Jump to content

DJD

Recommended Posts

Κυκλοφορούν εδώ και 2 μέρες topless φωτογραφίες της Kate Middleton και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Μα καλά ΠΟΥ ζω; :hehe:

Έχουν βγει, αλλά δεν ξέρω αν οι λίγες -κακής ποιότητας που έχω δει- είναι το "πράγμα"

(περιμένω ΡΜ :D)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Ας παραβλέψουμε το ζήτημα της ερώτησης στο ΠΟΘ, και να πούμε CD;

Να πνιγείς στην κακία σου

Oppa. :p
CD single των PSY ???

yep. Όλο το άλμπουμ είναι:p

FlcXQl.jpg

Gangnam style κατευθείαν από το Gangnam :hehe:

Να πνιγείς στην κακία σου

yep. Όλο το άλμπουμ είναι:p

FlcXQl.jpg

Gangnam style κατευθείαν από το Gangnam :hehe:

Είσαι καμμένος! (pun intended)

Είσαι καμμένος! (pun intended)
σε πληροφορώ δεν είδες τίποτα, τέλος του μήνα έρχεται μεγάλη έκπληξη.. και θα είναι από εμένα :whistling

Κάποιος πήγε να διαρρήξει μάλλον ένα κομμωτήριο στη γειτονιά μου και τώρα ακούγεται ένα συνεχόμενο και διαπεραστικό "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.