Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ποιος μλκας ειπε καλο χειμωνα..και βρεχει απο χθες το πρωι??

Το βραδυ δε(κατα τις 3.00)...δεν υπηρχε δευτερολεπτο να μη υπαρχει αστραπη στον ουρανο..δυνατοι ανεμοι και ειτε εριξε και χαλαζι ..ειτε η βροχη ειχε μεγεθος πετρας.

Ωραια ξεκινησαμε...

στο mega πάντως άκουσα "καλό χειμώνα" τον 15αύγουστο :...:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Η (κοινόχρηστη) κουζίνα, αυτή την στιγμή έχει εμένα, άλλο ένα αγοράκι, και πολλάααα κοριτσάκια.. :dirol:

Κλειδωσε οτι πορτα υπαρχει στη κουζινα και δωστου να καταλαβει! Βγαλε και το αγορακι απ εξω να μη μπερδευτεις!:dirol:

Η (κοινόχρηστη) κουζίνα, αυτή την στιγμή έχει εμένα, άλλο ένα αγοράκι, και πολλάααα κοριτσάκια.. :dirol:

pics or it didn't happen!

pics or it didn't happen!

it didn't happen:spell:

αν μου στείλει κανείς Photo, με μια κοπέλα που έχει τατουάζ Nintendo στο χέρι της και pacman στη πλάτη, του δίνω δώρο 2 max repel και 6 pokeballs. Τελευταία φορά σύμφωνα με μαρτυρίες εκπαιδευτών πέρασε από το pet city Γλυφάδας :jester:

Και στο RMA που έκανα, μου είπαν ότι θα μου έστελναν αμέσως αντικατασταση για να μην περιμένω, αλλά εγώ ο βλακας είχα πάρει από reseller..

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό.. μετά ήρθαν άλλα 2 αγοράκια, και η αναλογία έγινε.. 4/13, αλλά μετά ήρθαν άλλα 2 κορίτσια...

Μετά φύγαμε.

Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό.. μετά ήρθαν άλλα 2 αγοράκια, και η αναλογία έγινε.. 4/13, αλλά μετά ήρθαν άλλα 2 κορίτσια...

Μετά φύγαμε.

για πορτιέρης καλά τα πας :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.