Jump to content

DJD

Recommended Posts

δεν σε πιστευω.. πως μπορεις?? αφου το μηλοφωνο ειναι .... μαγικοοοο :D:magic:

αρχιζει και μου την δινει λιγο αυτο που κανει η αππλε... τεσπααα... περιμενω να ερθουν σουβλακια και ποσταρω στο αλλο θεμαααα :D

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

"...including the ability to send an SMS or iMessage back if you can't take the call"

qvOhz.png

A, ρε Apple με την καινοτομία σου!!!

Επισης, τέτοιο self-sucking για το ποσο καινοτομοι και γαματοι ειναι εκει στο Κουπερτινο δεν εχω ξαναδει...

Δεν είναι το ίδιο Φάνη. Δεν ξέρεις να περπατάς όταν έρχεσαι σε επαφή με την θρησκεία.

"Κάνε την προσευχή σου Φανούλη να σε φιλάει ο Χριστουλης"

Την αγαπάς την Παναγίτσα; Την αγαπάω μανούλα"

Εδώ δίνει την ζωή του ο άλλος , τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ

Να μου έλεγες για τον ΟΣΦΠ το συζητάγαμε : P

Ο άλλος δεν δίνει μόνο την ζωή του, ενίοτε πέρνει και του συνάνθρωπου του επειδή πιστεύει σε κάτι διαφορετικό.

Τέλος πάντων, ο καθένας έχει τις πεποιθήσεις του και τα όριά του, ως Δ.Ο. αυτά που θεωρούμε προσβλητικά θα τα διαγράφουμε, τα υπόλοιπα θα τα αφήνουμε. Δεν περιμένω να συμφωνήσουν άπαντες με αυτή την τακτική αλλά δεν μπορούμε να τους ικανοποιούμε όλους :)

Ο άλλος δεν δίνει μόνο την ζωή του, ενίοτε πέρνει και του συνάνθρωπου του επειδή πιστεύει σε κάτι διαφορετικό.

Τέλος πάντων, ο καθένας έχει τις πεποιθήσεις του και τα όριά του, ως Δ.Ο. αυτά που θεωρούμε προσβλητικά θα τα διαγράφουμε, τα υπόλοιπα θα τα αφήνουμε. Δεν περιμένω να συμφωνήσουν άπαντες με αυτή την τακτική αλλά δεν μπορούμε να τους ικανοποιούμε όλους :)

Το spoiler σε θρησκευτικού περιεχομένου γιατί δεν αναφέρεται ως μια μέση, ικανοποιητική λύση?

Οχι οτι περίμενα να αλλάξει ο κόσμος μου, το είχα πει πως δύσκολα θα ξαναγύριζα, αλλά ο κρυφό-μυλάκιας μέσα μου ήλπιζε...

Αλλά ο γαλαξίας μάλλον ήρθε για να μείνει.

Το iPhone που είχες πάει; Λόγω κουμπιού;

Το spoiler σε θρησκευτικού περιεχομένου γιατί δεν αναφέρεται ως μια μέση, ικανοποιητική λύση?

Προσωπικά θεωρώ πως οι καταχωρήσεις στο συγκεκριμένο thread έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα. Καταχωρήσεις που κατά την άποψή μας παραβιάζουν τους κανόνες του forum τις φιλτράρουμε ήδη, οπότε βλέπω περιττό να εφαρμόσουμε επιπλέον φίλτρο.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, θα το συζητήσω όμως με την Δ.Ο. μιας και δεν έχω το αλάθητο :)

εχω μπερδευτει και δεν αξιζει να κανω νεο θεμα :p ξερετε απο που φευγουν τα κτελ για μαρκοπουλο?? στο site λεει

ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.

Πατησίων 68 & Κότσικα 2
Αθήνα, 104 34

αλλα ισχυει σιγουρα?

on another note

και για οσους απογοητευτηκαν απο το 5ο μηλοφωνο και δεν εχουν τσακωθει με android κτλ

xtreamer smartphone 5", dual sim και με εργοστασιακο root

λανσαρισμενο με το υποσχομενο slogan "why pay more"...

Κατα το 2015 μπορει να βγει :hehe:

Ανευ πλακας, η παρουσιαση του iPhone ειχε κατι που θελω απεγνωσμενα: ενα reversible connector. Τον βαζεις either way και λειτουργει.

Ψοφος στον p0sti που εφήυρε το μονοπλευρο MicroUSB

δεν σε πιστευω.. πως μπορεις?? αφου το μηλοφωνο ειναι .... μαγικοοοο :D:magic:

αρχιζει και μου την δινει λιγο αυτο που κανει η αππλε... τεσπααα... περιμενω να ερθουν σουβλακια και ποσταρω στο αλλο θεμαααα :D

Απ' ότι καταλαβαίνετε παρακαλούμε να ξεκινήσει ο Νίκος σχολή μπας και τρώει στη λέσχη ή να γυρίσει η μητέρα του από τις διακοπές και να του στείλει φαγητά. Μας έχει ξελιγώσει κάθε βράδυ με τα βρώμικα!!

Άντε παναθεμάσε!!! (... δεν με λυπάσαι..) :p

φτουυυυυυυυυυυυυυυυ ξεχασα να τα βγαλω φωτογραφια.... γκαντεμια.. αθηνα ειμαι τωρα :p πειναγα πολυ και ειμαι Home alone οποτε.. :p next time :p

εχω μπερδευτει και δεν αξιζει να κανω νεο θεμα :p ξερετε απο που φευγουν τα κτελ για μαρκοπουλο?? στο site λεει

ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.

Πατησίων 68 & Κότσικα 2
Αθήνα, 104 34

αλλα ισχυει σιγουρα?

Kατέβα στο Μετρό Αλεξάνδρας (Αμπελόκηποι), και πάρτο απο κει...Με το που βγεις από το μετρό έχει στάση!

Τα περισσότερα ΚΤΕΛ περνάνε κι από Μαρκόπουλο πλέον νομίζω...Λαυριο (80%) - Πόρτο Ράφτη (σταντέ), ρωτάς και τον οδηγό ή καμιά γριά με μαύρες τσάντες φουλ από αποφάγια για όλων των ειδών τα αδέσποτα που θα περιμένει στη στάση και θα σου πουν... :p

Κλάψα Νο1:

Έτρεχα πρωτάθλημα B-Spec στο Gran Turismo. Ο 5ος από τους 6 αγώνες ήταν 34 γύροι στη Monza. Είχα βάλει λοιπόν τον οδηγό να οδηγεί, του έδινα κάθε λίγο οδηγίες (ξέρω βλακεία είναι αλλά τί να κάνω, πρέπει να ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, δίνει χρήματα και αυτοκίνητα) και πάμε στα πιτς για ανεφοδιασμό και λάστιχα στον 24ο γύρο. Μετά τον πρόσεχα, ήταν πρώτος με μικρή διαφορά από το 2ο. Σε κάποια φάση έρχεται η μάνα μου να συνεννοηθούμε για κάτι. Δεν έκανα πάνω από 3 λεπτά και ο Μ@Λ@Κ@Σ πάει και μπαίνει στα πιτ μόνος του στον 33ο γύρο....

Τερμάτισε 5ος...

Άμα τον είχα μπροστά μου, θα τον πλάκωνα στις μάπες.

Κλάψα Νο2:

Θέλω να δω τηλεόραση αλλά δεν έχω αποκωδικοποιητή:cry:

Κλάψα Νο2:

Θέλω να δω τηλεόραση αλλά δεν έχω αποκωδικοποιητή:cry:

Δεν χανεις τιποτα. Κερδιζεις εγκεφαλικα κυτταρα και iq. Εχω να δω τηλεοραση απο τα αποτελεσματα των εκλογων.

Τα πιστεύω του πρέπει να κερδίσουν το σεβασμό.

Τα πιστεύω του; Really? Με αυτή την λογική η αφετηρία από την οποία ξεκινάς είναι αυτή που δεν σέβεσαι απολύτως τίποτα.

Δεν είναι διαγωνισμός πλειοψηφίας. Και τρισεκατομμύριο να γίνετε από τη στιγμή που υποστηρίζεται πράγματα δίχως ίχνος απόδειξης, δεν πρόκειται να έρθει ουρανοκατέβατος ο σεβασμός.

Για ποιο σεβασμό μιλάς εδώ; Τον σεβασμό προς αυτό που πιστεύουν ή τον σεβασμό προς αυτούς που πιστεύουν; Πολλοί δεν καταλαβαίνετε ότι με τις αναρτήσεις σας σε κάποιες περιπτώσεις δεν δείχνετε σεβασμό ούτε σε αυτό που πιστεύουν, αλλά ούτε και σε αυτούς που πιστεύουν.

Έπαθες σωματική βλάβη; Έχασες την οικογένειά σου; Έχασες τις οικονομίες σου; Δεν έπαθες τίποτα απολύτως. Προσβάλλεσαι; Χώνεψέ το.

Σωστά, χώνεψέ το. Θα σε προσβάλω μέχρι να πάθεις σωματική βλάβη, να χάσεις την οικογένειά σου ή τις οικονομίες σου. Μετά βλέπουμε. Μέχρι τότε, χώνεψέ το. Πολύ μου αρέσει αυτή η νοοτροπία. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.