Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ελεύθερη αγορά είναι και οι αγγελίες μάλιστα αφορολόγητες :p

Αν βέβαια πας να παραλάβεις και δεις απόδειξη 120ευρώ έχεις κάθε δικαίωμα να μην παραλάβεις και να του την περάσεις κολάρο :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλα που χαθηκε αυτος?

εδιτ [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] λολ το ειχα ανοιχτο το tab πριν απαντησεις και τωρα ειδα οτι εγραψες το ιδιο

Το να την δώσει παραπάνω απ' όσο την πήρε δεν είναι παράνομο;

Δεν είναι παράνομο... απλά μ_ _ _ κια καθώς παίζει να είχαν 3* τεμάχια και το ένα το πήρε κάποιος που θέλει να βγάλει 100€...

*αριθμός όχι τυχαίος, όλοι οι υπόλοιποι ξέρεται :p

Πάντως ήθελα να ήξερα γιατί είμαι ακόμα γραμμένος στο Newsletter του multirama μια καλή προσφορά έκαναν και αυτή δεν την έβαλαν….

Πηγαινε πίσω από το jumbo.....αν δεν βρέις μέσα στο κάδο ανακύκλωσης που έχουν....περίμενε να περάσει το τρίκυκλο, "αθιγγανοι" νομίζω, και ρώτα τα παλικάρια αν τους περισσεύει καμία!:yes4:

Πηγαινε πίσω από το jumbo.....αν δεν βρέις μέσα στο κάδο ανακύκλωσης που έχουν....περίμενε να περάσει το τρίκυκλο, "αθιγγανοι" νομίζω, και ρώτα τα παλικάρια αν τους περισσεύει καμία!:yes4:

Ναι ειδικά από αυτούς θα πάρεις πολλές. :hehe:

Ξερει κανεις που να βρω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κουτα, περιπου 55x57x60?? Ajex pak θα εχει?

εχω απο aircondition και για να μην παει στα σκουπιδια μπορεις να περασεις απο το σπιτι :)

εχω απο aircondition και για να μην παει στα σκουπιδια μπορεις να περασεις απο το σπιτι :)

Αγόρασα τελικά 3 μεγάαλες κούτες, μία απο αυτές μου κάνει μία χαρά.

Ήρθε και η ώρα για διακοπές και απο εδώ!!

Για 2 βδομάδες πάω να λιαστώ, να γκαγκανιάσω μέχρι να με συλλάβουν στο αεροδρόμιο για λαθρομετανάστη και να φάω τόσο ψάρι που θα βγάλω λέπια!

Καλά να περάσετε όσοι θα πάτε τώρα, καλή επιστροφή όσοι πήγατε, και πολλά φιλιά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.