Jump to content



Grand Theft Auto V [GTA V]


wrong method

Recommended Posts

ROCKSTAR ANNOUNCEMENT :: GRAND THEFT AUTO V REVEAL

Βέβαια δεν το κόβω για legit κρίνοντας από το λογότυπο.

Edit: Και μία από τις εικόνες background έχει link από γαλλικό fansite, χααχα ε ρε τι κάνουν μερικοί...

Έγινε επεξεργασία από Zenor
Link to comment
Share on other sites

Grand Theft Auto V Critic Reviews for Xbox 360 - Metacritic

Αν εξαιρέσουμε το "review" του Escapist μαζεύει καλές βαθμολογίες.

Ακόμα και στο "review" του Escapist το εκθειάζει ως προς το τεχνολογικό κομμάτι και το μόνο αρνητικό που αναφέρει (και απ' ότι φαίνεται ήταν αρκετό για να του βάλει 77/100) είναι ότι σε αναγκάζει το παιχνίδι να είσαι ο κακός και να παίζεις με 3 αποκρουστικούς χαρακτήρες σαν πρωταγωνιστές...

Helloooo this is GTA.... :suicide2:

Link to comment
Share on other sites

Όχι και στο EG το ανέφερε αυτό, δεν είναι το ίδιο. Αν διαβάσεις τα reviews θα δεις πως εξηγεί το πρόβλημα. Δεν κολλάει στο story και δεν έχει ενδιαφέρον, είναι foul στο γράψιμο δηλαδή. Ο Bellic σκότωνε γιατί ήταν το παιχνίδι της μοίρας, ο Vercetti είχε ένα κινητρο εκδίκησης, εδώ δεν έχουν τίποτα οι χαρακτήρες απλά είναι ρηχοί παπάρες που σκοτώνουν χωρίς λόγο. Ως αποτέλεσμα σύμφωνα με τα λεγόμενα πάσχει το story και δεν σε νοιάζει τι θα απογινουν κτλ.

Απλά τον έναν τον αηδίασε η φάση οπότε έκοψε 3 πόντους, ο άλλος ασχολήθηκε με το πως είναι second grade γράψιμο σε σχέση με την δουλειά στο υπόλοιπο παιχνίδι οπότε έκοψε 1.

Έγινε επεξεργασία από Andeus
Link to comment
Share on other sites

Οκ δεν ειναι deal breaker αλλά κριμα, γιατι το story παιζει μεγαλο ρολο στο να "μπεις" στο παιχνιδι.

Ειδικα στο 4 ποιος δεν συμπαθησε τον μετανιωμενο & συναισθηματικα αναπηρο βετερανο πολεμου.

Ακομα και τα episodes ειχαν background story για τους πρωταγωνιστες που σε εκανε να συνδεθεις και συμπαθησεις.

Απορω πως το αμελησαν ετσι στο 5. :nothing:

Link to comment
Share on other sites

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qcvvbWFRTMk]Grand Theft Auto V - Review Round-Up! 98% Average! - YouTube[/ame]

Τωρα που το σκεφτομαι ουτε το San Andreas ειχε σοβαρο σεναριο, μια προχειρογραμμενη μπουρδα ητανε :p

Τα 10αρια του IGN στο 4 ητανε ακρως υπερβολικα και βρωμαγανε "λαδι" απο μακρια, οπως και οι γκρινιες για το ποσο βαρυ ητανε το pc port, η 1.0.0.3 τουλαχιστον ( οποιος το πηρε απο steam καλα να παθει :p ) με low-medium settings σε 3.3ghz c2d και gtx 260 ετρεχε παρα πολυ καλα και με καλυτερο οπτικο αποτελεσμα απο την εκδοση για 360, ισως βοηθησε βεβαια και το γεγονος οτι επαιζα σε win XP.

anyway, ελπιζω να μην απλοποιησανε και αλλο τους μηχανισμους στην μαχη, ηδη στο προηγουμενο με cmss3d και ποντικι ητανε λες και εκλεβες εκκλησια :p

Link to comment
Share on other sites

ROCKSTAR ANNOUNCEMENT :: GRAND THEFT AUTO V REVEAL

Βέβαια δεν το κόβω για legit κρίνοντας από το λογότυπο.

Edit: Και μία από τις εικόνες background έχει link από γαλλικό fansite, χααχα ε ρε τι κάνουν μερικοί...

What the f* ?

Τουλάχιστον δεν είναι ο Michael Cera, στην αρχή σκάλωσα, του μοιάζει. :laughing:

Link to comment
Share on other sites

Γενικα οι βαθμολογιες ειναι καπως. Ισως απο τα 200μυρια τα 100 πηγαν στο λαδι.

Αυτος ο στοχος παναθεματον πιο μικρος πεθαινει.

Το παιχνιδι εχει αρκετα θεματα οσο το παιζω και τα 10αρια και masterpiece Που του καταλογιζουν ειναι το λιγοτερο προκλητικα.

Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο το παιχνιδι, αλλα εχει ουσιωση θεματα που κανεις δεν σχολιασε μονο και μονο επειδη το λενε GTA.

Για καποιο λογο ο κοσμος του μου φενεται ψευτικος, χωρις ουσιωδη ζωη, ενω εχει πραγματα να κανεις, μοιαζει σαν να ειναι καπως out of space.

O χειρισμος ειναι δυστυχως κλασσικος Rockstar, μηδεν ακριβεια.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=28647]artyom[/MENTION]

Πόσο θα του έβαζες εσύ;

Δεν θεωρώ ότι η R* έχει ανάγκη να λαδώσει κάποιον. Ναι μπορεί οι reviewers να επηρεάζονται από το μεγάλο όνομα του GTA δεν διαφωνώ. Είναι καλύτερο από το/τα προηγούμενο GTA σαν σύνολο;

Link to comment
Share on other sites

εγώ δε το παιζω το παιχνιδι.Απλώς βολτάρω, γενικά δε συνεχιζω το στορυ.

να σου πω την αληθεια [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] μάλλον 9 χωρις να εχω δει τπτ απτα καλα.βλ heists.

να 2 ωραια review που πετυχα

Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι απίστευτα βελτιωμένο σε σχέση με το IV τουλάχιστον στα τεχνικά ζητήματα, τα physics, τα animations (η παντόφλα του Μichael!), τα collisiοns είναι όλα πάρα πολύ προσεγμένα. Δεν έχουμε textures να περνάνε το ένα το άλλο, δεν έχει ηλίθια bugs στα physics που πετύχαινες συχνά στο ΙV, η θάλασσα είναι απίστευτη (καλύτερη απο Far Cry 3 κονσόλα που λέγαμε).

Προσωπικά έχω λατρέψει το cast και τις εναλλαγές των χαρακτήρων και νομίζω ότι αν δεν ήταν έτσι, δε θα είχε την ίδια ροή το παιχνίδι. Τελειώνεις μια αποστολή, κατευθείαν πας στον άλλο που κάτι θα ετοιμάζει. Έφτασα στην ετοιμασία για heist και έχει πολύ καλές ιδέες. Για sandbox έχει αποφύγει πολλά κλισέ ή τα δείχνει στις αποστολές του κάποια 2-2 ή 3-3. Για παράδειγμα, όλα τα άλλα έχουν από μία αποστολή που πρέπει πχ. να πας να δοκιμάσεις ένα καινούριο activity που έχει να σου παρουσιάσει το παιχνίδι, ενώ εδώ σου δείχνει 2-3 μαζεμένα.

Όσον αφορά το shooting, επειδή το Max Payne 3 το έλιωσα, έχω κ@υλώσει τη ζωή μου. Όχι μόνο δεν υπάρχει σύγκριση με τα προβληματικά συστήματα στόχευσης των προηγούμενων GTA, αλλά θεωρώ ότι έχουν κάνει και απίστευτο implementing του συστήματος για να ταιριάζει και με το GTA. Το flick του δεξιού μοχλού ας πούμε. Γι' αυτό το λόγο έφαγα καμιά ώρα μόνο στο target practice στο Ammunation. Τα challenges του είναι απίστευτα δουλεμένα. Για τόσο μικρό sidemission μικρής σημασίας, μιλάμε για εκπληκτική προσοχή στη λεπτομέρεια της πρόκλησης του gameplay.

Όσον αφορά το driving, έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο το special ability του Franklin που μου έχει κάνει τη ζωή εύκολη. Κατά τ' άλλα είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το IV πάλι, αλλά σίγουρα δεν νιώθω να έχει το χειρισμό που θα ήθελα (ειδικά με τα χειρόφρενα). Παρόλα αυτά με τη μηχανή έχω αρχίσει και τα πάω καλύτερα και νομίζω ότι την προτιμώ, όπως και στα προηγούμενα GTA. Κυρίως λόγω ταχύτητας. Moυ τη σπάει που δεν καντηλιάζουν εύκολα... Έχει διαφορά πάντως ο ένας χαρακτήρας με τον άλλο που

έχουν διαφορετικό skill στο driving.

Aπ' τους 2 χαρακτήρες που έχω δει ως τώρα, ο Michael είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρων σαν τύπος, με πιο καλό backstory, οικογένεια κλπ. ενώ ο Franklin μου θυμίζει πολύ το CJ με τη συμμορίες. Επίσης το σκύλο είχα βγάλει για βόλτα για κάνα μισάωρο... έτσι για να μπούμε στο πετσί. icon_razz.gif

Φοβερό παιχνίδι. Αξίζει όλους τους διθυράμβους που παίρνει. Άσχετα αν είναι για 9 ή 10.

Α, κάτι που ξέχασα, τα framerates όντως είναι καλύτερα στο PS3 απ' ότι στο 360. Kαι επίσης το παιχνίδι έχει πάρα πολύ καλές σκιές.

Tέλος, στα + η προσοχή στη λεπτομέρεια που είναι κλασικό GTA με τον πιο ολοκληρωμένο κόσμο, που ακόμα και σκατά να πετύχεις στο δρόμο θα έχουν το backstory τους. Ενώ στα - θα έβαζα το soundtrack που μπορεί να ταιριάζει σ' αυτό που ακούει το Los Angeles εν έτει 2013, είναι πεσμένο σε ποιότητα όμως ακόμα και απ' το GTA IV...

υγ. Φοβερό το τρίαθλο. Mου θύμισε το στίβο που έπαιζα στο Athens 2004 που κράταγες ψηλά το stamina.

υγ2. Το όλο concept του story μου βγάζει κάτι ανάμεσα σε Breaking Bad και Ocean's Eleven.

τέσπα με κοντά 40 ώρες μέσα και ~70% done το παιχνίδι τα αξίζει τα 10άρια του..

για το χειρισμό των αυτοκινήτων μου φάνηκε εξαιρετικά απλός και πραγματικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.. ούτε με τα stunt των αεροπλάνων.. οπότε δεν καταλαβαίνω προς τι το ζόρι με το χειρισμό των οχημάτων.. μόνο τα ελικόπτερα πάνε λίγο σα μεθυσμένα αλλά νταξ

το reticle του στόχου ναταν λίγο μεγαλύτερο μόνο και κατά τα άλλα όλα καλά icon_razz.gif

δεν είμαι fanboy της rockstar το IV δεν μ άρεσε (με εξαίρεση την μπαλάντα του γκέυ αντόνυ), αλλά το παιχνίδι είναι υπόδειγμα για τέτοιου τύπου παιχνίδι σε κονσόλα. έχει τις αδυναμίες του αλλά είναι ότι καλύτερο έχουμε δει σε αυτή την κατηγορία για μένα.. και το sleeping dogs πχ. και με άρεσε πολύ και το έλιωσα αλλά είναι 2 κλικ πιο κάτω σε immersion, σε γραφικά, σε προσοχή στη λεπτομέρεια.. ο κόσμος του V σου δίνει την αίσθηση ότι είναι bit προς bit handplaced. επίσης τα heists είναι απίθανη ιδέα και σίγουρα στο επόμενο η σε κάποιο σπιν-οφ (ή dlc) θα την εξελίξουν φαντάζομαι περαιτέρω..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.