Jump to content




DJD

Recommended Posts

HOME

ITS LIVE!

Πρώην BEST fm, "συντονιστείτε"!

:T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T:

Eπειδη ενα δεν ειναι αρκετο.

Αντε γιατι καμμια 10αρια σταθμους που γυρνουσα δεν με κρατησε κανεις...με εξαιρεση ισως εναν ..που απλα δε με ενοχλουσε τοσο ωστε να ψαξω αλλον.

Link to comment
Share on other sites

Εκτός αν είσαι αλλοδαπός, όπου η κάρτα πράσινου χρώματος είναι πάνω από όλα!

ή είσαι ο [MENTION=14956]uNick[/MENTION], όπου η αναζήτηση για την πολύχρωμη κάρτα έχει αναχθεί σε στόχο ζωής :p

Link to comment
Share on other sites

Ε, όχι και λεσβιακό! | SEX | Protagon

Γλίστρησε το φόρεμα, σχεδόν ακούστηκε ο θόρυβος όταν έπεσε στο πάτωμα και έμεινε με ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι και τα κόκκινα παπούτσια. Τα πέταξε με μια νευρική κίνηση και χώθηκε νωχελικά κάτω από το λευκό σεντόνι. Με κοιτούσε πολύ έντονα, αλλά όχι με το ίδιο ύφος.

Είχε γλυκάνει. Δεν μου ζήτησε να γδυθώ. Μου έκανε χώρο να ξαπλώσω δίπλα της. Παράξενη εικόνα τώρα που τη φέρνω στη μνήμη μου.

Δύο γυναίκες ξαπλωμένες σε ένα πολυτελές κρεββάτι, στη μέση του πουθενά.

Link to comment
Share on other sites

Ένα μεγάλο μπράβο κι ευχαριστώ στον πΟΤΕ...

Μετακομίσαμε και μετά από 1.5 μήνα που κάναμε την αίτηση, δεν έχουμε τηλέφωνο και φυσικά internet... Όλοι οι άλλοι, ξέρουν να κατηγορούν τους εναλλακτικούς για τις καθυστερήσεις, εγώ όμως επέμενα ότι φταίει ο πΟΤΕ. Σήμερα λοιπόν μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν, ότι αυτή τη φορά, βρήκαν το σωστό σπίτι (αφού τους δώσαμε στο χέρι τον αριθμό βρόγχου...), αλλά, δεν έχει κενή θέση στο dslam και δεν προβλέπεται να βάζουν νέο dslam σύντομα στην περιοχή γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες... Εκκρεμεί μόλις άλλη μία αίτηση και οι δυό μας δεν είμαστε αρκετοί για να ασχοληθούν. Ας μείνουμε χωρίς. Ο τεχνικός που μας μίλησε στο τηλέφωνο, είπε για την ακρίβεια:

"Ξέρετε, μας έχει αγοράσει η γερμανική Τ... και αυτοί δε δίνουν λεφτά αν δεν υπάρχει λόγος. Θα αργήσουν να σας βάλουν γραμμή γιατί δεν έχει ζήτηση η περιοχή σας."

Δηλαδή, εν έτη 2013, σε αστική περιοχή (δεν είμαστε σε χωριό), δε μπορούμε να έχουμε τηλέφωνο. Πολιτισμός και ανάπτυξη πάνω από όλα.

Link to comment
Share on other sites

Είπα να στο έλεγα εξ' αρχής όταν είπες για τις τρελές καθυστερήσεις και την ατάκα "πρώτα βάλτε τηλέφωνο και μετά κάντε αίτηση για ADSL" ( που συνήθως σημαίνει ότι είτε εκεί παίζει PCM είτε δεν έχουνε ports ή και γραμμές γενικότερα ).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.