Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Toshiba κυκλοφορεί το νέο της DynaPad

    Toshiba Dynapad 1992 2 (1)


    To πρώτο Dynapad της Toshiba

     

    Έτσι όπως και στο Surface της Micrtosoft βρίσκουμε και εδώ μια λεπτή σχεδίαση με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και οθόνη 12". Χαρακτηριστικό του Dynapad είναι το Wacom Active Electrostatics TruPen, ένα stylus με δυνατότητα 2048 επιπέδων πίεσης, συμβατό με το Office της Microsoft και τον Edge, όπως επίσης και με τις εφαρμογές της Toshiba.

     

    toshiba2.0

     

    Σύμφωνα με τη Microsoft η αίσθηση χρήσης του Wacom stylus έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μοιάζει με την γραφή σε χαρτί με αληθινό στυλό και το μέγεθος της συσκευής να είναι σαν τα πραγματικά σημειωματάρια. Η Toshiba ισχυρίζεται ότι η συσκευή της, αν και δεν είναι η μοναδική συσκευή με αυτές τις δυνατότητες, είναι πιο φιλική στο να κρατάει κάποιος σημειώσεις σε αυτήν.

     

    Toshiba dynaPad Windows 10 Tablet image 2 1024x671

     

    Οι σημειώσεις αυτές καταγράφονται σε μία IPS οθόνη ανάλυσης 1920 x 1280 με φίλτρα τα οποία προφυλάσσουν την οθόνη από ανακλάσεις και δακτυλικά αποτυπώματα. Εσωτερικά βρίσκουμε έναν επεξεργαστή Atom στα 1.44 GHz και 4GB μνήμης. Σίγουρα δεν μπορεί να συναγωνιστεί το Surface Pro 4 στις επιδόσεις αλλά η εταιρία δηλώνει ότι είναι το ελαφρύτερο και λεπτότερο 2 σε ένα tablet στον κόσμο. Το βάρος του, χωρίς το πληκτρολόγιο, είναι μόλις 569 γραμμάρια και το πάχος του 6.6mm. Με το πληκτρολόγια ζυγίζει 996 γραμμάρια και το πάχος του αυξάνεται στα 14.9 mm

     

    To νέο DynaPad είναι άμεσα διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Ιαπωνία αλλά στον υπόλοιπο κόσμο θα κυκλοφορήσει αρχές του 2016. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για την τιμή του αλλά στην Ιαπωνία θα στοιχίζει περίπου 1080 δολάρια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.