Jump to content

DJD

Recommended Posts

meanwhile in Britain circa 1940, during the german raids:

The Communists attempted to blame the damage and casualties of the Coventry raid on the rich factory owners, big business and landowning interests and called for a negotiated peace.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Χαμος σημερα σε Πλαισια κτλπ απο κοσμακι να ψαχνεται για τους δεκτες.... Α ρε Ελληναρα μια ζωη μα μια ζωη τα ιδια!! Εβλεπες και κατι καλωδιακια hdmi 10 euro και απορεις πως το καλωδιο εχει το 1/3 της τιμης του δεκτη....

Χαμος σημερα σε Πλαισια κτλπ απο κοσμακι να ψαχνεται για τους δεκτες.... Α ρε Ελληναρα μια ζωη μα μια ζωη τα ιδια!! Εβλεπες και κατι καλωδιακια hdmi 10 euro και απορεις πως το καλωδιο εχει το 1/3 της τιμης του δεκτη....

Εδώ σε κοτσοβολο ειχαν το απλο rf καλωδιο και χρεωναν 5 ευρω και το 5μετρο και το 1.5μετρο και όταν τους ρωτησα τι διαφορα εχουν μεταξυ τους η απαντηση ηταν καμια.:suicide: Η χαρα των εταιρειων αυτή η περιοδος....

τέσπα οι γυναίκες είναι ηλίθιες κλασικά, ακόμα και τα μπετά έχουν περισσότερο μυαλό !

(δεν θέλω να θείξω τις γυναικές στο Thelab που καταλαβαίνουν)

περιστατικό

μία που για χ ,ψ λόγους δεν μπορούμε να γίνουμε κάτι παραπάνω διότι θα χαλάσει η παρέα (δίδαγμα δεν πρέπει να υπάρχουν γυναίκες σε ανδροπαρέες, φέρνουν την καταστροφή γιατί κάθε νέο μέλος (αρσενικού γένους) που μπαίνει στην παρέα και είναι ελεύθερη το θηλυκό κολλάει δεν θέλει και πολύ ειδικά αν είναι και τσακπήνα η άλλη) ....

την μία να σου λέει με τον τάδε δεν μιλάω οπότε το μήνυμα ελήφθη και λες προχωράω από την άλλη μία μέρα πριν φύγεις για διακοπές να στα πρήζει επειδή την παραμέλησες και ξεκίνησες να γκομενίζεις και τις να τις λες τι να κάνω από τρία πράγματα και να σου λέει ότι θέλει να περάσει χρόνο μαζί αλλά τελικά όταν έρθει η ώρα να είναι στον κόσμο της , και όταν πας να ξεκινήσεις μια κουβέντα να σου λέει εχμμ είμαι μπερδεμένη δεν ξέρω και ένα κάρω άλλες @@ιες και την τελευταία μέρα που είναι να φύγεις να σου λέει πάρε το καράβι τον 7 να έχουμε λίγο χρόνο μεταξύ μας και μετά να αλλάζει γνώμη και να προτιμάει να πάει στο σπίτι να ξεπλυθεί από την θάλασσα ! .....

αυτά τα έγραψα γιατί έχω πεθάνει στο γέλιο και να σας βάλω στο κλήμα - διότι αφού δεν μπορεί να είναι μαζί μου για τους χ,ψ λόγους πήγε και βρήκε

α) έναν συνονόματο με εμένα

β) γενικά χαρακτηριστικά περίπου ίδια με μένα (πχ ίδια μάτια περίπου)

επίσης τα δυό μας δεν πρόκειται να ξαναπάμε πουθενά μόνοι μας πάντα από εδώ και πέρα θα υπάρχει και ένα άλλο μέλος της παρέας (και καλά μην κάνω εγώ μακακία)

έλα ντε που η αλήθεια είναι τελικά ότι φοβάται τον εαυτό της και όχι εμένα ...

πιστεύω να μην σας κούρασα και να περάσατε καλά / τα είπα και ξαλάφρωσα

μπλαμπλαμπλα

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ούτε εσύ κάνεις γι' αυτήν, ούτε αυτή για σένα.

Κόψε ΜΑΧΑΙΡΙ κάθε επαφή/επικοινωνία μαζί της και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Πολυ ωριμη αυτη η φιλη σου παντως(τουλαχιστον σε αυτο το θεμα) Οτι λεει ο zomg! Τετοιες κοπελλες μονο κακο κανουν και ειδικα σε παρεες και στο τελος ενας απο την παρεα που μολις χαλασε την παρηγορει:mad:

εχει τερματισει κανεις blip n blop ? καποτε το χα παει μακρυα με φιλο, τωρα νιωθω αναπηρια δε μπορω να περασω 2 πιστες

Γνωρισε της τον nicoc να βρεις και εσυ και εμεις το κεφάλι μας ήσυχο :p

bump

...μετα απο μια γυρα απο AMAM...αραγμα....

...καιρο ειχα να φαω τοσο πολυ...

Η άχρηστη παρατήρηση της εβδομάδας:

Αν ποτέ πάτε σε ιατρό/ιατρικό κέντρο προσέξτε τα περιοδικά που έχουν στο σαλόνι.

Μα καλά....μάθημα στη σχολή το κάνουν?:p ''Βγάλτε απ' τη μύγα ξύγκι''

Ο ορθοπεδικός που πήγα είχε ένα περιοδικό και ήταν κατάλογος του Πλαισίου του 2011!

Η οδοντίατρος είχε τρία με το πιο φρέσκο να είναι του Ιανουαρίου. (φέτος)

Η πλάκα είναι ότι μπορεί να έχουν δώσει και 2000ρικα για ένα κακάσχημο τραπεζάκι κατά τ'άλλα...LOL!

Ποντιακη βραδυ ο γειτονας.

Ειναι και φαλτσος ρε γμτο.. :help:

(Ψιλοσχετικο ...)

καθε σουκου πρεπει να ειναι γιορτη για τους ποντιους.

Τους εχω διπλα στο καμπινγκ.Δεν θυμαμαι σαββατο να περασε και να μην εψηναν με δυνατα μουσικη :hehe:

(ειναι μια γειτονια 3-4..ή φερνουν ενισχυσεις..δεν εχω καταλαβει)

υ.γ

Καλα κανουν ..δε με χαλαει..το συνηθισα πλεον το 13.00-16.00 :p

(Ψιλοσχετικο ...)

καθε σουκου πρεπει να ειναι γιορτη για τους ποντιους.

Τους εχω διπλα στο καμπινγκ.Δεν θυμαμαι σαββατο να περασε και να μην εψηναν με δυνατα μουσικη :hehe:

(ειναι μια γειτονια 3-4..ή φερνουν ενισχυσεις..δεν εχω καταλαβει)

υ.γ

Καλα κανουν ..δε με χαλαει..το συνηθισα πλεον το 13.00-16.00 :p

Ε ειμαστε (ειμαι μισος Ποντιος) της μουσικης ιδιως με συνοδεια φαγητου :p

Δεν εχω κανενα προβλημα με την μουσικη μιας και ειναι χωριο οπωτε ο ηχος διασκορπιζεται,

o συγκεκριμενος μενει στην Αμερικη και ερχεται καθε καλοκαιρι και μιας και ερχεται μιας στο τοσο

και λογω χωριου παραπονα δεν κανω , εννοειται αυτο ;)

Aπλα βρε παιδι πολυ φαλτοσς λεμε....ο κακοφωνιξ τραγουδουσε αρειες.

thx για τις συμβουλές σας αλλά είδη αυτήν την τακτική ακολουθώ τεσπα αυτά τελειώσανε

σήμερα έκατσα και καθαρίζω λίγο τους σκληρούς μετά από πάρα πολύ καιρό :baby: μέχρι στιγμής έχω πετάξει 300gb

...μετα απο μια γυρα απο AMAM...αραγμα....

...καιρο ειχα να φαω τοσο πολυ...

πφφφφ φουσκωσα μονο με τη σκεψη...:whistling

τι πηρες ?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.