Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Ε όχι και γκομενάκι, 35 χρονών... Γραία

Από το να βλέπω τη Σταυρούλα, προτιμώ να βλέπω αυτή την 35αρα "Γραία" :p

α. Δεν ξέρω τη Σταυρούλα

β. Η αντιρρήσεις μου ήταν ως προς τον χαρακτηρισμό γκομενάκι. Γκομενάκι είναι 18-20 ετών. Στα 35 που είναι ετούτη, μιλάμε για MILF.

Η πιο σαύρα και ξενέρωτη γυναίκα που έχω δει σε πλατό εκπομπής είναι η Ελένη Ψυχούλη (Σεφ στον Αέρα @ ΣΚΑΪ).

Δοκιμάστε να κλείσετε την εικόνα, ο τρόπος που μιλάει σου σπάει τα νεύρα. :TD:

psix-300x296.jpg

Το κάνεις λάθος, για αυτό. Πρέπει να κλείσεις τον ήχο και να αφήσεις την εικόνα.:rofl::rofl:

Άσχημη είναι, απλώς πρότεινα την άλλη σειρά για να καταλάβεις πόσο σαύρα παραμένει και με τη φωνή μονάχα.

Κοιτάω για σπίτια.. Έχω βρει κάποια από 30 έως 60m2 στα 250-350€.. Κοιτάω από περιέργεια στις μονοκατοικίες/βίλλες και βρίσκω ένα 200m2, του 2007 και σε καλό σημείο σχετικά στα 350€.. Αναρωτιέμαι, what's the catch? :hehe:

Είναι με γκάζι η θέρμανση φαντάζομαι.. Δεν ξέρω βέβαια αν και πόσο πιο φτηνό είναι από το πετρέλαιο.

Στο Ιάσιο κοιτάω.

Αν λάβουμε υπ' όψιν μας το περιστατικό του Πολωνού, η 55χρονη σαύρα ιδιοκτήτρια θα θέλει "ανταλλάγματα".

Here's the catch.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.