Jump to content




DJD

Recommended Posts

Της δουλειάς είναι ωρέ! Δεν έχω παλαβώσει τόσο πολύ (ακόμα :hehe:)

Χρειαζόμουν linuxoμηχάνημα με 2 GPUs για development. Έχω ρίξει τόσο καντήλι στο OSX και χρειαζόμουν αντίστοιχο μηχάνημα με linux...

Link to comment
Share on other sites

θα αποκτήσουμε σκύλο στην οικογένεια...δεν το θέλω καθόλου όμως ότι μάρκα-ράτσα κι αν είναι...τώρα γίναμε και "κακοί άνθρωποι"..."Όποιος δεν αγαπάει τα ζώα..." κτλ...επειδή δήλωσα ότι εγώ δεν επιθυμώ σε καμμια περίπτωση να ασχοληθώ με τις ευθύνες που απορέουν. Και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς...:fight:

Link to comment
Share on other sites

Άμα ήξερες πόσο κάνει το κάθε κομμάτι που έχει μέσα, όχι o/c δεν θα του έκανες, θα του άναβες και καντηλάκι δίπλα να το έχει καλά ο θεούλης! :hehe:

Υποψιαζομαι αλλα αστο καλυτερα ... :beer:

Δεν με καταλαβες αν το κιτ αυτο μινι υδροψηξης θα μπορουσαμε να το βαλουμε σε ενα κανονικο pc

Στάλθηκε απο Thelab.gr Phone

Link to comment
Share on other sites

O μικρός μου αδερφός μπήκε σε αυτή την ΕΣΟ πεζικό (ας μην πω που).

Ότι έχουν κάνει στο στρατόπεδο, π.χ. εκπαίδευση με όπλα κ βαμμένοι με μπογιές κ κλαδιά στο κεφάλι, εκπαίδευση με όπλα κ βολές κλπ.. υπάρχει "φωτογράφος" που τραβάει ατομικές photo με 9€ και ομαδικές με 3€ το κεφάλι. Μαύρα φυσικά! Μέσα σε στρατόπεδο! Πολίτης! Τι να πω ρε φίλε...

(τώρα κατάλαβα γιατί τους απαγορεύουν τα κινητά με κάμερα)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.