Jump to content



Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)


DJD

Recommended Posts

Ειδα τον πιλοτο Newsroom. Καλη η πρωτη εντυπωση αλλα μιλανε ΠΟΛΥ (ΠΟΛΛΟΙ) και ΓΡΗΓΟΡΑ... τουλαχιστον ομως υπαρχει μια Α ποιοτητα. Παντως ακομα και τους ελληνικους υποτιτλους δεν νομιζω να τους προλαβαινω αν τα γραφουν ολα.

Link to comment
Share on other sites

^Βλέπω το δεύτερο τώρα, το spacebar βολεύει τελικά σαν συντόμευση. Μου θύμισε προβολές Wire/Deadwood, λεξικό πρόχειρο δίπλα, αγγλικοί υπότιτλοι και 2η προβολή όταν βγουν ελληνικοί.

Όσο για τη σειρά, κλασική περίπτωση HBO, καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που το πάει. Αν συνεχίσει έτσι, για τα δικά μου γούστα πάει 2ο φέτος, κάτω από το boss.

Link to comment
Share on other sites

Οντως μιλανε αρκετα γρηγορα αλλα οπως και στο wire, μαλλον συνηθιζεις. Παρα πολυ καλο παντως, και ο πρωταγωνιστης πολυ καλος. Βεβαια απο την αλλη, κακη σειρα != ΗΒΟ.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ξεκίνησα το Misfits.

Καλές οι 2 πρώτες σεζόν, αλλά το τέλος της 2ης και το 1ο επεισόδιο της 3ης δεν με εντυπωσίασαν σε αντίθεση με τα προηγούμενα.

Να το συνεχίσω? Αξίζει?

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρουσα, γιατί υπήρχε και το Boss. ;)

Προσωπικά στο GOT μου φαίνεται πως λείπει κάτι (μάχες; ), το homeland ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αλλά το Boss... τουλάχιστον δώσανε στον Kelsey Grammer (τον πρωταγωνιστή της σειράς) αυτό που του άξιζε. Μιλάμε για σειρά επιπέδου Wire (το οποίο παρεμπιπτόντως δεν πήρε ποτέ βραβείο σαν σειρά), τουλάχιστον η 1η σεζόν.

Η σειρά ανανεώθηκε για 2η σεζόν πριν καν προβληθεί η 1η. Πρεμιέρα 2ης σεζόν 17 Αυγούστου.

(φώτο)

9R9ch.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.