Jump to content
 • We.Lock SOHO Smart Lock PCB10EBL01 Review


  Στο thelab.gr έχουμε κάνει πολλές παρουσιάσεις διάφορων ειδών προϊόντων. Κάποια συνηθισμένα, αναμενόμενα, κάποια άλλα λίγο ιδιαίτερα, σαν κάποιους χρήστες μας που επιμένουν να μας καλημερίζουν κάθε μέρα και πολλές φορές καινοτόμα προϊόντα που έρχονται για να καλύψουν κενά στην καθημερινότητά μας που ξέρουμε ή που δεν γνωρίζουμε ακόμα.

  Modern_Problems_Require_Modern_Solutions.jpg

  Επειδή, όπως λέει και ο λαός, τα σύγχρονα προβλήματα απαιτούν και σύγχρονες λύσεις, η εταιρία We.Lock, έρχεται να παρουσιάσει την πρότασή της στην διαχείριση εισόδου της ιδιοκτησίας μας. Ηλεκτρονικές κλειδαριές. Καλά το καταλάβατε. Ένας τομέας που ακόμα είναι σε στάδιο ανάπτυξης, και έχει ακόμα περιθώρια εισόδου στην συγκεκριμένη κατηγορία τόσο στον κλάδο παραγωγής όσο και αυτόν της πώλησης. Η γκάμα προϊόντων που διαθέτει η εταιρία είναι ηλεκτρονικές κλειδαριές με εισαγωγή pin αλλά και με βιομετρικά χαρακτηριστικά (δακτυλικό αποτύπωμα), όπως επίσης και υπηρεσίες απομακρυσμένης διαχείρισης ελέγχου πρόσβασης μέσω της υπηρεσίας AirEkey και του wifi box της We.Lock που σας δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω wifi.

  Το σύνολο των μοντέλων που μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε από τον δικτυακό τόπο της We.Lock, είναι τα PCB10KEY30PCB10KEY27PB000KEY27 με τη χρήση και κλειδιού, τα PCB10EBL01 με τη χρήση μόνο κωδικού και το SECB EU Model το οποίο λειτουργεί με τη χρήση βιομετρικών χαρακτηριστικών. Σήμερα, επικεντρώνουμε στο SOHO Smart Lock PCB10EBL01, το οποίο είναι το μοντέλο με τη χρήση PIN χωρίς την ύπαρξη κλειδιού.

   

  Χαρακτηριστικά

   

  Τα χαρακτηριστικά του SOHO Smart Lock PCB10EBL01 φαίνονται παρακάτω:

   

  SOHO SMART LOCK    
  Τυποποίηση Ευρωπαϊκή Ένωση    
  Τρόπος Ξεκλειδώματος Έξυπνη κάρτα RFID
  Προσωρινή πρόσβαση με κωδικό 
  Εφαρμογή τηλεφώνου (Σύνδεση Bluetooth)

  Εισαγωγή PIN
     
  Χρώμα Ασημί    
  Τύπος Μπαταρίας Μπαταρία AAA    
  Τάση Τροφοδοσίας 3.6V-4.8V    
  Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας > 1 έτος     
  Δυνατότητα Αντικατάστασης Ναι    
  Υλικά Κατασκευής Ανοξείδωτο Ατσάλι 304 + Αλουμίνιο + Πλαστικό     
  Δείκτης Στεγανότητας IP44    
  Επίπεδο Ασφαλείας Super B,Επίπεδο τράπεζας    
  Κύκλος ζωής καντράν 100,000 φορές    
  Αυτόματο Κλείδωμα Ναι    
  Οθόνη OLED υγρών κρυστάλλων Ναι    
  Παραμετροποίηση χρόνου κλειδώματος Ναι    
  Ειδοποίηση Χαμηλής μπαταρίας Ναι    
  Θερμοκρασία λειτουργίας -30℃~60℃(22℉~140℉)

   

  Οι τρόποι παραγγελίας για όσους ενδιαφέρονται είναι απευθείας από τον δικτυακό τρόπο της εταιρίας We.Lock: https://welockglobal.com/. Η τιμή της κλειδαριάς την περίοδο συγγραφής της συγκεκριμένης παρουσίασης είναι στα 159 δολάρια ΗΠΑ.

   

  Περιγραφή

   

  Η κλειδαριά έρχεται πολύ προσεκτικά συσκευασμένη μέσα σε ένα κουτί που δεν είναι πολύ μεγάλο από το μέγεθος της, όπως φαίνεται και παρακάτω:

   

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-03.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-02.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-04.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-14.jpg

   

  Ανοίγοντας το κουτί, βλέπουμε τα εξής παρεκλόμενα:

   

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-05.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-06.jpg

   

  Από αριστερά προς τα δεξιά έχουμε:

  - Ανταλλακτικές βίδες για τα δύο πόμολα της πόρτας

  - Πλαστική θήκη για το εξωτερικό μέρος της κλειδαριάς όπου είναι και το καντράν, με σκοπό την παροχή επιπλέον προστασίας από το νερό και τη σκόνη.

  - Τρία (3) RFID Chips τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, προγραμματίζοντάς τα, για κλειδιά αντί της χρήσης κωδικού.

  - Το κύριο σώμα της κλειδαριάς. 

  - Δύο κλειδάκια Allen με τα οποία μπορείτε να ξεβιδώσετε τα δύο πόμολά.

   

  Μορφολογία Κλειδαριάς

   

  Η κλειδαριά αυτή έχει το χαρακτηριστικό ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλών ειδών πόρτες. Από τις κλασσικές, λεπτές εξωτερικές πόρτες, μέχρι τις βαριές πόρτες ασφαλείας. Εξάλλου, είπαμε, σύμφωνα με την εταιρία, η κλειδαριά προσφέρει ασφάλεια επιπέδου τράπεζας. Όπως θα δείτε και παρακάτω, η κλειδαριά έχει την δυνατότητα επιλογής της θέσης όπου θα στερεωθεί το εσωτερικό πόμολο, ώστε να προσαρμοστεί το πλάτος της κλειδαριάς. Σύμφωνα με την εταιρία, η κλειδαριά μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε πόρτα πάχους από 55mm έως και 105mm.

   

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-15.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-07.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-08.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-09.jpg

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-29.jpeg

   

  Επίσης, σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εταιρίας, η συγκεκριμένη κλειδαριά πρέπει να εφαρμοστεί σε κλειδαριά πλάτους 17mm και ύψους 33mm, μέγεθος που χρησιμοποιείται στις περισσότερες κλειδαριές. 

  Όπως φαίνεται και στον πίνακα χαρακτηριστικών, η κλειδαριά παίρνει ρεύμα από τρείς μπαταρίες ΑΑΑ, οι οποίες τοποθετούνται όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες παρακάτω:

   

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-13.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-12.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-11.jpglarge.WeLock_PCB10EBL01_Review-10.jpg

   

  Διαδικασία Εγκατάστασης

   

  Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή και συμπεριλαμβάνει εσάς, τη κλειδαριά SOHO Smart Lock PCB10EBL01, ένα ίσιο κατσαβίδι και την εξώπορτα του σπιτιού σας. Όπως φαίνεται και παρακάτω, απλά ξεβιδώνετε τη βίδα που κρατάει τη κλειδαριά στην πόρτα, αφαιρείτε την παλιά κλειδαριά, τοποθετείτε την SOHO Smart Lock PCB10EBL01 και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το νέο αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας της εξώπορτάς σας!

   

  soho_Euro_installation.gif?1304107098858

   

  Η εγκατάσταση όπως φάνηκε είναι μια εύκολη διαδικασία την οποία μπορεί να την κάνει όποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα κατσαβίδι. Λίγο προσοχή θέλει στην εισαγωγή της κλειδαριας μέσα στη πόρτα, μιας και το μέγεθος της υποδοχής με αυτό της κλειδαριάς είναι παρεμφερές και πρέπει να έχετε την κλειδαριά σε απόλυτη ευθεία έτσι ώστε να μπεί σωστά η κλειδαριά στη πόρτα και να εφαρμόσει όπως πρέπει.

   

  Χρήση Προϊόντος 

   

  Η χρήση της κλειδαριάς SOHO Smart Lock PCB10EBL01, είναι πολύ απλή, όπως και θα έπρεπε να είναι μιας και δεν απευθύνεται μόνο σε ένα εξειδικευμένο κοινό, αλλά σε όλους. Πατάτε μια φορά το καντραν, ενεργοποιείται η κλειδαριά, βάζετε τον κωδικό, πατάτε το κουμπί με το λουκέτο και η πόρτα ανοίγει. Βέβαια, εκτός από την δυνατότητα ξεκλειδώματος της πόρτας με κωδικό, υπάρχουν και οι δυνατότητες ξεκλειδώματος με κάρτα RFID και με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, το οποίο πρέπει να είναι μέσα στην ακτίνα δράσης του bluetooth.

   

  1200950sohojpg-1545129395495.jpg

   

  Η αρχή λειτουργίας της κλειδαριάς είναι η ακόλουθή. Το εσωτερικό πόμολο κλειδώνει και ξεκλειδώνει την κλειδαριά καθώς έχει συνεχή επαφή με την γλώσσα του αφαλού. Το εξωτερικό πόμολο που έχει το πληκτρολόγιο όταν είναι κλειδωμένη η πόρτα και δεν έχει περαστεί ο κωδικός, περιστρέφεται "εν κενώ"  χωρίς να επενεργεί είτε στη γλώσσα του αφαλού. Όταν όμως περαστεί ο σωστός κωδικός τότε εμπλέκεται κανονικά με την γλώσσα του αφαλού και έτσι είναι δυνατό το ξεκλειδώμα ή το κλείδωμα.

  Παρακάτω μπορείτε να δείτε video, στα οποία φαίνονται πως ρυθμίζονται οι κυριότερες λειτουργίες της κλειδαριάς Smart Lock PCB10EBL01, απευθείας στο καντραν της πόρτας, χωρίς τη χρήση της εφαρμογής.

   

  Προσθήκη κωδικού πρόσβασης διαχειριστή

   

  Προσθήκη κωδικού πρόσβασης χρήστη

   

  Προσθήκη κάρτας RFID

   

  Καθάρισμα όλων των κωδικών πρόσβασης

   

  Διαγραφή κάρτας RFID

   

  Διαγραφή κωδικού πρόσβασης χρήστη

   

  Αλλαγή κωδικού χρήστη σε κωδικό διαχειριστή

   

   

  Επαναφορά συστήματος

   

  Αθόρυβη Λειτουργία 

   

  Για να διαχειριστείτε την κλειδαριά ή τις κλειδαριές σας από το κινητό σας τηλέφωνο, τότε πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή της We.Lock, WeLock-Lite. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείσετε την εφαρμογή WeLock-Lite και όχι την WeLock, γιατί η WeLock είναι μια εφαρμογή ελλιπής, κακοσχεδιασμένη και η εμπειρία χρήστη με αυτή είναι στη καλύτερη περίπτωση μέτρια. Την εφαρμογή αυτή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ, ανάλογα με το λειτουργικό που διαθέτετε

  1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.sSIMATIC S7 and LOGO! Apps for iOS and Android - ID: 109747752 - Industry Support Siemens

  Αναφορικά λοιπόν με την εφαρμογή WeLock-Lite, είναι μια απλή εφαρμογή διαχείρισης κλειδαριών της εταιρίας We.Lock. Έχει τη δυνατότητα κλειδώματος και ξεκλειδώματος της κλειδαριάς, αν ο χρήστης βρίσκεται εντός πεδίου εμβέλειας του bluetooth, ενώ αν κάποιος θέλει κάτι περισσότερο, μπορεί να ψάξει την λύση του wifi box και της υπηρεσίας AirEkey της εταιρίας.

   

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-17.png large.WeLock_PCB10EBL01_Review-16.png

   

  Με την πρώτη είσοδο στην εφαρμογή, έχει μια βοηθητική σελίδα, όπου γίνεται επεξήγηση όλων των εικονιδίων που θα συναντήσει ο χρήστης στην εφαρμογή, και δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιηθεί ή να εμφανίζεται κάθε φορά που την ανοίγουμε.

  Η διεπαφή χρήστη είναι πολύ λιτή και εύκολα κατανοήσιμή. Πάνω υπάρχει η κλειδαριά που διαχειρίζεται το πρόγραμμα, μαζί με ένα ID, το οποίο για ευνόητους λόγους είναι σβησμένο, κάτω υπάρχει ένα κουμπί το οποίο πατώντας το ξεκλειδώνει ή κλειδώνει, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κλειδαριά και στο κέντρο, υπάρχουν όλες οι παράμετροι της εφαρμογής.

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-18.png

  Πατώντας την επιλογή Record, μπορείτε να δείτε όλες τις εγγραφές που αφορούν την ημερομηνία και ώρα προσπέλασης της κλειδαριάς, μέσω της φόρμα (Unlock record). Με την επιλογή Add Auth, εμφανίζεται η παρακάτω φόρμα (Add authorization), με την οποία μπορούμε να προσθέσουμε χρήστες στην κλειδαριά. :

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-21.png large.WeLock_PCB10EBL01_Review-19.png

   

   

   

  Με το Auth List, μπορούμε να δούμε (Authorization) ποιοι χρήστες είναι εξουσιοδοτημένοι στη χρήση της κλειδαριάς. Με την επιλογή Temp Pwd, μπορούμε να ορίσουμε προσωρινό κωδικό πρόσβασης για την πόρτα (Get Tem pwd), ιδανικό αν η κλειδαριά έχει εγκατασταθεί σε κάποιο κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης ή αν θέλουμε γενικότερα να δώσουμε πρόσβαση σε κάποιον για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-20.png large.WeLock_PCB10EBL01_Review-22.png

   

   

  Το PIN, σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει το Lock Pin της κλειδαριάς. Γενικότερα η εταιρία συμβουλεύει να μην αλλαχθεί και αν αλλαχθεί, να είμαστε σίγουροι ότι στη κλειδαριά έχουμε πρόσβαση ως διαχειριστές, προφανώς για να μην κλειδωθούμε απέξω. Καλό είναι να το αφήσετε ως έχει αν δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε. Με το Sync Time, σας δίνεται η δυνατότητα να ενημερώσετε την ημερομηνία και την ώρα στη κλειδαριά σας.

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-23.png large.WeLock_PCB10EBL01_Review-25.png

   

  Με την επιλογή Set μπορείτε να δείτε τις παραμέτρους της κλειδαριάς, το ID, τον τύπο της κλειδαριάς και το όνομα, το οποίο μπορείτε να το αλλάξετε σε ότι θέλετε.

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-26.png

   

  Τέλος, αν χρειαστείτε οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια σχετικά με τη κλειδαριά και έχετε ερωτήσεις, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην επιλογή Help, όπου εκεί θα βρείτε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την λειτουργία της κλειδαριάς σας.

  large.WeLock_PCB10EBL01_Review-27.png large.WeLock_PCB10EBL01_Review-28.png

   

  Εμπειρία Χρήσης

   

  Μετά από χρήση της κλειδαριάς για χρονικό διάστημα ενός μήνα, η γενική εντύπωση είναι καλή. Σίγουρα αποτελεί μια αναβάθμιση από την κλασσική κλειδαριά και πλέον μπορείς να ανοίξεις την πόρτα χωρίς να σηκωθείς από την πολυθρόνα του σαλονιού σου, κάνοντας σε να νιώσεις λίγο 

  HACKERMAN'S HACKING TUTORIALS - How To Hack Time - YouTube

  Στην καθημερινότητα, ίσως στην αρχή να μπερδευτείτε λίγο με την χρήση των κλειδιών RFID, όπου πρέπει πρώτα να πατάτε ένα κουμπί να ενεργοποιηθεί η κλειδαριά (αλλιώς πως θα κρατήσουν οι μπαταρίες ένα χρόνο, ε;) και μετά να περάσετε το κλειδί από πάνω για να ανοίξει η πόρτα, ή να κάθεστε μπροστά από τη πόρτα φορτωμένος με ψώνια (γιατί, είπαμε, δεν ακουμπάμε σακούλες κάτω, floor is lava) και να προσπαθείς με το ένα χέρι να βάλεις κωδικό ή να ξεκλειδώσεις το κινητό να πας στην εφαρμογή και να ξεκλειδώσεις τη πόρτα. Σίγουρα όλα αυτά είναι εργασίες όπου ο καθένας θα βρει το τρόπο του και θα προχωρήσει στην καθημερινότητά του. 

  Σε ερώτηση σε εκπρόσωπο της εταιρίας σχετικά με το "bank grade securtiy" και τι σημαίνει αυτό για τη κλειδαριά, μου εξήγησαν ότι το bank grade αφορά την συσκευή με τον βιομετρικό τρόπο ξεκλειδώματος και τα πρωτόκολλα ασφαλείας τα οποία το υποστηρίζουν. 

  Επίσης σε ερώτησή μας για το αν υπάρχει υπηρεσία ανανέωσης του λογισμικού της κλειδαριάς, ενημέρωσαν ότι σκοπεύουν να εντάξουν σε μελλοντική αναβάθμιση της εφαρμογής την δυνατότητα αναβάθμισης του firmware.

  Σαν κατασκευή η κλειδαριά είναι προσεγμένη, έχει καλό φινίρισμα, με ένα ίσως μελανό σημείο, το γεγονός ότι το εσωτερικό πόμολο δεν έχει σφίξει τελείως και εμφανίζει ένα ελάχιστο τζόγο, ο οποίος βέβαια δεν ενοχλεί στη χρήση της πόρτας, αλλά στερεί σίγουρα το 10αρι από τη παράμετρο ποιότητα στη βαθμολογία. 

  Σαν easter egg, αναφέρεται το γεγονός ότι όταν ξεκλειδώσει η κλειδαριά, αν η θέση του εξωτερικού πόμολου είναι δίπλα ακριβώς στο σημείο που εμπλέκει με τον μηχανισμό ανοίγματος της πόρτας, όταν περάσει ο χρόνος και κλειδώσει η κλειδαριά, η πόρτα στην ουσία παραμένει ανοικτή γιατί το πόμολο μπορεί να γυρίσει μια φορά , μιας και έχει εμπλακεί με το μηχανισμό. Γι' αυτό το λόγο, καλό είναι όταν ξεκλειδώνετε τη πόρτα, να ακολουθείτε την εντολή στο καντράν που αναφέρει "Γυρίστε το χερούλι" και πριν φύγετε να βεβαιώνεστε ότι το εξωτερικό χερούλι, γυρνάει "εν κενώ" χωρίς να εμπλέκεται με τον μηχανισμό ανοίγματος της πόρτας.

  Σχετικά με τα χαρακτηριστικά, μείναμε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές, χωρίς να σημαίνει ότι η κλειδαριά δεν επιδέχεται βελτιώσεις, όπως λχ η δυνατότητα συνεχούς σάρωσης για RFID κλειδιά χωρίς να είναι απαραίτητη η αφύπνιση της κλειδαριάς, και η εγγενής υποστήριξη wifi, έτσι ώστε να μπορέσει η κλειδαριά να ενταχθεί στο οικιακό "έξυπνο" οικοσύστημα που διαθέτει ο καθένας μας. Μεγάλος απών, η υποστήριξη διασύνδεσης με δημοφιλή συστήματα έξυπνης οικίας, όπως η Alexa της Amazon, ή το homekit της Apple.

   

  Βαθμολογία

   

  Έτσι λοιπόν, με βάσει όλα όσα είπαμε παραπάνω, τα θετικά και αρνητικά του SOHO Smart Lock PCB10EBL01 συνοψίζονται ως εξής:

  gallery_33472_825_8446.jpg
  Ο καλός

  - Εύκολη εγκατάσταση και αρχική παραμετροποίηση
  - Καλή ποιότητα κατασκευής
  - Απροβλημάτιστη λειτουργία 

   

  gallery_33472_825_10385.jpg
  Ο Κακός
  - Εμφάνιση "τζόγου" στο εσωτερικό πόμολο

  - Μη ύπαρξη διασύνδεσης με δημοφιλή "έξυπνα" οικοσυστήματα

   

  gallery_33472_825_6003.jpg
  Ο Αδιάφορος

  - Υποστήριξη σύνδεσης μόνο bluetooth. Το wifi δίνεται ξεχωριστά

   

  Με βάση όλα τα παραπάνω, η βαθμολογία του SOHO Smart Lock PCB10EBL01 είναι η παρακάτω:

   

   

   
   
   

   

   

  *Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία We.Lock για την παραχώρηση του δείγματος δοκιμής.


  Συντελεστές Review
  Reviewers: astrolabos
  Photographers: astrolabos
  Editing: TheLab Team
  Αξιολόγηση
  Features:8
  Usability10
  Quality8.50
  Performance10
  GraphicsSelect
  SoundSelect
  GameplaySelect
  ReplayabilitySelect
  Value for money8
  Editor's ChoiceNo
  Innovation AwardNo
  Design AwardNo
  Value for MoneyNo  User Feedback

  Recommended Comments

  Ευτυχώς ξέρω τους γείτονες Αθήνα οπότε αν τελειώσουν οι μπαταρίες θα πηδάω από τα μπαλκόνια.

  • Like 1
  • Haha 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  πριν 6 ώρες, το μέλος sotiris έγραψε:

  Ευτυχώς ξέρω τους γείτονες Αθήνα οπότε αν τελειώσουν οι μπαταρίες θα πηδάω από τα μπαλκόνια.

   

  Έχει ένδειξη για τις μπαταρίες τόσο πάνω στο καντράν της κλειδαριάς, όσο και στην εφαρμογή στο κινητό. Αν τις αφήσεις να πατώσουν, αγνοήσεις τα προειδοποιητικά μηνύματα και εκείνη την ώρα δεν έχεις ένα αλλενάκι για να τις αλλάξεις, τότε μπορείς ελεύθερα να πηδήξεις από το μπαλκόνι 😛 

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Το σωμα καλημεριστων ευχαριστει για την αναφορα στο ριβιου ταυτο 😛

  • Like 1
  • Thanks 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  On 15/3/2021 at 2:43 ΜΜ, το μέλος sotiris έγραψε:

  Ευτυχώς ξέρω τους γείτονες Αθήνα οπότε αν τελειώσουν οι μπαταρίες θα πηδάω από τα μπαλκόνια.

  Η κλειδαριά έχει εφεδρική θύρα κλειδιού-usb, όταν δεν υπάρχει μπαταρία, μπορεί να χρησιμοποιήσει φόρτιση με την τράπεζα τροφοδοσίας και την εφαρμογή για ξεκλείδωμα, μην ανησυχείτε δεν μπορείτε να μπείτε στο σπίτι.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  πριν 17 λεπτά, το μέλος exo1131 έγραψε:

  Η κλειδαριά έχει εφεδρική θύρα κλειδιού-usb, όταν δεν υπάρχει μπαταρία, μπορεί να χρησιμοποιήσει φόρτιση με την τράπεζα τροφοδοσίας και την εφαρμογή για ξεκλείδωμα, μην ανησυχείτε δεν μπορείτε να μπείτε στο σπίτι.

  Καλησπέρα, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είδα να έχει θύρα usb. Είσαι σίγουρος;

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  πριν 34 λεπτά, το μέλος exo1131 έγραψε:

  μην ανησυχείτε δεν μπορείτε να μπείτε στο σπίτι.

  Γι αυτο ακριβως ανησυχουμε.. 😛

  • Haha 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Latest Reviews

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.