Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Apple ανακοίνωσε το νέο iPhone SE με οθόνη 4"

    Οι φήμες για το iPhone, με την μικρή οθόνη των 4" είχαν ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο, με τις πρώτες από αυτές να αναφέρουν ότι θα κυκλοφορούσε μαζί με το iPhone 6S και το 6S Plus. Σήμερα οι φήμες έγιναν πραγματικότητα.

     

    iphonese-gallery2-2016.jpg

     

    Η φημολογούμενη συσκευή ήταν αρχικά γνωστή ως iPhone 6C, μετά ως  iPhone 5SE και τελικά iPhone SE, όπου SE σημαίνει Special Edition.

    To iPhone SE θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή A9, τον ίδιο με το iPhone 6S, ο οποίος θα προσφέρει διπλάσιες επιδόσεις από ότι το iPhone 5S και τριπλάσιες επιδόσεις της κάρτας γραφικών.

     

    Η κάμερα θα είναι ή ίδια με το  iPhone 6S, στα 12 MP και θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως Live Photos και 4K video. Το νέο iPhone θα έχει την ίδια μπροστινή κάμερα, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την οθόνη ως flash. 

     

    iphonese-gallery4-2016.jpg

     

    Το νέο τηλέφωνο της Apple θα ξεκινάει από τα 399 δολάρια για την έκδοση των 16 GB και 499 δολάρια για την έκδοση με τα 64 GB, πιο φθηνό δηλαδή από το iPhone 5S και θα είναι διαθέσιμο από τις 31 Μαρτίου. Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει είναι τα : Silver, Gold, Space Gray και Rose Gold.

     

    Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του μπορείτε να τα δείτε εδώ.

     

    iphonese-gallery4-2016.jpg

     

    Πηγή : neowin


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.