Thresh86 Ιούνιος 20, 2019 #7141 Ιούνιος 20, 2019 Too old to die young (2019) απο Amazon Είναι ο ίδιος σκηνοθέτης με το Neon Demon https://www.imdb.com/title/tt1974419/?r ... f_=nv_sr_1 Μεγάλα επεισόδια , τουλάχιστον τα 3 πρώτα , 1.30 ώρα περίπου. Αμερικανικός υπόκοσμος απο τα μάτια ενός αστυνομικού, μεξικάνικο καρτέλ , μπόλικες δολοφονίες , περίεργες - παράνομες σχέσεις Παίζει με neon , bizzare κ mystery που θυμίζει δεκαετία 70 , διάφορες πινελιές απο Tarantino , Kubrick με φοβερή φωτογραφία, πολύ ταιριαστή μουσική , χρώματα . Χαρακτήρες με γωνίες, υποδόριες επιθυμίες κ υποθέτω θα ξετυλιχθούν περισσότερο. Το μόνο ζόρικο είναι ο ρυθμός του , που όπως κ στο Neon Demon, δίνει μεγάλη σημασία στην έκφραση της σκηνής (ή μάλλον στην έλλειψη αυτής) οπότε μιλάμε για αγγελοπουλικά πλάνα σε μερικά σημεία , που υπάρχουν περιπτώσεις όπως στο 2ο επεισόδιο που ακροβατεί επικίνδυνα στο να γίνει παντελώς σουρεάλ. Δεν το κάνει όμως, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, κ εκεί είναι η μαγεία της. 4
trib Ιούνιος 21, 2019 #7142 Ιούνιος 21, 2019 Παίζει ο Miles Teller που είναι γενικά περίεργο τυπάκι αλλά μου αρέσει στις ταινίες του. Θα την ελέγξω τη σειρά διότι μου αρέσει η αργή εξέλιξη των πραγμάτων, ειδικά αν υπάρχει σωστό build-up των χαρακτήρων. 1
tommybertsen Ιούλιος 20, 2019 #7145 Ιούλιος 20, 2019 Έχω πολύ low expectations για το παραπάνω. Μακάρι να διαψευστώ. Πότε βγαίνει, έχουμε καμιά ιδέα;
HotPeanut Ιούλιος 20, 2019 #7146 Ιούλιος 20, 2019 Stranger things s03 Πολύ καλή! Ισάξια ισως και καλύτερη απο την πρώτη. 1
ΓιαγκΤ Ιούλιος 20, 2019 #7147 Ιούλιος 20, 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: Μπήκε ο μλκς στο φάρμακο.. απαίσιος έγινε
yanni Ιούλιος 30, 2019 #7153 Ιούλιος 30, 2019 Δεν είναι σειρά, αλλά μιας και είναι ένα σύνολο από πλήθος μικρών ταινιών Sci Fi είπα να το βάλω εδώ. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε το About DUST – WatchDust.com DUST - YouTube Αν ανακάλυψα κάτι που όλοι ξέρατε, my apologies. Αλλά αν δεν το ξέρατε, έχει μπόλικο υλικό με μικρά Sci Fi φιλμάκια για κάλυψη μικρών διαστημάτων χρόνου, όπου ακόμα και ένα επεισόδιο των 45 λεπτών μπορεί να φαντάζει μεγάλο π.χ. 1 1
icy20 Αύγουστος 4, 2019 #7156 Αύγουστος 4, 2019 12 minutes ago, tommybertsen said: Bates Motel Μέχρι στιγμής, καλό. Καλο ειναι απλα στο τελος λιγο γινεται παρανοια... Το ειδα παντως ολο 1
tommybertsen Αύγουστος 4, 2019 #7157 Αύγουστος 4, 2019 Παράνοια είναι και το Psycho, οπότε why not ? Υποτίθεται ότι είναι prequel αλλά από ότι είδα σε μοντέρνα εποχή με αρκετά πραγματάκια going on Εννοείται ότι θα περάσει καλά η ώρα με το συγκεκριμένο. Αφήσαμε το sharp objects για λίγο, είναι πολύ ψυχοπλάκωμα!
Thresh86 Αύγουστος 6, 2019 #7160 Αύγουστος 6, 2019 Μια Justice League copycat , που οι υπερήρωες είναι πολύ πιο σκοτεινοί/διεστραμμένοι , με φοβερά εγκλήματα κ μια παρέα προσπαθεί να τους ξεσκεπάσει. Μέσα απο κουβάδες αίματος κ κόκκαλα, έχει στιβαρή εξέλιξη , οι ηθοποιοί έχουν αγκαλιάσει το εγχείρημα κ τα εφέ προσθέτουν στο όλο concept. Το comic δεν το ξέρω αλλά είδα κ τα 8 επεισόδια σε λίγες μέρες, μου άρεσε πολύ.
Recommended Posts