Jump to content



  • yanni
    yanni

    Διαθέσιμα προς παραγγελία τα Qualcomm Snapdragon 810 reference hardware kits

    Και οι δύο συσκευές ενσωματώνουν προφανώς το Qualcomm Snapdragon 810 chipset το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις επεξεργαστές Cortex A57 και τέσσερις επεξεργαστές Cortex A53, την Adreno 430 GPU, αλλά και το Qualcomm Hexagon V56 DSP.

    Qualcomm snapdragon 810 reference kits 02

    Ειδικότερα για το smartphone έχουμε 4GB μνήμης LP-DDR4(πρώτη φορά διαθέσιμη σε καταναλωτική συσκευή), 32GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD υποδοχής και οθόνη 6,2'' ανάλυσης 2560 x 1600 pixels. Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες με την βασική πίσω να είναι των 13MP με δυνατότητα λήψης 4K video και μια δευτερεύουσα μπροστά των 4MP, με δυνατότητα λήψης video ανάλυσης 1080p. Η μπαταρία είναι των 3020mAh και υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης της Qualcomm, Quick Charge 2.0. Όσον αφορά το λειτουργικό, αυτό θα είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση του Android.

    Qualcomm snapdragon 810 reference kits 03

    Qualcomm snapdragon 810 reference kits 04

    Το tablet διαθέτει παρόμοιο hardware με τις σημαντικότερες διαφορές να είναι προφανώς η οθόνη, η οποία είναι των 10,1'' ανάλυσης 3840 x 2160 pixels και ο αποθηκευτικός χώρος που ανέρχεται στα 64GB. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 7560mAh. Επιπλέον των δύο κύριων καμερών υπάρχει και ένα ζευγάρι 3D IR κάμερες. Τόσο το smartphone όσο και το tablet είναι εξοπλισμένα με πληθώρα αισθητήρων, αλλά και οκτώ μικρόφωνα.

    Η αποστολή τόσο του smartphone όσο και του tablet προς τους ενδιαφερόμενους αγοραστές τους, αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.