Jump to content



Τα πάντα για το Steam (Πληροφορίες, Νέα, Προσφορές, Προβλήματα)


Recommended Posts

Παιδια προσοχη μπορει να ακολουθει χαζη ερωτηση :p

Πχ ειδα ενα sale της THQ που εχει τουμπανα παιχνιδια για εμενα με 50 ευρα.

Εγω δηλαδη θα παρω κομπλε ολα τα παιχνιδια θα τα κατεβασω και θα παιζω on-line?

Link to comment
Share on other sites

Άλλαξε το privacy policy του steam;

Αν και λέει 1/8/12,μου το έβγαλε μόλις πήγα να ανοίξω την εφαρμογή .

Είχε αλλάξει όντως τότε και τότε μου είχε βγάλει εμένα το "accept". Απορώ γιατί σου βγήκε τώρα μόνο :p

Link to comment
Share on other sites

Ζητάει επανεπιβεβαίωση μερικές φορές και μετά από Steam Client Update. Μπορεί να το είχε αναβάλλει από την ( προ; )περασμένη βδομάδα που είχε γίνει ένα μικρό και να το έκανε τώρα.

[MENTION=24322]xtrmsnpr[/MENTION]

Πάντως, έχει ξεκινήσει συζήτηση για το νόμιμο ή μη της αναθεώρησης και το γερμανικό ΙΝΚΑ προετοιμάζεται για προσφυγή, αν δεν βελτιώσουν κάποια σημεία. Ρίξε μια ματιά και σε παλιότερες αναρτήσεις εδώ μέσα για λεπτομέρειες.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι είχα αναφέρει ότι ο Βαρουφάκης δουλεύει σαν οικονομολόγος στην VALVe πλέον, οπότε για διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο του σχετικά:

Το περίεργο e-mail | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon

Φοβούμενη την τάση της Microsoft και της Apple να απαιτούν όλο και μεγαλύτερα ποσοστά των εσόδων της (ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες πρόσβαση στα παιχνίδα της Valve μέσα από τους υπολογιστές που τρέχουν το λογισμικό τους), η Valve άρχισε να πειραματίζεται με δικά της μηχανήματα που σου δίνουν την δυνατότητα να παίζεις τα παιχνίδια αυτά χωρίς υπολογιστή (επί του οποίου να έχει εξουσία η Microsoft ή η Apple). Επειδή έχω υπογράψει συμφωνητικό που με δεσμεύει να μην αποκαλύψω τις τεχνολογίες που είδα, δεν μπορώ να σας πω πολλά περισσότερα. Απλά, θα πω ότι πραγματικά είδα το μέλλον. (Δεν είναι λίγο να βλέπεις έναν εικονικό αλλά ρεαλιστικότατο εξωγήινο να στέκεται δίπλα σε έναν πραγματικό άνθρωπο στο ίδιο δωμάτιο με σένα, να περπατά γύρω-γύρω στο δωμάτιο και να σου κλείνει το μάτι. Κι όλα αυτά χωρίς οθόνη, προβολή ή κάποιον υπολογιστή έστω δίπλα σου...)

:turn:

Link to comment
Share on other sites

Valve Playtester Survey :: Steam Discussions

We're looking for folks to come to Valve and playtest both released and unreleased versions of our games as well as play around with some of our hardware prototypes. If you have interest in stopping by (most sessions last around an hour), please fill out the survey below. We're looking for people local to the Seattle/Bellevue area, but you're welcome to fill out the survey no matter where you live as we may have plans for remote playtests in the future.

Αργότερα θα έχει και για international playtesters :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.