδομένο απο την google? Κατα τάλλα ωραίο κινητάκι αλλά το KIES είναι για κλωτσιές και το andoid μου φαίνεται πολύ επίφοβο γιατί δεν μου δίνει πλήρη έλεγχο. Η τελευταία προσπάθειά μου ηταν με ένα tytn2 που το είχα λιώσει στα φλασαρίσματα απο το xda...
astrolabos Οκτώβριος 19, 2011 #425 Οκτώβριος 19, 2011 Κάτι δε κάνεις καλά Διονύση, δε παίζει. Όσο για τις custom rom, κάνε root και θα δεις ποιος έχει τον έλεγχο Έχω βάλει την miui εδώ και αρκετό καιρό και είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με την stock.
DJD Οκτώβριος 19, 2011 #426 Οκτώβριος 19, 2011 Δεν είδα συγκεκριμένο thread οπότε ποστάρω εδώ.Καταρχάς είμαι πανάσχετος με android και πήρα απο επιδότηση ένα galaxy mini => WIN 1ον, δεν μπορεί να συνθεθεί με το gmail account παρόλο που το σύνδεσα με το wifi του σπιτιού. internet βλέπει κανονικά απο browser αλλά κατα τη διάρκεια σύνδεσης με το gmail account λέει οτι δεν έχει συνδεση => ούτε μαρκετ ούτε τπτ. Το κινητό είναι 2.2.1 voda. απο εκεί και πέρα. Αν περάσω 2.3 μπορώ να επαναφέρω την αρχική rom? Είδα μερικούς οδηγούς με το odin αλλά δεν αναφέρει πουθενά πως παίρνω backup την αρχική για περιπτώσεις προβλήματος. Επιπλέον τι κερδίζω με το root? μπορώ να πειράξω περισσότερα security features μπάς και γλυτώσουμε κανα δεδομένο απο την google? Κατα τάλλα ωραίο κινητάκι αλλά το KIES είναι για κλωτσιές και το andoid μου φαίνεται πολύ επίφοβο γιατί δεν μου δίνει πλήρη έλεγχο. Η τελευταία προσπάθειά μου ηταν με ένα tytn2 που το είχα λιώσει στα φλασαρίσματα απο το xda... Do it: [DEV] [samsung GT-S5570] [ROM & Kernel] Unofficial CM7.1.0 (Android 2.3.7) - xda-developers
NoDsl Οκτώβριος 19, 2011 #427 Οκτώβριος 19, 2011 Κάτι δε κάνεις καλά Διονύση, δε παίζει. Όσο για τις custom rom, κάνε root και θα δεις ποιος έχει τον έλεγχο Έχω βάλει την miui εδώ και αρκετό καιρό και είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με την stock. Μπορεί να ηταν θέμα του thomson αλλά του πέρασα καρφωτή IP, έκανα και wipe και έπαιξε... Τι να πώ... Πάντως λέω να μην το φλασάρω ακόμα και να περιμένω την επίσημη ROM. Του λούστη πρέπει να είναι κοντά. Απο το μάι διαβάζω οτι περιμένουν να βγεί. Και απόσο διάβασα συνήθως βγαίνει πρώτα σε Voda.
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2011 #428 Οκτώβριος 19, 2011 Μπορεί να ηταν θέμα του thomson αλλά του πέρασα καρφωτή IP, έκανα και wipe και έπαιξε... Τι να πώ...Πάντως λέω να μην το φλασάρω ακόμα και να περιμένω την επίσημη ROM. Του λούστη πρέπει να είναι κοντά. Απο το μάι διαβάζω οτι περιμένουν να βγεί. Και απόσο διάβασα συνήθως βγαίνει πρώτα σε Voda.ΕδωΑναβαθμίσεις κινητών, smartphones και tabletsGalaxy Mini Android 2.2 Android 2.3 Νοέμβριος
narta Οκτώβριος 19, 2011 #429 Οκτώβριος 19, 2011 Μπορεί να ηταν θέμα του thomson αλλά του πέρασα καρφωτή IP, έκανα και wipe και έπαιξε... Τι να πώ...Πάντως λέω να μην το φλασάρω ακόμα και να περιμένω την επίσημη ROM. Του λούστη πρέπει να είναι κοντά. Απο το μάι διαβάζω οτι περιμένουν να βγεί. Και απόσο διάβασα συνήθως βγαίνει πρώτα σε Voda.Περνα Cyanogen ρε να βρεις την υγεια σου!!!
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2011 #430 Οκτώβριος 19, 2011 Περνα Cyanogen ρε να βρεις την υγεια σου!!!Σωστο και αυτο.Πλεον και με τις ευλογιες της SΛΜΜΥ.
MOS Οκτώβριος 19, 2011 #431 Οκτώβριος 19, 2011 Περνα Cyanogen ρε να βρεις την υγεια σου!!!Σωστο και αυτο.Πλεον και με τις ευλογιες της SΛΜΜΥ.Βρε να μην συμπάθησα ποτέ αυτή την ROM. Μα ποτέ !
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2011 #432 Οκτώβριος 19, 2011 Επειδη ειναι φρεσκαδουρα το κινητο και λογικα δνε το γεμισει πολλα πολλα μπορει να πειραματιστει ο νιονιος χωρις "παραπλευρες" απωλειες.Ουτε εγω τη δουλευω τη CYANOGEN.
narta Οκτώβριος 19, 2011 #433 Οκτώβριος 19, 2011 Βρε να μην συμπάθησα ποτέ αυτή την ROM. Μα ποτέ ! Εισαι εγκαθετος της Nokia για αυτο . Σε οτι android εχει μεινει καιρο στα χερια μου, κουμπωθηκε CM ή καποια βασισμένη σε αυτην.
MOS Οκτώβριος 19, 2011 #434 Οκτώβριος 19, 2011 Εισαι εγκαθετος της Nokia για αυτο . Σε οτι android εχει μεινει καιρο στα χερια μου, κουμπωθηκε CM ή καποια βασισμένη σε αυτην. Η Νοκια που κολλάει τώρα ?
NoDsl Οκτώβριος 19, 2011 #436 Οκτώβριος 19, 2011 Επειδη ειναι φρεσκαδουρα το κινητο και λογικα δνε το γεμισει πολλα πολλα μπορει να πειραματιστει ο νιονιος χωρις "παραπλευρες" απωλειες.Ουτε εγω τη δουλευω τη CYANOGEN.Γιατί μου έφυγες αγορίνα τώρα που σε χρειάζομαι; lolΤι να περάσω που ακόμα δεν έχω πολυκαταλάβει πως δουλευει το σκηνικό. Apple wannabe με το market? Και το τάπατοκ θέλει και 2-3€; Έλεορ..EDIT: Απ' όσο κατάλαβα αν κάνω root το κινητό χάνω τα official updates?EDIT2: Kies ftw. Έχω κάνει 2πλό κλικ κανα δεκαλεπτο και ακομα βλέπω το splash... Α ρε samsung... εκτιμώ αφάνταστα το Blackberry αυτή τη στιγμή...
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2011 #437 Οκτώβριος 19, 2011 Και το τάπατοκ θέλει και 2-3€; Έλεορ..Θα ξαναρθω συντομα με βλεπω.2-3€ ε?*γκουχ blackmarket γκουχ*
ΑΚΙΣ Οκτώβριος 20, 2011 #438 Οκτώβριος 20, 2011 Να ρωτήσω κάτι , αν ξέρετε ? Στο Galaxy S στο root directory έχουν μείνει κάποια αρχεία με κατάληξη .tmp. Μπορώ αυτά να τα σβήσω ? ή χρειάζονται να υπάρχουν ? (Από ότι είδα έχουν μηδενικό μέγεθος). Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
deninho Νοέμβριος 10, 2011 Author #439 Νοέμβριος 10, 2011 Καμιά καινούρια καλή rom έχουμε να προτείνουμε; γιατί η simplicity (0,40) έχει αρχίσει να κάνει νερά τελευταία...Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.