Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

πόσο στοίχησε αυτό σε σχέση με τα δικάς μας , έχουμε καμια ιδέα?

μαζι με αυτα που εχουν κλεψει?? η με αυτα που οντως πηγαν για τους ολυμπιακους αγωνες?

Έχουμε κανένα live streaming της έναρξης?

Ο αποκωδικοποιητής μου πιάνει τα πάντα εκτός απ' τα κρατικά!:rant:

Έχουμε κανένα live streaming της έναρξης?

Ο αποκωδικοποιητής μου πιάνει τα πάντα εκτός απ' τα κρατικά!:rant:

δεν χανεις και τιποτα... εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου... το μονο που αξιζε ηταν ο Ατκινσον :)

δεν χανεις και τιποτα... εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου... το μονο που αξιζε ηταν ο Ατκινσον :)

Με δουλεύεις έτσι? έχεις λινκ?

Πάω να αποπειραθώ μπας και με πάρει ο ύπνος... πως στο δία δεν νυστάζω δίχως να έχω κοιμηθεί καθόλου εχθές, και προχθές ο ύπνος μου όλος κι όλος ήταν 3 1/2 ώρες αδυνατώ να το κατανοήσω.

Βαρέθηκα να στριφογυρνάω εχθές, μαρτύριο :(

:OT:

Το μεταφέρω εδώ διότι δίπλα είναι off-topic

Ε καλά μην κρύβεσαι και πίσω από τα δακτυλάκι σου. :nono: Έχω ήδη γράψει ότι με ενδιαφέρει το αν έχει κάτι επιλήψιμο η φράση της και όχι το πως μπορεί να το εννοεί ή πως μπορεί ΕΓΩ να νομίζω ότι το εννοεί. Αυτό το ξέρεις, το έχεις διαβάσει. Άρα με δεδομένο αυτό, αποδέχομαι αυτό που λέει. Μέχρι εδώ ίσως να μην υπήρχε θέμα αλλά δεδομένου ότι αυτό που λέει κατά την άποψή σου είναι ξεκάθαρος ρατσισμός, άρα αποδέχομαι μια ξεκάθαρα ρατσιστική άποψη. Άρα και εγώ είμαι ξεκάθαρα ένας ρατσιστής του κερατά. Αυτό εννοείς και μην μου κρύβεσαι. :TD:

Απίστευτος συλλογισμός.

Η φάση είναι, παίζει να είσαι ο μόνος που το είδε έτσι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.