Jump to content
 • Corsair K70 RGB Rapidfire Mechanical Gaming Keyboard


  Déjà vu ή προμνησία ονομάζουμε την αίσθηση ότι κάποιος έχει δει ή βιώσει ξανά στο παρελθόν μία κατάσταση. Η εμπειρία της προμνησίας συνοδεύεται συνήθως από μία αίσθηση "παράξενου", και αποδίδεται από το υποκείμενο της εμπειρίας σε όνειρό του, παρόλο το ότι υπάρχει η αίσθηση ότι η εμπειρία έχει πραγματικά υπάρξει στο παρελθόν. Το φαινόμενο είναι αρκετά συχνό και επίσημες έρευνες έχουν δείξει ότι περισσότερο από το 70% των ανθρώπων το έχουν βιώσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Κάτι τέτοιο νιώσαμε με την έλευση του Corsair K70 RGB Rapidfire στο εργαστήρι. Ίδιος σχεδιασμός, ίδια εμφάνιση, με κάποιες οπτικές βελτιώσεις στα πλήκτρα των μηχανικών διακοπτών (πάλι καλά).

   

  giphy.gif

   

  Μετά την επιτυχία του K70 RGB, το οποίο το είχατε δει εδώ, η εταιρία προσπάθησε να επαναλάβει την επιτυχία της σειράς, ντοπάροντας κάποια χαρακτηριστικά του. Στην ουσία το K70 RGB Rapidfire είναι ένα ακόμα μοντέλο της σειράς, το οποίο διαφοροποιείται όπως και τα άλλα στους μηχανικούς διακόπτες τους οποίους φέρει. Έτσι, με λίγα λόγια έχουμε ένα προϊόν ίδιο, αλλά διαφορετικό. Και λίγο πιο πλούσιο από την προηγούμενη φορά όσον αφορά τα συνοδευτικά αξεσουάρ του. Όλα αυτά, με μια ειδοποιό διαφορά. Οι μηχανικοί διακόπτες δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιοι.

   

  large.K70_RAPIDFIRE_RGB_NA_01.png

   

  Διαβάστε παρακάτω λοιπόν, για να δείτε την παρουσίαση του Corsair K70 RGB Rapidfire, και να διαπιστώσετε και εσείς, τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την έκδοση Rapidfire από τον «πρόγονό» της.

   

   

  FF4013B33F814CD7A49FFCA785001BA6.ashx

  Πολυχρωμία, οπίσθιος φωτισμός ανά πλήκτρο για απεριόριστες επιλογές προσαρμογής

  1C4113A443EE43A99B7978F2CA4E1429.ashx

  Διαισθητικό και δυνατό λογισμικό Corsair Utility Engine (CUE)

  FD3D03333BE94F609E5A97694CE60E84.ashx

  MX Speed Υπερηχητική ώθηση

   


  Χαρακτηριστικά

   

  Τα χαρακτηριστικά του Corsair K70 RGB Rapidfire μπορείτε να τα δείτε στον πίνακα παρακάτω:

   

  Εγγύηση 
  Δύο έτη
  Βάρος 
  1.20kg
  Μηχανικοί Διακόπτες
  Cherry® MX Speed RGB
  Οπίσθιος φωτισμός
  RGB LED
  Διαστάσεις
  436mm x 165mm x 38mm
  Macro Keys
  All Keys
  Ταχύτητα αναφοράς
  Επιλογέας 8ms, 4ms, 2ms, 1ms και BIOS mode
  Matrix
  100% anti-ghosting με πλήρες
  key rollover σε USB
  Μέγεθος πλήκτρολογίου 
  Κανονικό
  Ενσωματωμένη μνήμη
  Ναι
  Πολυμεσικά πλήκτρα
  Έξι αποκλειστικά πολυμεσικά πλήκτρα συμπεριλαμβανομένης κυλιόμενου επιλογέα αυξομείωσης ήχου
  Στήριγμα καρπού
  Αποσπώμενο πλήρους μεγέθους με τελείωμα μαλακής υφής.
  CUE Software
  Ενεργοποιημένο
  Cable Type
  Πλεκτής ίνας
  WIN Lock
  Ναι
  Διάταξη πληκτρολογίου
  QWERTY

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Η τιμή του πληκτρολογίου, κατά τη διάρκεια συγγραφής της παρουσίασης ανερχόταν στα 239 € στα ελληνικά καταστήματα, ενώ στις αγορές της των υπόλοιπων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκινάει από το ποσό των 179,24 €

   

  Συσκευασία

   

  Η συσκευασία που έρχεται το Corsair K70 RGB Rapidfire, ανταποκρίνεται στα στάνταρ της ασφαλούς μεταφοράς προϊόντων, παρέχοντας προστασία στο εσωτερικό και παράλληλα προσπαθεί να τραβήξει και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του υποψήφιου αγοραστή, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.

   

  large.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image002.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image003.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image006.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image007.jpg

   

  Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι αυτή τη φορά στη συσκευασία υπήρχε συνοδευτικό υλικό το οποίο αποτελούταν από έναν εξολκέα πλήκτρων (keycap puller) και δέκα ανταλλακτικά gaming πλήκτρα για όσους ασχολούνται με παιχνίδια FPS (WASD) και MOBA (QWERDF).

   

  large.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image008.jpg

   

   

  Πρώτη επαφή

   

  Στην πρώτη επαφή με το Corsair K70 RGB Rapidfire υπήρξαν αισθητές διαφορές αναφορικά με την εξωτερική του εμφάνιση. Καλύτερη γραμματοσειρά πάνω στα πλήκτρα, το κλασσικό σήμα με τα πειρατικά πανιά και διαφοροποιημένο (ω ναι) σαγρέ πλήκτρο διαστήματος. 3-0 από τα αποδυτήρια ο νέος σχεδιασμός του K70 λοιπόν!

   

  large.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image011.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image016.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image019.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image020.jpg

   

  Στο Corsair Gaming K70 RGB Rapidfire, σε αντίθεση με άλλα πληκτρολόγια τα οποία έχουμε δει και έχουν χαρακτηριστεί ως "παιχνιδιάρικα" βλέπουμε μια πιο λιτή σχεδιαστική προσέγγιση χωρίς υπερβολές με τον διαθέσιμο χώρο να χρησιμοποιείται μέχρι τελευταίας σπιθαμής. Αυτό που εξακολουθεί να μας χαλάει εργονομικά στο σχεδιασμό του πληκτρολογίου, είναι η τοποθέτηση των πολυμεσικών διακοπτών ακριβώς πάνω από το numpad με αποτέλεσμα να μην είναι ακαριαία η πρόσβαση μας σε αυτά κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης (μιας και το random του winamp δεν έχει γούστο και πετάει ό,τι να'ναι στα decks). Από την άλλη, η πρόσβαση στον ελεγκτή έντασης και στην αποκοπή του ήχου ήταν πολύ καλά τοποθετημένη, χωρίς να δημιουργήσει τη παραμικρή δυσκολία πρόσβασης.

   

  large.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image017.jpg

   

   

  Σε γενικές γραμμές η σχεδιαστική γραμμή K70 παραμένει η ίδια με τα υπόλοιπα μοντέλα, μιας και φάνηκε ότι ο αέρας της ανανέωσης τελείωσε στη γραμματοσειρά των πλήκτρων, στο σαγρέ πλήκτρο διαστήματος και - ευτυχώς - στην επαναφορά του κλασσικού σήματος της Corsair που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου, τα πράγματα παραμένουν όπως τα ξέρετε, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω. Όσον αφορά για το στήριγμα καρπού, η Corsair για άλλη μια φορά επιμένει στην γνωστή ποιότητα του σκληρού πλαστικού με την μαλακή εξωτερική υφή. Επίσης, βλέπουμε με στεναχώρια ότι πλέον δεν υπάρχει η τρίτη υποδοχή στο πίσω μέρος όπου - στις παλαιότερες εκδόσεις του πληκτρολογίου - ο χρήστης μπορούσε να τοποθετήσει το Palm rest για FPS παιχνίδια. Κρίμα.

   

  large.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image021.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image022.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image026.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image012.jpg

   

   

  Η ταμπακιέρα

   

  Σε αυτή τη παρουσίαση η ταμπακιέρα είναι οι νέοι μηχανικοί διακόπτες, οι οποίοι έκαναν την Corsair να βγάλει ένα νέο μοντέλο μόνο για αυτούς. Σύμφωνα με τα χαρτιά της εταιρίας, οι διακόπτες Cherry MX SPEED RGB είναι σχεδιασμένοι για παιχνίδια και όπως λέει και το όνομα - κατά δικιά τους δήλωση - οι ασημένιοι αυτοί διακόπτες είναι πραγματικά γρήγοροι. Σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια εταιρία των διακοπτών, την Cherry Corp, "MX Speed switch has an actuation point of just 1.2 mm and an extremely low activation force of only 45 cN ". Αυτό σημαίνει ότι η διαδρομή που πρέπει να διανύσει ο διακόπτης για να ενεργοποιηθεί είναι μόλις 1,2 mm, ενώ η δύναμη που πρέπει να ασκήσει ο χρήστης για να προχωρήσει σε ενεργοποίηση του Cherry MX SPEED RGB, είναι της τάξης των 45gr. Αυτό είναι πιο γρήγορο από τους - "διάσημους" στην gaming κοινότητα - κόκκινους διακόπτες της Cherry, μιας και αυτοί θέλουν ακόμα 0,8 mm για να ενεργοποιηθούν, ενώ το βάρος που πρέπει να ασκηθεί, παραμένει ίδιο στα 45gr.

  Στην πράξη, οι διακόπτες έχουν πολύ καλή απόκριση, δίνοντας στην πληκτρολόγηση μια αμεσότητα, αλλά από την άλλη είναι πιο αυστηροί στις λάθος εντολές πληκτρολόγησης. Με λίγα λόγια αν το πατήσεις, θα το δείς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταγραφεί η εντολή που θα δοθεί. Για αυτό υπεύθυνος είναι η μικρή διαδρομή ενεργοποιήσης. Βέβαια, αν κάποιος είναι καλά εξασκημένος στην πληκτρολόγηση, τότε με αυτό το πληκτρολόγιο πραγματικά θα "πετάει".

   

  large.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image028.jpg

   

  Περιφερειακές λειτουργίες και παραλειπόμενα

   

  Στο μπροστινό μέρος του πληκτρολογίου - αν θεωρήσουμε ότι όταν το κοιτάμε βλέπουμε τα πλήκτρα - υπάρχει ένας διακόπτης, ο οποίος μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε το polling rate του πληκτρολογίου. Αυτή η λειτουργία είναι περιττή θα λέγαμε μιας και η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί άνετα μέσω λογισμικού, χωρίς να μπαίνουμε στην περιπέτεια του διακόπτη. Το προεπιλεγμένο polling rate του πληκτρολογίου είναι 1 ms και ο χρήστης με τη βοήθεια του διακόπτη μπορεί να το ελαττώσει σε 2 ms, 4 ms, ή 8 ms. Επίσης, εκτός από αυτές τις ρυθμίσεις, ο διακόπτης προσφέρει άλλη μια η οποία ονομάζεται BIOS και απενεργοποιεί όλες τις επιπλέον λειτουργίες του πληκτρολογίου, μετατρέποντάς το σε ένα απλό πληκτρολόγιο 104 πλήκτρων. Να πούμε επίσης ένα μπράβο στην Corsair που επανέφερε πάλι την usb θύρα στο μπροστινό μέρος του πληκτρολογίου. Πραγματικά ήταν ένα χαρακτηριστικό το οποίο χρειάζεται να υπάρχει πάντα.

   

  large.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image018.jpg

   

  Άξιο αναφοράς είναι και το καλώδιο σύνδεσης του πληκτρολογίου με τον υπολογιστή, μιας και είναι σκληρό και δύσκαμπτο, με αποτέλεσμα να έχει τη δικιά του γνώμη στη χωροθέτηση του χώρου και τη θέση του μέσα σε αυτό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι μέσα σε αυτό το καλώδιο περνάνε δύο καλώδιο usb, ένα για την κανονική τροφοδοσία του πληκτρολογίου και ένα για τις επιπλέον ανάγκες ενέργειας των πολύχρωμων led 16 εκατομμυρίων χρωμάτων που διαθέτει το πληκτρολόγιο. Αν όμως έχετε διαθέσιμη USB 3.0 θύρα στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το ένα καλώδιο, αφήνοντας το άλλο να κρέμεται χαριτωμένα στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας. Σε κάθε περίπτωση, η Corsair θα μπορούσε να είχε μεριμνήσει να κάνει πιο εύκαμπτο το καλώδιο έτσι ώστε να μην παίζουμε φάπες με αυτό κάθε φορά που προσπαθούμε να του δώσουμε το σχήμα που θέλουμε. 

   

  large.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image031.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image032.jpg

   

  Με την βελτίωση αρκετών χαρακτηριστικών του πληκτρολογίου, περιμέναμε μήπως βλέπαμε - επιτέλους - double shot keycaps, το οποίο θα ήταν και η πινελιά που θα έσπρωχνε το πληκτρολόγιο στην τελειότητα. Δυστυχώς, όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, η αναζήτηση της τελειότητας πήρε παράταση για μια επόμενη φορά.

   

  large.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image030.jpglarge.corsair_gaming_k70_rapidfire_rgb_ultrafast_new_switch_cherry_image029.jpg

   

  Εσωτερικά  το K70 RGB Rapidfire είναι ίδιο με τον προκάτοχό του, πράγμα λογικό, μιας και στην ουσία δε μιλάμε για νέο μοντέλο αλλά για ένα φρεσκάρισμα του ήδη υπάρχοντος με την προσθήκη των νέων gaming διακοπτών της  Cherry.

   

  Στην πράξη

   

  Βάλαμε το Corsair Gaming K70 RGB Rapidfire στο πάγκο των δοκιμών έτσι ώστε να δούμε τις επιδόσεις του. Τα χαρακτηριστικά που θα εξετάσουμε, πέρα από το κομμάτι του φαίνεσθαι, το οποίο το αναλύσαμε πιο πριν, έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις του πληκτρολογίου τόσο όσον αφορά τα επίπεδα θορύβου του, όσο και με τη χρήση του μετροπρογράμματος Keyboard Test της Passmark καθώς και με την εκτέλεση εμπειρικών τέστ για να διαπιστώσουμε την σωστή λειτουργία σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς.

   

  Αρχικά, με τη βοήθεια ενός ηχόμετρου, μετρήσαμε τον θόρυβο των διακοπτών κατά την πληκτρολόγηση και τον συγκρίναμε με τα υπόλοιπα πληκτρολόγια που έχουν περάσει από τον πάγκου του εργαστηρίου έτσι ώστε να έχουμε αρκετά δείγματα προς σύγκριση. Επίσης με την βοήθεια ενός Cherry Keyboard Tester, είχαμε την δυνατότητα να ηχομετρήσουμε όλα τα πλήκτρα που διαθέτει η Cherry. Τον πίνακα με τις μετρήσεις μπορείτε να τον δείτε παρακάτω:
   

  large.Corsair-K70-RGB-Rapidfire-Mechanical-Keyboard-graph.PNG

   

  Για την μέτρηση των χαρακτηριστικών χρησιμοποιήσαμε το PassMark Keyboard Test. Αρχικά δοκιμάσαμε την λειτουργία NKRO την οποία είδαμε στα χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου ότι υποστηρίζεται και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

   

  gallery_33472_844_318831.png


  Στη συνέχεια προβήκαμε σε ελέγχους για να διαπιστώσουμε αν το πληκτρολόγιο πάσχει από ghosting, από την μη εγγραφή κάποιου πατήματος πλήκτρου όταν χρησιμοποιείται συνδυασμός πλήκτρων. Δοκιμάστηκαν με επιτυχία οι δύο πιο κρίσιμοι συνδυασμοί πλήκτρων που σχετίζονται με το gaming, η ταυτόχρονη ενεργοποίηση των πλήκτρων ASX και WED. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και άλλους από αυτούς τους συνδυασμούς. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να πλοηγηθείτε και να ενημερωθείτε εδώ: Microsoft Applied Sciences Group | Keyboard Ghosting Explained!

   

  Figure6.png

   

  Στον παραπάνω συνδυασμό πλήκτρων, είτε τριών είτε τεσσάρων, το πληκτρολόγιο ανταποκρίθηκε τέλεια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου ghosting! Επίσης δοκιμάστηκε και το τεστ με το οποίο κρατώντας πατημένα τα δύο πλήκτρα shift, δοκιμάσαμε να γράψουμε με απόλυτη επιτυχία και μηδενικές απώλειες το κείμενο "THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG".
  Στα παιχνίδια οι επιδόσεις του πληκτρολογίου ήταν πάρα πολύ καλές, μιας και η αίσθηση και η αντοχή των πλήκτρων ήταν πολύ καλή, παραδίδοντας την στάνταρ εμπειρία που έχει ο χρήστης που χρησιμοποιεί μηχανικά πληκτρολόγια με ασημένιους διακόπτες της εταιρίας Cherry. Οι δοκιμές έγιναν πάνω στο παιχνίδι World of Tanks, όπου ο χειρισμός μέσω του πληκτρολογίου ήταν υποδειγματικός και όλα τα άλλα κύλισαν ρολόι αφήνοντας μας μια πολύ καλή εμπειρία.

   

  large.Corsair-K70-RGB-Rapidfire-Mechanical-Keyboard-wot.PNG

   

  Εν κατακλείδι

   

  Και κάπου εδώ κλείνουμε και φεύγουμε. Και παίρνουμε μαζί μας το Corsair K70 RGB Rapidfire! Αυτή η ανανέωση από το αρχικό μοντέλο που σας είχαμε παρουσιάσει πριν από ένα χρόνο πραγματικά άξιζε το κόπο, μιας και έφτιαξαν τη γραμματοσειρά στα πλήκτρα, έδωσαν gaming πλήκτρα, επέστρεψαν την usb θύρα πάνω στο πληκτρολόγιο και εισήγαγαν νέους αξιόλογους - αν και λίγο θορυβώδεις - μηχανικούς διακόπτες.  Την επόμενη φορά περιμένουμε να δώσουν λίγο βάση στην "ουρά" του πληκτρολογίου, μιας και είναι αυτό που χωρίζει το Corsair K70 RGB από την τελειότητα. Αυτό και η ακριβή για τα ελληνικά δεδομένα τιμή αγοράς.

   

  Συνοψίζοντας λοιπόν, αναφορικά με το Corsair Gaming K70 RGB Rapidfire έχουμε τα εξής:

   

  gallery_33472_825_8446.jpg
  Ο καλός
  - Αλουμινένιο άνω σώμα
  - Φωτισμός μεμονωμένος και με reactive typing
  - Ποιοτικό στήριγμα καρπών
  - USB Θύρα

  - Gaming πλήκτρα FPS και MOBA

  - Καλύτερη γραμματοσειρά

   

  gallery_33472_825_10385.jpg
  Ο Κακός
  - Η τιμή του.
  - Το δύσκαμπτο καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή

   

  gallery_33472_825_6003.jpg
  Ο Αδιάφορος
  - Τα keycaps τα θέλουμε ένα κλικ καλύτερα

   

  Με βάση λοιπόν όλων των παραπάνω, η βαθμολογία του Corsair K70 RGB Rapidfire είναι:

   

   
   
   

   

   

  corsair-banner.jpg?m=1408718635

   

   


  Ευχαριστούμε την Corsair για την παραχώρηση του δείγματος

  Έγινε επεξεργασία - astrolabos


  Συντελεστές Review
  Reviewers: Αντώνης Καργαδούρης
  Photographers: Karmen1983
  Editing: TheLab Team
  Αξιολόγηση
  Χαρακτηριστικά:9.50
  Χρηστικότητα9
  Ποιότητα9
  Επιδόσεις9
  ΓραφικάSelect
  ΉχοςSelect
  GameplaySelect
  Αντοχή στο ΧρόνοSelect
  Απόδοση/Τιμή8.50
  Editor's ChoiceNo
  Innovation AwardNo
  Design AwardNo
  Value for MoneyNo

  • Like 19


  Σχόλια χρηστών

  Recommended Comments

  Δεδομένου ότι το K70 RGB είχε ήδη επικαιροποιηθεί στη Lux έκδοση, που υιοθετεί τη νέα γραμματοσειρά, το USB passthrough και τα έξτρα FPS/MOBA keycaps με το εργαλειάκι, πρακτικά η μόνη διαφορά του Rapidfire είναι οι MX Speed.

   

  Αντίστοιχη βέβαια είναι και η σύγκριση με το Strafe RGB που χάνει τα πλήκτρα πολυμέσων (τα έχει ενσωματώσει στα function keys) και αλλάζει το αλουμίνιο με πλαστικό, προσφέροντας όμως άσπρο υπόβαθρο κάτω από τα πλήκτρα για πιο έντονο backlight.

   

  Παραμένει ωραίο εργαλείο, αλλά προσωπικά προτιμώ τους καφέ λόγω της επιβεβαίωσης που δίνουν στο πάτημα.

   

  • Like 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  οχαοχαοχοαχο όταν είδα τα πόδια της γάτας και όταν , παρομοίασες ο καλός ο κακός και ο αδιάφορος !

   

  αααα και το Άρμα  xD

   

  Πολύ ωραίο Review !!!

  Έγινε επεξεργασία - ARMAGEDDON

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  πριν 2 ώρες, το μέλος minast έγραψε:

  Παραμένει ωραίο εργαλείο, αλλά προσωπικά προτιμώ τους καφέ λόγω της επιβεβαίωσης που δίνουν στο πάτημα.

  Οι MX Speed είναι δίκοπο μαχαίρι. Δεν συγχωρούν λάθη, αλλά είναι ωραίοι συνολικά.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Πάντως  σε  εμένα  δε  λειτούργησε  μόνο  με  την  μία  υποδοχή  usb  ήθελε  και  τις  δύο  και  μάλιστα  τη  μια  σε  usb3

   

  Αυτά  !!!

   

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Δοκίμασες να αλλάξεις τα βύσματα; τωρα που μιλάμε το πληκτρολόγιο ειναι συνδεδεμένο με τη μια θύρα και δουλεύει μια χαρά 

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Καλή Χρονιά!

   

  Τελικά double-shot keycaps βγάζει κανένας??
  Κάτι που να υπάρχει στην Ελληνική/Ευρωπαϊκή αγορά τουλάχιστον.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Σε κάποια φάση θα ωριμάσει η αγορά και θα υιοθετηθούν ποιοτικότερα keycaps από τις εταιρίες. Απλά πρέπει να κάνει κάποιος την αρχή.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

  Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

  Δημιουργία λογαριασμού

  Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

  Δημιουργία λογαριασμού

  Σύνδεθείτε

  Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

  Είσοδος


×