Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
εχω κανει το iphone hotspot(cosmote) στο laptop με usb και δεν καταλαβαίνω διαφορα απο την adsl..

Ανετα!! Το ιδιο ακριβως εκανα και εγω και επαιζα Αιοn και minecraft με ανεση!!!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Υστερα απο πολυ καιρό στο Android και αφου πέρασε η μιση Samsung απο τα χέρια μου, ειπα να δωσω μια ευκαιρια και στην HTC. Πήρα το One X και έπαιξα λιγο μαζί του....

Τι σκατ@ κάνουν οι μηχανικοί της Samsung?? Το Sense 4.1 της HTC είναι απείρως πιο ελαφρύ, πιο καλογραμμένο, πιο εύχρηστο και πολύ πιο όμορφο απο το TouchWiz... Dafuq???

Τι σκατ@ κάνουν οι μηχανικοί της Samsung?? Το Sense 4.1 της HTC είναι απείρως πιο ελαφρύ, πιο καλογραμμένο, πιο εύχρηστο και πολύ πιο όμορφο απο το TouchWiz... Dafuq???

Δεν πας να τα γράψεις και στο άλλο thread που υποστηρίζουν ότι το SIII είναι το τέλειο τηλέφωνο... :whistle2:

Υστερα απο πολυ καιρό στο Android και αφου πέρασε η μιση Samsung απο τα χέρια μου, ειπα να δωσω μια ευκαιρια και στην HTC. Πήρα το One X και έπαιξα λιγο μαζί του....

Μακρυά απ' αυτά.. Pure Android FTW

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

H motorola όσο την έχω δουλέψει, έχει ατόφιο το android. Ελάχιστα πράματα αλλάζει στο home screen, όλα τα υπόλοιπα όπως είναι μένουν.

Αν δε σαρέσει κκανένα βάζεις custom rom στη χειρότερη.

Και να φανταστείς, εμείς με Sense λέμε πως είναι αργό και βαρύ κλπ και βάζουμε No-Sense custom roms :p

Εγώ πάντως δεν το άλλαξα τελικά, μου αρέσει ότι και να λένε. Μεγειές το X!

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2

day II (Δευτέρα θα ξέρουμε τη νέα κυβέρνηση :crazy_pilot:)

το πόσο καιρό που αναφέρεται;

Ο πιπατσου που ειναι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.