vic Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2011 Το θέμα είναι λίγο περίεργο. Έχω το μολύβι Faber Castell TK 4600. Δεν είναι ακριβώς μηχανικό μολύβι, αλλά συγκρατεί μία μπάρα μολυβιού των 2mm. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να "ξύσεις" την μπάρα αυτή με κανονική ξύστρα. Υποτίθεται ότι έχει ξύστρα στο πίσω καπάκι του, αλλά ούτε καλή είναι και γίνεσαι και χάλια. Το μολύβι είναι αυτό. Οι ξύστρες που χρειάζομαι είναι σαν και αυτές. [ame=http://www.amazon.com/Plastic-Pointer-Leads-Assorted-Colors/dp/B004OFWXB6/ref=sr_1_1?s=office-products&ie=UTF8&qid=1307539149&sr=1-1]Amazon.com: KUM Plastic Lead Pointer, For 2mm Leads. Assorted Colors. 36 Pack: Office Products[/ame] Προφανώς θέλω μία-δύο και όχι σε τέτοια τιμή όπως το Amazon. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καμιά παρόμοια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Faber Castell Ξύστρα Πλαστική για Μύτες - Ξύστρες - plaisio.gr Απλά έγραψα "ξύστρα" στο skroutz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Faber Castell Ξύστρα Πλαστική για Μύτες - Ξύστρες - plaisio.grΑπλά έγραψα "ξύστρα" στο skroutz. FUUUUUUUUUUU. Και έψαχνα στο Amazon και δεν έβγαζε τίποτα. Τώρα μένει να δω αν θα την έχει το Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 σε ολα τα βιβλιοπωλεία εχει τέτοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Όλοι δεν το είχαμε/έχουμε αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Εγώ δεν τό 'χα. Έχω ένα 0.7 που δεν θέλει ξύσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 8, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Όλοι δεν το είχαμε/έχουμε αυτό; Εγώ δυό άτομα ήξερα μόνο που το είχαν. Εγώ πάντως έχω δύο. @ sotiris Εγώ ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα μηχανικά. Πάντα χάλαγε ο μηχανσιμός τους. Εγώ δεν έφταιγα πάντως. :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Ρε κι εγώ είχα τέτοιο! Το είχα αλλάξει δύο φορές μάλιστα!Αν ήταν λίγο πιο βολικό το σχήμα του, θα το χρησιμοποιούσα ακόμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemadux Οκτώβριος 9, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 και εγω το εχω ... απλα σε μενα ειχε χαλασει η ξυστρα απο πισω και TS καλα ξυνει απο πισω αλλα για καλο και για κακο πηα δυο απο το πλαισιο .. μυτες 2B που μπορω να βρω ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 9, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 δεν άντεξα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=W37MySCl82E]CNC Mill Pencil Sharpener! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anwnimos Οκτώβριος 9, 2014 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 δεν άντεξα. Καμμένη χρήση φρέζας, πραγματικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 10, 2014 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου μηχανικα...εφοσον δεν σε βολευει η ενσωματωμενη ξυστρα του καπακιουχρειαζεσαι ξυστρα τυπου καμπανα επιτραπεζια με αντιολισθητικη βαση ή τυπου βαρελακι χειρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 12, 2014 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2014 To internet θα μας αποξενώσει τελείως.. Γιατί δεν ρώτησες τον βιβλιοπώλη της γειτονιάς σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 12, 2014 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2014 ο βιβλιοπώλης δεν ξέρει. ο βιβλιοχαρτοπώλης ξέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 13, 2014 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 στο κοντινοτερο hondos center ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 18, 2014 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Είχα τέτοιο μολύβι στη σχολή και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την ενσωματωμένη στο καπάκι ξύστρα. ΚΑι καλά έξυνε και πρόσεχα και δε γινόμουν χάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.