vic Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2011 Ένα θέμα για απορίες, νέα, εξελίξεις και γενικότερα οτιδήποτε γύρω από το νέο social network της Google. Ξεκινάω με μία απορία. Μπορούν να δουν οι άλλοι τους κύκλους σου και ποιοι είναι μέσα σε αυτούς; Βλέπουν σε ποιο κύκλο βρίσκονται; Υπάρχουν επιλογές να δεις ποιος βλέπει τι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 όχι, δεν μπορούν να δουν σε ποιον κύκλο τους έβαλες. Στο λέει κιόλας το google+ στην αρχή Τώρα για το ποιος (κύκλος υποθέτω) βλέπει τι, δεν έχω βρει κάποιον περιορισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 10, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 όχι, δεν μπορούν να δουν σε ποιον κύκλο τους έβαλες. Στο λέει κιόλας το google+ στην αρχή Indeed. το είδα μετά. Τώρα για το ποιος (κύκλος υποθέτω) βλέπει τι, δεν έχω βρει κάποιον περιορισμό. Το τι βλέπει ο κάθε κύκλος εξαρτάται από τα settings που έχεις επιλέξει στο Profile and Privacy. Για τα ξεχωριστά post που κάνεις το επιλέγεις εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω βρει πώς να πειράξεις την deafult ρύθμιση στα post. Επίσης το chat που γίνεται στο Google+ αποθηκεύεται στο chat history του GMail. Edit για τα post. Sharing defaultsEvery time that you post content, you specify the circles and individuals that you want to share it with. For convenience, new posts default to the last set of people that you shared a post with but you can change that before you post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούλιος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Επίσης το chat που γίνεται στο Google+ αποθηκεύεται στο chat history του GMail.Κι αυτό μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 11, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 έκανα hangout με 4 άτομα χτες. καλή φάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 16, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 The Jobs-ification of Google: How Page is putting more wood behind fewer arrows | 9to5Google | Beyond Good and Evil Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 16, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6-llwYjxv8Y]Dmitri finds out about Google Plus - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούλιος 16, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 θα μπορούσα να έχω ένα invite για το google+?edit: thanx [MENTION=9387]victor[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 16, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Ρε παιδιά και εγώ εάν παίζει κάποιο invite;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 16, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Πάω να φτιάξω gmail για να μου στείλει κάποιος invite και μου ζητάει κινητό για επιβεβαίωση του λογαριασμού :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 18, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 το έχω ξανακούσει αρκετές φορές αυτό. θα σου στείλουν ένα SMS με ένα κωδικό και αφού τον βάλεις στο σχετικό πεδίο τότε θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου. Τώρα, το γιατί το κάνουν ας μην το αναλύσουμε καλύτερα (μπορεί απλά να θέλουν να περιορίσουν τους fake λογαριασμούς ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 18, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 θέλω και εγώ ένα invite pleaseeeeeeeeeee(edit: thanx billpeppas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 18, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Πάω να φτιάξω gmail για να μου στείλει κάποιος invite και μου ζητάει κινητό για επιβεβαίωση του λογαριασμού :fist:Μου το έκανε με Firefox κάθε φορά που δοκίμαζα, αλλά όχι με ΙΕ. Εννοείται ότι αν το τηλέφωνο ήταν υποχρεωτικό δεν θα ασχολούμουν καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 18, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Όποιος θέλει invite PM me your e-mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 18, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Ρε παιδιά και εγώ εάν παίζει κάποιο invite;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Κανείς ρε παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούλιος 18, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 [MENTION=11106]akilleas[/MENTION]Στείλε μου σε pm το mail σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 18, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Μου το έκανε με Firefox κάθε φορά που δοκίμαζα, αλλά όχι με ΙΕ. Εννοείται ότι αν το τηλέφωνο ήταν υποχρεωτικό δεν θα ασχολούμουν καν.και απο Safari τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 18, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Ευχαριστώ και δημόσια τον φίλο papajim.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 18, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Προς τους αποπάνω. Το τηλέφωνο μπορεί να χρησιμεύσει στην περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας. Σας τον στέλνει μετά με sms. Επίσης μπορείτε στο Google Calendar να επιλέξετε να σας έρχεται sms ως ειδοποίηση πριν από ένα συμβάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 18, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Προς τους αποπάνω. Το τηλέφωνο μπορεί να χρησιμεύσει στην περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας. Σας τον στέλνει μετά με sms. Επίσης μπορείτε στο Google Calendar να επιλέξετε να σας έρχεται sms ως ειδοποίηση πριν από ένα συμβάν.δηλαδή ντε και καλά πρέπει να δώσω κινητό? Άλλο πάλι και τούτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.