inetus3r Δεκέμβριος 23, 2015 #3261 Δεκέμβριος 23, 2015 ξεκίνησαν οι εκπτώσεις ....δεν έχει fast sales κλπ σαν πέρυσι Σε ποιες εκπτώσεις αναφέρεσαι ?
inetus3r Δεκέμβριος 23, 2015 #3263 Δεκέμβριος 23, 2015 Του steam ? Έχει εκπτώσεις το Steam ? Σήμερα ?
inetus3r Δεκέμβριος 23, 2015 #3265 Δεκέμβριος 23, 2015 xmas sales Υπάρχουν ακόμα XMAS Sales στο Steam ? Τι χρονιά έχουμε ?
UltraB Δεκέμβριος 23, 2015 #3266 Δεκέμβριος 23, 2015 STEAM DISCOVERY QUEUE AUTO-CLICKER Το παραπάvω script θα σας βοηθήσει να "μαζέψετε" τις κάρτες από το Discovery Queue. To δοκίμασα με Chrome και δουλεύει άψογα. Απαιτείται το TamperMonkey Το script είναι ασφαλές, το μόνο που κάνει είναι να κάνει click στο κατάλληλο κουμπί.Δε μπορώ να τις πάρω όλες μαζί έτσι; Πρέπει να το κάνω μια φορά τη μέρα, σωστά;
inetus3r Δεκέμβριος 24, 2015 #3267 Δεκέμβριος 24, 2015 Δε μπορώ να τις πάρω όλες μαζί έτσι; Πρέπει να το κάνω μια φορά τη μέρα, σωστά; Το σύστημα δίνει 3 κάρτες κάθε μέρα (κάνοντας τη διαδικασία 3 φορές). Το Steam Level που απαιτείται εξακολουθεί να είναι το 8.
minast Δεκέμβριος 24, 2015 #3268 Δεκέμβριος 24, 2015 Το σύστημα δίνει 3 κάρτες κάθε μέρα (κάνοντας τη διαδικασία 3 φορές). Το Steam Level που απαιτείται εξακολουθεί να είναι το 8.Πάντως σύμφωνα με το FAQ, αρκεί το level 5:http://store.steampowered.com/winterfaq/ 1
UltraB Δεκέμβριος 25, 2015 #3270 Δεκέμβριος 25, 2015 (edited) Πατάω και εγώ και με βγάζει στου Καναδά. Λίγο αργότερα πρόσεξα ότι μου έχει κάνει login με το όνομα ενός dragonball και κάτι αριθμούς. Πως το συνιδιτοποιήσα αυτό; Απλά είχα πράγματα στην κάρτα, πατάω να τα δω και ήταν Total War. Κάνω refresh, με μεταφέρει στο Ρωσικό χωρίς να είμαι logged in αυτή τη φορά. I have no clue what's is going on here! Τώρα είναι στα Πορτογαλικά και μου έδειχνε ότι έχω 40 games Whistlisted. Πατάω και με μετέφερε στο profile του ενός Vincent. Το steam δεν είναι στα καλά του... Μιλάμε μπορείς να δεις τι έχουν άλλα random άτομα στο account. Απορώ γιατί ακόμα δεν έχουν ρίξει το store μέχρι να το φτιάξουν... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 25, 2015 από UltraB
inetus3r Δεκέμβριος 25, 2015 #3271 Δεκέμβριος 25, 2015 (edited) PSA: ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ STEAM Το Steam αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμήκαι παρουσιάζει τις σελίδες τυχαίων χρηστώνμε πρόσβαση στις περισσότερες από τις ευαίσθητες πληροφορίες,στην ουσία στα πάντα εκτός από το password. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 25, 2015 από inetus3r
inetus3r Δεκέμβριος 25, 2015 #3273 Δεκέμβριος 25, 2015 Λίγο αργά το έκαναν, μάλλον κάποιος που δεν πήγε στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ Το Community Market ειναι "επάνω", δεν υπάρχει λόγος να το χρησιμοποιήσετε. 1
LocoDiceGR Δεκέμβριος 25, 2015 #3274 Δεκέμβριος 25, 2015 Λίγο αργά το έκαναν, μάλλον κάποιος που δεν πήγε στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ Το Community Market ειναι "επάνω", δεν υπάρχει λόγος να το χρησιμοποιήσετε. To steam το εριξε μια ομαδα ''hacker'' , οπως και το PSN.
UltraB Δεκέμβριος 25, 2015 #3275 Δεκέμβριος 25, 2015 Πέρα απ την όποια πλάκα που είδα σε μερικά site για το σκηνικό, όσες γνώσεις να έχεις κάποιος κτλ δεν είναι κάτι εύκολο να διαχειριστεί ένα τέτοιο πρόβλημα μιας τόσης μεγάλης εταιρίας και με τόσο κόσμο να περιμένει. Θα μου πείτε δεν είναι ένας αλλά ολόκληρη ομάδα, όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι όσο αφορά το άγχος & το στρες που θα έχουν αυτά τα άτομα τώρα.
astrolabos Δεκέμβριος 25, 2015 #3276 Δεκέμβριος 25, 2015 http://www.pcgamesn.com/steam-security-issue-exposes-e-mail-addresses-payment-history-and-more-info-at-random
inetus3r Δεκέμβριος 25, 2015 #3278 Δεκέμβριος 25, 2015 Θα μου πείτε δεν είναι ένας αλλά ολόκληρη ομάδα, όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι όσο αφορά το άγχος & το στρες που θα έχουν αυτά τα άτομα τώρα. Ολόκληρη ομάδα του... ενός προσώπου. Κάτι σαν την Αττική σύνταξη. "Τα παιδία παίζει" http://www.p4rgaming.com/valve-considers-hiring-more-than-one-person-for-steam-support/ 1
UltraB Δεκέμβριος 26, 2015 #3279 Δεκέμβριος 26, 2015 (edited) Ολόκληρη ομάδα του... ενός προσώπου. Κάτι σαν την Αττική σύνταξη. "Τα παιδία παίζει" http://www.p4rgaming.com/valve-considers-hiring-more-than-one-person-for-steam-support/Σοβαρά τώρα; Μήπως είναι μόνο για τις γιορτές; Αδυνατώ να το πιστέψω! Ναι... διάβασα και τη συνέχεια τώρα... By the way, αν βρείτε κάτι που να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη, ρίξτε ένα PM γιατί όλο αυτό με το caching κάπως παράξενο μου φαίνεται. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 26, 2015 από UltraB
xtrmsnpr Δεκέμβριος 26, 2015 #3280 Δεκέμβριος 26, 2015 και τώρα,ήρθε η ώρα να πέσει το κάστρο του κύριου καπιτάλα GABE.. Warning: Steam has revealed private account information τόσο απλά,τόσο ωραιά! Valve briefly suspends Steam service after security error exposes user information
Recommended Posts