Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο κουτί από την Lian Li 

    Η Lian-Li Industrial Co. Ltd ανακοίνωσε το νέο της κουτί  PC-J60 κατασκευασμένο από αλουμίνιο με ειδική πρόβλεψη για τη διαχείριση των καλωδίων. Το PC-J60 διαθέτει έναν χώρο στο κάτω μέρος στο οποίο τοποθετούνται οι δίσκοι και το τροφοδοτικό, ο οποίος χωρίζεται από το υπόλοιπο κουτί με ένα μεγάλο αλουμινένιο κάλυμμα.

     

    23b.jpg

     

    Έτσι μόνο οι κάρτες γραφικών και τα άλλα μέρη του συστήματος είναι ορατά από το πλαϊνό παράθυρο. Διάφορες τρύπες καλυμμένες με ελαστικό αλλά και ειδικά μόνιμα δεματικά εξασφαλίζουν την άνετη και γρήγορη οργάνωση των καλωδίων του συστήματός σας.

     

    Με το PC-J60 περιλαμβάνονται και δύο ανεμιστήρες των  120mm οι οποίοι εισάγουν τον αέρα από το μπροστινό panel. Ένας ακόμα μεγαλύτερος ανεμιστήρας των 140mm σπρώχνει τον αέρα προς τα κάτω και το τροφοδοτικό αναλαμβάνει να τον εξάγει στο πίσω μέρος. 

     

    J60-f-01.jpg

     

    Στο πάνω μέρος ο  χρήστης μπορεί να τοποθετήσει ακόμα τρεις ανεμιστήρες των 120mm ή ψυγείο υδρόψυξης μήκους 430mm, πλάτους, 160mm και πάχους 60mm.  Όλοι οι ανεμιστήρες που περιλαμβάνονται στο κουτί διαθέτουν αφαιρούμενα φίλτρα σκόνης.

     

    Οι θέσεις των δίσκων είναι τοποθετημένες στο κάτω μέρος του κουτιού, κάνοντας χώρο για επτά κάρτες επέκτασης και κάρτες γραφικών μήκους μέχρι 410mm. Κάθε θήκη για τους δίσκους μπορεί να δεχθεί δύο συσκευές 3.5" ή 2.5" σε ειδικές αντικραδασμικές θέσεις. Ένας ακόμα δίσκος  3.5" ή 2.5" μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της βάσης της μητρικής φτάνοντας έτσι τον μέγιστο αριθμό δίσκων στους έξι. Το PC-J60 μπορεί να δεχθεί ψύκτρες για τον επεξεργαστή με μέγιστο ύψος τα 160mm και ATX τροφοδοτικά με μέγιστο μήκος τα 210mm.

     

    Η έκδοση του PC-J60 με πλαϊνό παράθυρο θα στοιχίζει 210 δολάρια ενώ αυτή χωρίς το πλαϊνό παράθυρο θα στοιχίζει 189 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από τις 11 Απριλίου.

     

     

    Πηγή : techpowerup

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.