Jump to content



  • yanni
    yanni

    Έως 30% αύξηση επιδόσεων υπόσχονται τα νέα Intel Apollo Lake SOCs

    Η σειρά Apollo Lake της Intel έρχεται να διαδεχθεί τα SOCs της σειράς Braswell και να προσφέρει σημαντικά υψηλότερες επιδόσεις. Πρόκειται για χαμηλής κατανάλωσης SOCs τα οποία προορίζονται για χρήση σε χαμηλού κόστους συστήματα, όπως tablets, 2in1, laptops, mini PCs, αλλά και desktops, τα οποία προορίζονται για απλή χρήση, όπως θέαση ταινιών και internet.

     

    Μπορεί πριν έναν μήνα η Intel να ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την ακύρωση των Broxton και SoFIA, αλλά αυτό δεν συνέβη και με την σειρά Apollo Lake, η οποία και ανακοινώθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμη μέσα στο δεύτερο μισό του έτους. Η νέα σειρά, η οποία θα διαδεχθεί τους Braswell, βασίζεται στην αρχιτεκτονική Goldmont και έρχεται να προσφέρει έως και 30% υψηλότερες επιδόσεις, τόσο στον τομέα της CPU, όσο και στον τομέα της ενσωματωμένης GPU. Αυτό θα το επιτυγχάνει προσφέροντας παράλληλα και έως 15% μεγαλύτερη αυτονομία. Στα χαρακτηριστικά των νέων Apollo Lake έχουμε επίσης, υποστήριξη για USB Type C, αλλά και μνήμες τύπου DDR3L, LPDDR3 και LPDDR4.

     

    575693f41666f-ApolloLakepresentation2.jpg

     

    Apollo Lake presentation 1.jpg

     

    Τα νέα Apollo Lake chips θα είναι διαθέσιμα κάτω από τα brands Celeron και Pentium N και J, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα Braswell μοντέλα που θα αντικαταστήσουν.

     

    Η Intel είχε αποκαλύψει αρκετά στοιχεία για τους Apollo Lake στα μέσα Απριλίου, οπότε και σας είχαμε ενημερώσει σχετικά: Η Intel αποκάλυψε την νέα της πλατφόρμα Apollo Lake - TheLab.gr

     

    Πηγή: Intel Apollo Lake chips to offer 30 percent performance boost over Braswell


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.