Jump to content




DJD

Recommended Posts

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=syURIJh6k5Q]Ρέμος Pomegranate - YouTube[/ame]

χθες παραλίγο να συλλάβουν τον Ρέμο.

είχε και προηγούμενο σκηνικό όταν ήρθαν οι μπάτσοι. αλλα δεν πρόλαβα να το τραβήξω

2:30 και μετά στο τέλος έχει μερικές μπηχτές εκεί

3:37 Ένας φωτογράφος πέφτει στην πισινα

Link to comment
Share on other sites

Παίδες μπορείτε να κάνετε Login στο ebanking της Πειραιώς;

Μόλις μπήκα! Επειδή προσπάθησα να μπω και χθες και προχθές.. μην το φοβάσαι! Απλά αργεί ΠΟΟΟΟΟΛΥ αυτές τις μέρες. Μάλλον πάνε στο νέο datacenter που διαφημίζουν στην αρχική τους.

Επίσης σήμερα, μια και λέμε ότι θέλουμε, βγήκα ψάχνοντας φαρμακείο αναζητώντας μια εξυπηρέτηση..

Μου πήραν τις προάλλες (από επαρχία) 2 πακετάκια οδοντόνημα ακύρωτο (ήθελα κυρωμένο) και τα κράτησα αχρησιμοποίητα, μια και χρησιμοποιώ κυρωμένο. Σιγά τη διαφορά θα μου πείτε κ σιγά το κόστος 3-4€, μα είπα να προσπαθήσω να τα αλλάξω..

Πήγα σε 3 φαρμακεία. Έμπαινα και ευγενικά ζητούσα μια εξυπηρέτηση. Να μου τα αλλάξουν με το ανάλογο κυρωμένο (ίδιας αξίας) τονίζοντας ότι δεν τα έχω πάρει από εδώ..

Ο πρώτος δε με άφησε καν να τελειώσω την έκφρασή μου και μου λέει "δεν παίζει, έφυγες".. :rant:

Μπαίνω στο δεύτερο κ η κοπελιά ενώ πάει να μου πει "ναι βεβαίως", της κάνω δεν τα έχω πάρει από εδώ, είναι από επαρχία, απλά δε μπορώ να τα αλλάξω άμεσα.. μου κάνει "ααα, δεν γίνεται γεια σας!!".

Στο τρίτο μπαίνω μέσα και ξεκαθαρίζω πως δεν τα έχω πάρει από εδώ μα... με διακόπτει κ μου λέει "αυτά δεν είναι που θες; Ορίστε.. κι είσαι έτοιμος!".. :crazy:

Ξέροντας ότι ζητούσα κάτι παράλογο.. μα επειδή ήταν κυρίως μια ανθρώπινη εξυπηρέτηση.. δεν θα έχω δίκιο αν δεν ξαναπατήσω στα 2 πρώτα φαρμακεία;;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.