fanisk Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 Tagan TG480-U01 PSU +3.3V: 28A +5V: 48A 3.3V&5V Combined Load: 240W +12V: 28A - independent power channel, 336W total output Vs GlobalWin SAF-420 Sapphire 2-Fan premodded PSU +3.3V: 28A +5V: 48A 3.3V&5V Combined Load: 240W +12V: 28A - independent power channel, 336W total output Ποιο απο τα 2 και γιατι? Τι προστασια εχει το καθενα?(πχ αυξομειωση τασης ρευματος ΔΕΗ κλπ...) Ενδιαφερομαι για το συστημα της υπογραφης μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 TAGAN ασυζητητι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 To Tagan, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, το έχουν πολλά μέλη και η πλειοψηφία(άν όχι όλοι) είναι πολύ ευχαριστημένοι.To globalwin από την άλλη, έχει παρόμοια specs με το tagan και δείχνει πολύ όμορφο, σε κουτί με plexy θα προσθέσει πολύ στην εμφάνιση.Διάβασε κανένα review να δεις αν σε ικανοποιούν τα αποτελέσματαreview Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Παιδες εγινε ενα λαθος...τα στοιχεια τα πηρα απο το COMPUTER-DATA αλλα εχουν κανει πατατα και σε οποιο τροφοδοτικο πας σου βγαζει τα specs για το tagan!Περιμενω κι αλλες απαντησεις γιατι πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο...αυτο που εχω αποδεικνυεται "λιγο" για τις απαιτησεις του συστηματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Στο link που σου έδωσα, έχει τα στοιχεία του Globalwin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Ναι φιλε ευχαριστω....το διαβαζω τωρα! Να και τα στοιχεια για να κανετε τη συγκριση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Tagan all the way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Tagan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάϊος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Εγώ ψήφισα το globalwin γιατι μας έχετε πρήξει οι ταγκανάδες :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάϊος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Και εγώ ψηφίζω globalwin δείχνει πιο μουράτο :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Εγω λεω να παρεις το PAGAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Κι εγώ ψηφίζω TAGAN Δίνει περισσότερα Amp από το Globalwin.Τώρα αν κοιτάς κυρίως τη μούρη πάρε το Globalwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBar Μάϊος 3, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αν θελεις τροφοδοτικο πρεπει να κοιτας πρωτα την αποδοση και μετα τη μουρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 το "προβλημα" ειναι οτι το tagan το εχουν παιδια και εχεις ολοκληρομενη αποψη ενο το αλλο δεν νομιζο να το εχει κανενας. μπορει να ειναι και καλυτερο αλλα εφοσον δεν το εχει δοκιμασει κανεις. η θα κανεις την αρχη η θα ακολουθησεις την σιγουρη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 3, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Και στο TAGAN την αρχή την έκανε ο Αριστείδης (Aristos87)Γιατί δεν κανείς εσύ την αρχή με το Globalwin?Ένταξη σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να είναι μάπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Μάϊος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αν εχεις κουτι στο οποιο θα φαινεται το Globalwin και σου αρεσει παρε αυτο, αλλιως Tagan.Παντως ο,τι και να παρεις δεν νομιζω να το μετανειωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Μάϊος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 εγώ έχω το 420 της globalwin κια είναι αστέρι! Σε καποια φάση είχε γίνει μια μικροδιακοπή, σβήνει η οθόνη, λέω να πάρει, τα έχασα όλα όσα έγραφα, αλλά ω του θαύματος μετά από 2 δευτερόλεπτα ξαναήρθε το ρεύμα, ανάβει η οθόνη και το pc δεν κατάλαβε χριστό! Επίσης εχω δοκιμάσει και το 520 και είναι απολύτως αθόρυβο εκτός του οτι έχει την πιο σταθερή 5V που έχω δει ειναι και πολύ μουράτο! [Reason: 5V oxi 5Ω!!!! ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 3, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Μια ψήφος στο Tagan παρακαλώ.Καλό το GlobalWIN , αλλά δεν έχει την απόδοση του Tagan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 3, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppasΚαλό το GlobalWIN , αλλά δεν έχει την απόδοση του Tagan. Ποτε το δοκιμασες το Globalwin, ρε θηριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 3, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Chosen , δεν μου αρέσει το ύφος σου.Το GlobalWIN το έχω δει πολύ καιρό τώρα.Και το έχει αγοράσει ένας φίλος μου.Με την ευκαιρία ( εγω ούτως ή άλλως το τοποθέτησα στο PC του , το πήρα μια βόλτα και από το δικό μου rig ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.