Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Toshiba ανακοινώνει τις κάρτες μνήμης Exceria Pro SD και Exceria microSD

    Είναι ιδανικές για επαγγελματίες φωτογράφους με μηχανές DSLR και για εικονολήπτες αθλημάτων αφού οι EXCERIA Pro SD και η EXCERIA microSD παρέχουν εξαιρετική απόδοση με υψηλές ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης για φωτογραφίες και βίντεο 4Κ χωρίς καθυστερήσεις.

     

    "Η καταγραφή των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής μας δεν πρέπει να περιορίζονται από την ταχύτητα και τον χώρο", σημειώνει ο Maciek Brzeski, Vice President του τμήματος Branded Storage Products, της Toshiba Digital Product Division. Η κάρτα μνήμης EXCERIA Pro SD επιτρέπει στους επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες του εξοπλισμού τους που είναι συμβατό με το πρότυπο UHS-II-. Με ταχύτητες ανάγνωσης 260 ΜΒ/s και εγγραφής 240 MB/s η EXCERIA Pro SD μπορεί να μεταφέρει φωτογραφίες και βίντεο πιο γρήγορα από άλλες κάρτες που δεν ακολουθούν το UHS-II- πρότυπο.

     

    Η EXCERIA microSD διαθέτει ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι 95 ΜΒ/s και εγγραφής έως και 60 MB/s. Σχεδιασμένες για action cameras, κινητά τηλέφωνα και tablets αυτή κάρτα μνήμης είναι αδιάβροχη και δεν επηρεάζεται από ακτίνες Χ.

     

    Είναι διαθέσιμες με χωρητικότητες μέχρι και 128 GB για την EXCERIA Pro SD και μέχρι 64 GB για την EXCERIA microSD. Μπορούν να αποθηκεύσουν ολόκληρα HD βίντεο και χιλιάδες φωτογραφίες και είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να αποθηκεύουν φωτογραφίες σε burst mode και βίντεο υψηλής ανάλυσης. Διαθέτουν επίσης τον χαρακτηρισμό UHS Speed Class 3 (U3), υποστηρίζουν δηλαδή την εγγραφή και αναπαραγωγή 4Κ βίντεο.

     

    Η EXCERIA Pro SD είναι άμεσα διαθέσιμη προς αγορά και η προτεινόμενη λιανική τιμή τους ξεκινάει από τα 99.99 δολάρια για την έκδοση στα 16GB, τα 179.99 δολάρια για τα 32GB, τα 349.99 δολάρια για τα 64GB και τα 699.99 δολάρια για τα 128GB. Η εγγύησή της είναι για 5 χρόνια.

     

    Η EXCERIA microSD είναι άμεσα διαθέσιμη προς αγορά και η προτεινόμενη λιανική τιμή τους ξεκινάει από τα 59.99 δολάρια για τα 16GB, τα 99.99 δολάρια για τα 32GB και τα 179.99 δολάρια για τα 64GB. Η εγγύησή της είναι για 5 χρόνια.

     


    52b

    52a

     

    52c

    52d


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.