Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Qualcomm ανακοίνωσε τον Snapdragon 821

    Η Qualcomm ανακοίνωσε το νέο μέλος της σειράς επεξεργαστών Snapdragon 800, τον Snapdragon 821. Σύμφωνα με την εταιρία θα τον δούμε σε συσκευές το τρέχον εξάμηνο και θα μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα τις νέες εφαρμογές VR/AR .


    Η εταιρία δήλωσε σε σχετική ανάρτηση στο ιστολόγιό της :

    “Κατασκευασμένος με την τεχνολογία η οποία πρωτοεμφανίστηκε με τον Snapdragon 820, ο 821 παρέχει πιο γρήγορες ταχύτητες, καλύτερη ενεργειακή διαχείριση, μεγαλύτερες επιδόσεις στις εφαρμογές και εξασφαλίζει ότι οι συσκευές οι οποίες θα εξοπλιστούν με αυτόν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των χρηστών”.

     

    snapdragon-821-feature.jpg


    Ο Snapdragon 821 προσθέτει ένα 10 τοις εκατό στις επιδόσεις του 820, με έναν τετραπύρηνο Qualcomm Kryo επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.4GHz. Οι βελτιώσεις αυτές που φέρνει το νέο chip είναι σχετικά μικρές με αποτέλεσμα  οι κάτοχοι των συσκευών οι οποίες διαθέτουν τον Snapdragon 820 όπως για παράδειγμα το  Samsung Galaxy S7, το Xiaomi Mi5, το LG G5 και το HTC 10, δεν θα αισθανθούν ότι ξεπεράστηκε η τεχνολογία που διαθέτουν τα κινητά τους.

     

    Σύμφωνα με την Qualcomm, ο Snapdragon 821 θα κυκλοφορεί παράλληλα με τον Snapdragon 820, και δεν πρόκειται να τον  αντικαταστήσει αλλά να τον συμπληρώσει και “να επεκτείνει τα ανταγωνιστικά δυνατά σημεία της σειράς Snapdragon 800".

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.