Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H DEEPCOOL στην COMPUTEX 2016

    Το 2015, η DEEPCOOL κυκλοφόρησε το κουτί  GENOME,  το πρώτο κουτί με ενσωματωμένη AIO υδρόψυξη με ένα διπλό ελικοειδές ντεπόζιτο, το οποίο, εκτός από εμφάνιση πρόσθετε και λειτουργικότητα.

     

    Σήμερα η DEEPCOOL ανακοίνωσε το νέο κουτί  Genome-ROG Certified Edition, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από τη ROG και έχει σχεδιαστεί με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ROG. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού στα χρώματα της ROG με φωτιζόμενο λογότυπο αλλά και τα απαραίτητο ψυγείο, water block, και ντεπόζιτο. Η προτεινόμενη λιανική τιμή  του είναι 299.99 δολάρια.

     

    ef499953-e7e0-420d-813c-77b3a4202b09.jpg


    Στην COMPUTEX 2016, η DEEPCOOL ανακοίνωσε ένα νέο επαναστατικό κουτί με το όνομα New Ark, το οποίο έχει υιοθετήσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έκαναν το GENOME τόσο δημοφιλές αλλά τα προσάρμοσε σε μία νέα γενιά κουτιών. Το New Ark είναι ακόμα ένα ATX κουτί με ενσωματωμένη υδρόψυξη. Διαθέτει CAPTAIN block και αντλία, ψυγείο 360mm και τρεις προεγκατεστημένους PWM ανεμιστήρες με διπλή φτερωτή. Οι τελευταίες καινοτομίες συμπεριλαμβάνουν μία εξολοκλήρου κατασκευή από αλουμίνιο, ενσωματωμένο σύστημα RGB φωτισμού, (Gamer Storm logo, Dragon Scale lighting) και ένα ειδικά σχεδιασμένο και λειτουργικό εσωτερικό χώρο.

     

    06eed427-7a4f-4521-8a05-dce6012b2440.jpg

     

    Οι λάτρεις της υδρόψυξης θα βρούνε ένα διαφανές ντεπόζιτο και κανάλια τα οποία εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση προσφέρουν με μεγαλύτερη διαδρομή του ψυκτικού υγρού. Το New Ark είναι συμβατό με ψυγεία διαστάσεων μέχρι και 420mm ενώ η κάρτα γραφικών μπορεί να τοποθετηθεί και κάθετα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι 349.99 δολάρια.

     

    2ad6e7da-c51b-4f0b-b434-3a72cd5fca4e.jpg

     

    Με στόχο την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση, η DEEPCOOL κυκλοφόρησε επίσης μία αναβαθμισμένη ψύκτρα την Neptwin RGB, η οποία διαθέτει έναν πατενταρισμένο σχεδιασμό με βελτιωμένα fins και heat pipes, τα οποία βελτιώνουν δραστικά την απόδοση της ψύκτρας στην απαγωγή της θερμότητας. Επιπλέον ο δυναμικός RGB φωτισμός στο πάνω μέρος της ψύκτρας προσδίδει μία εντυπωσιακή εμφάνιση ενώ το ύψος της στα 160mm εξασφαλίζει τη  συμβατότητα με τα περισσότερα κουτιά

     

    Παράλληλα η DEEPCOOL ανακοίνωσε τον ανεμιστήρα MF360, τον πρώτο ανεστραμμένο RGB ανεμιστήρα κουτιού. Έχει μεταλλικό σώμα και εντυπωσιακό RGB φωτισμό. Ο σχεδιασμός του μειώνει τους κραδασμούς και τον θόρυβο αλλά βελτιώνει τη ροή και την πίεση του αέρα. Η DEEPCOOL σχεδίασε τον MF360 ώστε να είναι ο πρώτος από μία νέα γενιά ανεμιστήρων κουτιού στα 120mm.
     

    e5484081-def9-424b-83cd-48a824e5b1ef.jpg


    Ο  DEEPCOOL MF360 είναι εφοδιασμένος με έναν ελεγκτή για τον έλεγχο των στροφών αλλά και του φωτισμού για όλους τους φωτιζόμενους ανεμιστήρες και τα LED του κουτιού. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τον φωτισμό και από το κινητό σας μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι 69.99 δολάρια.


     Πηγή : deepcool


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.