Jump to content



Recommended Posts

Πωλούνται τα καμάρια μου..

Ένα set Ζ-5500 της Logitech τα γνωστά καλά ηχεία.

Είναι σε ΥΠΕΡ-ΆΡΙΣΤΗ κατάσταση ενός χρόνου!!

Τα πουλάω γιατί τα έχω 1 χρόνο τώρα και τα έχω ανοίξει να παίξουν 3 φορές στο σύνολο!!!!!..( 2 φορές σε πάρτυ και μία φορά που είχα όρεξη να ακούσω δυνατά μουσική..Μιλάμε για συλονικά λιγότερες από 20ώρες λειτουργίας!!).

Οπότε τα δίνω γιατί απλά δεν τα χρησιμοποιώ.

Ευχαριστώ!(υπάρχουν όλα τα καλωδιά τους coble δεν θυμάμαι αν έχω κρατήσει τα βιβλιαράκια τους..αλλά λογικά κάπου θα τα έχω..)

Μόνο από Αθήνα και με συνάντηση λόγο όγκου-βάρους.

ΥΓ* Τιμή στα 250€ (αν σκεφτεί κανείς ότι είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα και ότι στο Πλαίσιο και skroutz παίζουν στα 350+€..) νομίζω είναι καλά..

Link to comment
Share on other sites

sorry που ξέχασα την τιμή...

Εγγύηση μάλλον έχει λήξη..

Είχα πάρει ένα set Ζ5500 πριν 2 χρόνια τα οποία μέσα σε ένα χρόνο μου βγάλαν ένα ελάττωμα και τα άλλαξα πέρυσι.Μου έδωσαν αυτά που τα έχω ένα χρόνο τώρα αλλά μου είπαν πως δεν μου ανανεώνουν την εγγύηση και ότι κρατάω την ίδια απόδειξη αγοράς..

Άρα λογικά έχει λήξη αφού έχουν 2 χρόνια εγγύηση...

Link to comment
Share on other sites

Λινος απλα για να σου γλιτωσω την παρατηρηση, τα πμ ειναι μονο για ανταλλαγες λεπτομερειων οταν εχει ηδη συμφωνηθει η πωληση, οι συνεννοησεις πρεπει να γινουν εδω στην αγγελια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.