Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

basic : Βούργομον

1η εξέλιξη : Βουργέραμον

2η εξέλιξη : Βουργεδίομον :p

3rd stage : war Bourgediomon

και exclusive 4th stage (final) : Ultra Bourgergamon :triniti:

Digimon :upside:

δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να προσπαθείς να κοιμηθείς και ο άλλος να έχει ξεχάσει την τέντα ανασφάλιστη με αποτέλεσμα αυτό το συνεχόμενο σκουικ-σκουικ από τους οδηγούς, σαν να τρίβονται σίδερα μεταξύ τους :angry:

πως δεν τους ενοχλεί,δεν το καταλαβαίνω :nada:

δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να προσπαθείς να κοιμηθείς και ο άλλος να έχει ξεχάσει την τέντα ανασφάλιστη με αποτέλεσμα αυτό το συνεχόμενο σκουικ-σκουικ από τους οδηγούς, σαν να τρίβονται σίδερα μεταξύ τους :angry:

πως δεν τους ενοχλεί,δεν το καταλαβαίνω :nada:

Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα, απο το να ξυπνάς με κομπρεσέρ:angry:

Και μόλις ξυπνήσεις να σταματάει!!!

Καλημέρα Lab!:)

δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό από μερικούς στο ΠΟΘ που γκρινιάζουν για τέντες και κομπρεσέρ πρωινιάτικα

:p.

Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα, απο το να ξυπνάς με κομπρεσέρ

Και μόλις ξυπνήσεις να σταματάει!!!

χαλάνε ή χτίζουν; αν είναι το πρώτο θα ξεμπερδεύεις γρήγορα,αν όμως χτίζουν καμιά πολυκατοικία τον ήπιες

το'χω ζήσει και ξέρω :p

Καλημέρα και σε εσάς

το off topic λειτουργεί σαν αγχολυτικό

Καλημέρα Lab!:)

δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό από μερικούς στο ΠΟΘ που γκρινιάζουν για τέντες και κομπρεσέρ πρωινιάτικα

:p.

μα για αυτό ξύπνησα και γκρινιάζω.βρήκα τον ένοχο,είναι μια μεγάλης ηλικίας κυρία

που μάλλον δεν πολύ-ακούει.μάλλον θα την επισκεφτώ γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω και δεύτερο βράδυ έτσι

χαλάνε ή χτίζουν; αν είναι το πρώτο θα ξεμπερδεύεις γρήγορα,αν όμως χτίζουν καμιά πολυκατοικία τον ήπιες

το'χω ζήσει και ξέρω :p

Πως μιλάς έτσι στην κοπέλα; :p

καλημερα ...περιμενοντας την σειρα μου στο ικα τουμπας ειναι στο 150 και εχω το 184 μεχρι εναν αιωνα εδω θα βρισκομαι...δωστε μου κουραγιο:fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.